Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie gadaj ...

mobilny internet w telefonie - ktory najlepszy

Polecane posty

Gość nie gadaj ...

Dojezdzam do pracy 2 h, czytam ksiązki, ale po godzinie już mnie to nudzi. Ostatnio wykupiłam pakiet internetowy z ORANGE bo mam telefon u nich na karte, ale internet to tragedia - gubi non stop zasieg, nawet w wiekszych miastach czasem nie lapie zasiegu ;/ Tragedia jednym słowem ... Jaka inna siec polecicie? Zmiana numeru to dla mnie nie problem.

Gość majonezowy joe
heyah za 15 zeta masz 600 mb ,nie do przerobienia jak dla mnie w miesiac wiec mam pakiet 100 mb za 9,50 wszystko dziala jak potrzeba

Gość inzynier serwisowy//zablok
A co ty chcesz na tym robić?? Bo jak czytać a nie oglądać filmy to darmowy. Jak filmy to play 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h