Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracowita 27.....

szukam pracy....

Polecane posty

Gość Pracowita 27.....

umiejętność pracy w konspiracji... praca dla rządu, jako detektyw itd. Miła aparycja, łatwość w nawiązywaniu kontaktów i zjednania sobie ludzi, solidna, asertywna, pracowita, punktualna. Dobry psycholog ( zaleta wrodzona)!

Gość Pracowita 27.....
wykształcenie trochę związane z kodeksem karnym :)

Gość Pracowita 27.....
jeśli chcesz dać mi prace bardzo chętnie rozwinę temat ;)

Gość Pracowita 27.....
chyba wszyscy szefowie większych spółek spią

Gość Praca w agencji towarzyskiej
Sa wakaty ;)

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix
tylko NIE SPOWIADAJ SIE na stala prace bo zostaniesz odeslana do BURDELU zeby sie zycia nauczyc. Zobaczysz!!! bo nie znasz zycia - tylko KK w Polsce zna zycie i skmonczysz jako KURWA W NIEmCZECh albo zabite roidzenstwo - tak ci pomoze spowiedz na tsala prace. A jeszcze jak sie zadawalas z dzieckiem PRZERORA nie wiedzac o tymn co TOBA zrobilo kariere to calkiem uwazaj bo ojciec takiego fdsziecka moze ci zrobic WHYRTREYSK NA TWARZ zco ty sobie nie ,myslkisz - wytrysk na twarz - czy ty tpo rozumiesaz? Albo chujAa czy ciula swego do dupy ci wsadzi wyjdzie4 ci ustawmi i SPOERMA CI POLECOI w tym konfesjonale czy ty to rozumiesz:? ALE wszyatko w ubraniu - wszystko. Nie wiem jak to mozliwe - jakos. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I jeszcze uwazaj zebys JAK SPERMA MESKA BEZ ZNZCZENIA nie dp0tsala w twarz w konfesjonale Panem Jezusem w twarz - NS - bpotyle jest wart - na twarzy ci gfo ryzsypia za darmo jak SPERME SWPOJA A ciUCPOLOEW I CHUJOW SWOICH te dziewice polskie - oby caly siwat sdie dowiedzial jakie sa to MORDERCZE KIUURWY I ALFONBSY polscy ksieza katroliccy. Dziecko zrobic na pan stwo a jest to aby praewda? I za topm moga mnie zabic w Poslce swiecie - za to. Za nic innego. Bo reszta to sre chyunba robia oni JAJA SWOJE smierdzace czy pachnace na mojej twarzy - mordzie albo ryju mnoi powiuedza. TWARREZY - alre swoje jaja i chuje oraz ciule i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

To wiecie co mi zrobil polski KKL to nie jest ze oni mnie zle potraktowali - opni mnie tak niewazyli jak ten NS ktorym se handuyja jak swoimi ciulami oi chujami. CZY WY TO ROZSUMIECIE? OBy im je MIUKORYZA ZEZARLA i oby im podpalady yte chuje i ciule za tycen Irak i te Zielone Swiatki tak ium zycz - i zeby im ciagle staly6 - ciagle - nawet w czasie przeistoczenia - czasrem czlowiek tak ma ze co smu sie dzieje - oby imn cigale staly i tylko kurwy mogly ugasic ich poped wielkie kurwy zwielkimi cycami i sprzataczki i dzieci sprzataczki BO JA NIEN ZNAM ZYCIA - a;le z ZMNAM!!! tylko kurwa moze ugasic taki EWZRWPD LKSIEDZA I MNICHA i to kurtwa z wilka WLOCHATA CIPOA i t cycami i ca;la gola.ZA DARMO!!! GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( CDn!!!! :( :( :( :(

Wiecie jak mozna podsumowac KK w Poslce I TO MA SENS - sperma meska rzecz. Tyle i juz jestem normalna. Ot sperma meska rzecz. To wszystko. A reszta mnie nie obchodzi. Bo jakie mam zdanie o polskim KK. Takie. A kobieca rzecz? No zakonnica z 2 dzieci lepsza ode mnie. No i z tym sie pogodze wiecie i normalna jestem. I koniec. A tak to nie. A kafe - dobrze nikt mnie nie chcial. I OK. I zero odzewu i moze???? 4 listy i mnie nie ma. 4 listy bez odzewu, ale nawet jakis odzew byl. Tyle. to wszystko - sperma meska rzecz ale jaka? Nie wiem. Z wartosciami? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Polska 2012 - sperma meska rzecz a kobieca DZIURA MIEDZY UDAMI. Tyle. I to jest wasz koniec. Co jeszcze mozna wymyslic? Wzwod ciula i chuja? Ja wymysllilam sperme i tyle. I dziure baby smierdzaca albo pachnaca. Bo dziewica to z krzyzaka a wy sobie robciue co chcecie. I takie macie wartosci. Kropka ze spermy meskiej - ksiadz w Polsce. A reszta? dziura sprzataczki co ma z nim dziecko? Dziura ktora? W dupie? Ne wiem .W ryju? dziura cipy i tyle :( GDZIE jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Powiem wam NIENAWIDZE polskiego KK , ale powiem wam teraz tak mysle - juz musze brac sie w garsc. Bo dzis ??? wczoraj kogos widzialam. Ta osoba nie zyje. Przyszla mi sie pokazac, zaczepila mnie. I przyszla do Zielonych Swiatkow na takie swieto ich.NO nie do konca. I tak mi sie dziwnie zrobilo jak zobaczylam te osobe powiem wam. Ona jest zamordowana ta osoba i przyszla po sobie. Juz wiem po co i tyle. Powiem wam ja nie wierzylam wlasnym oczom - ta osoba mnie rozpoznala i powiedziala czesc i wygladala jak wygladala , zwrocila mi uwage jak wyglada i wiecie z tego dostalam takiej rozpaczy ze po smierci jeszcze trzeba lazic taki BEZNADZIEJNY jest ten swiat, ze po smierci jeszcze musisz lazic bo wszyscy sa tacy ograniczeni umyslowo w Polsce a ta osoba czegos potrzebowala i mogla sobie przyjsc w to miejsce i tak dalej. Moze widzialam te osobe z tego mojego wiecie wskrzeszania zmarlych i powiem wam nawet dobrze sie czulam, ze widzialam te osobe. A pozniej dostalam jakiegos nie wiem jak to nazwac, ale to bylo zle. Takiej rozpaczy ze przeciez ja wiem, ze ta osoba nie zyje i sobie chodzi. Moze tylko 1 raz. Ja zycze tej osobie zeby tylko 1 raz wiecie przyszla. Byla usmiechnieta i w ogole. I tak dobrze zyczylam tej osobie bo moze to przeze mnie tez cos. Jak ja sie wyrazam? No ale co ja mam robic? Zeby sie wszyscy NA ZAWSZE ode mnie odczepili. I wiecie to jest straszna historia , ta osoba mogla miec telefon komorkowy i sobie nawet smsy wysylac. Ona nie zyje. No ale ja widzialam. I tyle. I wiecie mialam sobie to chyba??? lepiej przemyslec. I wygladala ta osoba inaczej i tyle. I za te osobe to juz wiecie tak nienawidze tego KK ze pojecia nie macie i wiecie musze sobie przemyslec te Zielone Swiatki bo ta osoba do KK nie przyszla i tyle. I sobie przemysle i tak dalej. Ale wiecie co - jeszcze po smierci sie wloczyc po tym zerowatym swiecie. Naprawde. I zycze tej osobie wszystkiego dobrego i wielu innym tez, a KK zeby CALY POSZEDL W PIEC za te tragedie i wiele innych wiecie i tyle. Naprawde takie zera i glupole to sa i tyle. To wszystko :( GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

ta osoba przyszla zebym sie NIKOMU nie dala. Wygladala tak, ze nie ma szans zebym ja rozpoznala. ZADNEJ. I wiecie kilka dni temu spotkalam kogos. I ta osoba sobie siedziala - palila peta. Czy pila nie wiem? I wiecie no jakby dalszy ciag tego wiecie. Straszne nie? Zycie jest straszne. I najpierw sie ucieszylam a pozniej mnie szlag trafil wiecie. Chyba miala przyjsc ta osoba do kosciola wczesniej. I dostalam depresji bo jeszcze cos sie stalo, ale to zapomnialam i zostalo tylko to spotkanie. No i w zasadzie w sumie mialam na koncu jezyka - ale ty nie zyjesz. Co ty to robisz? I nic z tego wiecie. Nie umialam tego powiedziec. Straszne, nie? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

No to wiecie kilka dni temu widzialam mojego brata jak mial ok. 13 lat. To byl on.Siedzial na lawce i palil papierosy. Ja sobie myslalam - dziecko skad ty to jestes? Jakby z Holandii wiecie i zobaczylam tego brata z Holandii i wiecie ON CALKIEM INACZEJ WYGLADAL , wszystko. Powiem wam ze jak zbir. I takiej dostalam rozpaczy teraz i zobaczcie musial przyjsc i mialam go zobaczyc jako 12-13 letnie dziecko i tyle. I tyle. A po co mu to bylo? I tyle. I jedna depresja. I on mi zostal tak w glowie , zeby sie nim NIKT NIGDY NIE PRZEJMOWAL - ten ojciec tez go ma wiecie dokumentnie w zadku juz - on musi sam myslec co dalej. Ciezko jest. A ja tylko z nim wiecie 1 rzecz. No to musial byc on. Takiego goscia nie umiem zapomniec. I jeszcze 1 rzecz mi nie daje spokoju,ale to sie boje zapytac czy to zywy czy zombie se lata i tyle. Cos w tym stylu. A wczoraj to spotkanie tez takie - mialam sobie przemyslec CZY SIE OPLACA ODZYWAC ???? moze i tyle :( Bo jakie mialam zycie przez ta osobe i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Powiem wam to byl ten brat - mlodociany i LEJE ze mnie ze smiechu wiecie. No ja tam nie bylam najpiekniejsza przez figury, ale on to poprawczak za wyglad choc wiecie - jedynie ze nie byl w ubraniu ministranta. I wiecie od razu pomyslalam ze jasna cholera do poprawczaka gostek, ale... nie pasowalo wiecie i tyle. NO i taki ciemny. A jak go spotkalam w 2010 roku to BIALY , normalny balwanek i tyle. A tu taki ciemny. Musial sie opalac wiecie czy cos. I ja wiem po co on przyszedl. Cwaniaczek i tyle. Ze zostaje mu kariera i sie musi wybic. I tyle. I dzis - wczoraj za niego. Mowie wam jakie to jest straszne. Kiedy on przyszedl ten brat? W srode chyba. Teraz w srode go widzial i zostal mi w glowie. Czy bym sie go bala? Nie. Ale bym mu powiedziala - ty sie prowadzisz synek. Ja nie moge i tyle. Ale brat wiecie to by byl. A tak? I tyle :( GDZIE MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja wiem jak ten brat przyszedl. Bo wiecie i dzis myslalam ze tak dobrze myslalam i wiecie spotkalam inna osobe i TERAZ MI TO PASUJE i se myslalam oj ty cymbale - na tego brata - czemus ty mi sie tak rozwalil i tyle. Ani nie napisal ani nic wiecie. I przyszedl ze on nie zawsze tak wygladal. No ale sluchajcie on mial 30 pare lat jak ja, a tu nastolatek i tyle. Ale jak on przyszedl - takie cos to jest. No i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość orzący z koniami
:D:D:D:D:D:D:D:D

Wiecie on na koniec jak go widzialam to MODEL a przyszedl w srode go widzialam jako dziecko do resocjalizacji i wiecie o tym jego ojcu tez wiem co bylo, a on to samo i tyle. I on nie rozumial mnie, ale patrzcie jaki cwaniak - po klesce mojej na figurze przyszedl i tyle. I wiecie ja pisalam, ze ta rodzina byla do resocjalizacji - a ja co? Obiadu nie mialam w szkole? Z TAKIEJ RODZINY?Zglupieliscie wszyscy. I ja bym mu powiedziala - wiesz co ty sie prowadzisz jak WIESNIAK ze stodoly ze sloma. Tak bym mu powiedziala. A ty jestes z Eidhoven - a tak jakbys byl ze wsi, wiesz. I tak bym mu powiedziala. Wiesz co - to ja moge byc wiesniara bo jestem ze wsi a ty? No i musialby sie poprawic troche. Nie byl brzydki ani glupi ale czemu on nie byl w pomocy spolecznej nic. I wiecie juz musze stac o niego bo ciagle stoje o taka jedna kobieta co ja zniszczyl w pracy bez sensu z Afryki. NO i wiecie teraz juz sie musze podzielic bo bylam po jej stronie zasadniczo ale wiecie TAKI WYGLAD i zero opieki spolecznej Z TAKIEJ ADOPCJI. A ja to samo i sie nie dam. I on sie za tego ojca nie dal i przylazl do mnie, zebym se go zobaczyla jak mial 13-14 lat. Niestety on mial byc w jakims osrodku wiecie czy cos. Ja tez dom dziecka - takie cos i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Powiem wam to juz jest koniec i mi powie jak moglas wolec babe bez szkoly ode mnie i przylazl na te Marie Magdalene - po co sie madrzyla. Juz sie poprawil - nie wygladal tak. No wiecie znal 2 jezyki obce, rodzina pelno kasy, no ale za wyglad to bym go dala do jakiejs opieki bo wiecie adoptowany, ojciec zwolnienie dyscyplinarne - TAKIE WALY sa z Holendrow. A on? W sumie OPALONY. Gdzie on sie tak opalal? Ale z tym petem jak rzezimieszek troche taki. No ale cos bym mu dopasowala bo to 13-14 lat a dalej? I on mial byc mezem pani Poniatowskiej. Z TAKIM WYGLADEM. A jakie on mial mysli? Sluchajcie on tym petem szedl do banku. I sluchajcie ja ich potepilam ze TAKI WYGLAD i nic. NO ale to i tak Holandie nalezy potepic ze TAKI WYGLAD i nic. On normalnie wygladal? Jakby wiecie z recydywy jakiejs wyskoczyl a w sumie taki OK. I nie zrobili nic. NO co on mial jeszcze zrobic? A czemu on sie tak opalal to nie wiem - jakies tam powody mial. I tyle. No cos takiego... GDZIE JEST MOjA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

To jeszcze raz ja - przyszlam bo cos mi spanie idzie kiepsko i mysle co tu robic. Nie lubie waszego KK. To zaklamane swinie. Choc w sumie nie obrazam swin , ktore sa na lace. Co oni sie tak do mnie dopieprzyli. Bo corka przeora zrobila kariere a ja nie. Te klechy sa CHORE UMYSLOWO - ta laska poznala mojego brata, a Wielka Brytanie tez miala ode mnie od Elzbiety 1 wiecie z takiego ukladu. Od swojego ojca miala miec rodowod. Ten klecha jest ZAPITY, chory umyslowo, wariat i degenerat moralny powinien isc na wojne do iraku i se zarobic. Takie sa tam realia, a ja tam bylam ze nie wiedzialam ze matka powieszona, a ja adoptowana. I tylko tyle a takze nie rozumialam polskiego rodowodu na szkole, co ja zrobilam zle - nie wiedzialam. Oni wiecie powinni byc zonaci, dzieci miec. klasztory powinny byc Zamkniete bo TAKIEJ CHOLOTY BEZMYSLNEJ SWIAT NIE WIDZIAL - piekna Polska, piekna wiara - skad oni to maja? BYLE NIE ODE MNIE bo ja lece ukladem ze jest pastor ma zone i dzieci. Czy ja jestem katoliczka? I ze wszyscy sie zachowuja - lepiej czy gorzej. Kazdy klecha w burdelu ja tego nie rozumiem. W innej epoce sie zachowuja mi powiedza - to prosze porozmawiac z pastorami ja sie nie dam. Nie zawsze jest idealne ale wiecie zebym ja byla ciagle wciagana zywcem do piekla albo cos tam jeszcze to jakim PIERDOM Z UST dziekuje. A do kosciola ide dla Boga, a nie zeby wysluchiwac i PODZIWIAC pierdzenie na mnie polskiego ksiedza, ze nie ma dzieci. NIe ma dzieci , ktory sie FINANSOWO zajmuje i tyle. I jeszcze musialam te zera ratowac. A ze handluja puszkami to nie wiedzialam, ale matka tez swieta nie byla. Ale przyszla do spowiedzi. A pozniej to ona zaczela sie bac Dzienniczka siostry Faustyny Kowalskiej. Im dluzej to czytala dostawala do glowy, ogrywala to sobie, no ale to bylo dzielo, ze tak jest sie zakonnica i tyle. I ona sobie to ogrywala - ona nie stala o te ksiazke i tak nie poszla dokumentnie w piec. Czy o to sie da stac to nie wiem, ale ona nie stala o te ksiazke w ogole i tyle. Czy ta ksiazka ma sens? NIe - ale dal Pan Bog napisac te ksiazke i tyle. Bo taka jest faza jest jak sie najesz NS oraz napijesz wina mszalnego i tyle. Bo wiecie babcia leciala prawem i NIE PIERDNELI na mnie nawet i jeszcze do burdelu tak? A po co im w Polsce w ogole przepisy. No normalnie wiecie przestancie i tyle. A tu na kafe wtopilam RODOWODEM od Adama i Ewy. I wiecie to chodzilo tylko o to, ze pisala tu laska - mloda mezatka, zaszla , dziecko miala i w sumie takie malzenstwo tam i kase mieli i w USA ktos byl i wiecie nie rozumialam tylko PO CO ONA ROBI SIE TAKA WYKSZTALCONA i tak nie ma pracy, nie dostanie. I wiecie w sumie taka jakas - nie moja sprawa - i tylko tak pisalam JAKA ONA JEST, ze ona jest taka wyksztalcona a tej pracy nie ma. No i wiecie tylko tyle. I chodzila do komuni i tak wtopilam w zyciu ze z nia sie zadawalam - musiala sie wydac na USA pass , ja tego nie rozumialam i tyle. I wiecie w sumie chyba ona was ratuje. Moze ma 2 dzieci juz, pracy nie ma PO STUDIACH, siedzi w domu, moze czyms handluje. I ona taka uczciwa i byle kogo mi przypominala i wiecie ona byla mloda mezatka i byla w ciazy i nic tylko to wyksztalcenie i niby Ok ale taka dosyc uczciwa i nie rozumialam no po co ci te studia - takie glupie studia i wyszlas za maz i te studia.Na pass USA chyba wiecie. No to tak przepadlam i tyle. I to wiele lat temu tu. Ona ma chyba lo... moze dziecko szkolne teraz i tyle. Takie cos. Ale to tylko tyle mnie interesowalo - nic wiecej i tyle. I wiecie powiem wam ten brat przylazl bo co on wyprawial, a przez niego wszyscy na mnie, a ja tak nie zyje ze na srodku ulicy mieszkam i widac ze kogos widzialam i koniec. I wiecie my tylko minimalnie ze soba mamy wspolne. Kiedys zbiore mu dzieci zeby sie nie zmarnowaly i tyle. No jemu brakowalo 1 rzeczy i nikt mu nic z sensem nie powiedzial bo by sie odkrecil i przestal stac i o bank i o medycyne. Z tej matki by sie odkrecil. I jak fo widzialam to to ma i on sie odkreca ze NIGDY NIE jEZDZIL na wakacje do Afryki i tyle. Bo ja nie mialam co jesc, a w szkole bylam zniknieta a oni sobie tak jezdzili na wakacje i go dopasowywali a on mial isc na rente wiecie a ja mialam byc odebrana. Wszystko bylo bez sensu. I wiecie oni jedzili chyba ze on do Niemiec a ci rodzice do Afryki a chyba bylo na odwrot wiecie - takie cos. Po co ja to pisze? A to jest dobre pytanie. Zeby mi wakacjami nikt gitary nie zawracal i tyle. Ze se mialam ODPOCZAC na wakacjach a nie uganiac sie za psami i kotami i tak na mnie zwierzetami. Ale maja slabe i rady nie dadza. To jest moja sprawa jak spedzalam wakacje - powiesilam sie w tym parku na drzewie rozmyslajac nad powieszona matke. A chodzilam tam bez rak i nog i czego chca? Bo im zal powieszonego malzenstwa. No mnie na pewno nie bo ani obiadu nie zalatwilam. Ci ludzie maja myslenie POTWORA OBIADOWEGO. Niech se sami zalatwia. Taki najlepszy. Ludzie od poczatku byli tacy - wszystko sami sobie zalatwiali. Zwlaszcza jedzenie i tyle. A co sie to dzialo po smierci tego brata, ze on sobie tak przyszedl wiecie?NIc tylko go pozarli. Pozbierali - Holendrzy powiedzieli i on ani grobu nie ma. Bo co sa warci Polacy za granica w Holandii.Tyle a w Niemczech ani tyle. W Niemczech wrzucili cialo brata do rzeki i zgnilo i tyle. Gnije do dzis. Bo on mial ojca- czy ja to rozumiem. No coz... i tyle. Moze i rozumiem. Ale BIOLOGICZNEGO?Takie slowo rozumiem, ale w zasadzie o co im chodzi? I wiecie jakie obecnie maja wartosci Bona i Mengele to nie wiem, ale jesli chcecie to se ich SAMI POGRZEBCIE bo mnie na ich gronie nie zalezy. Na moim? Zalezy co dalej - w tej miejscowosci no ale ci tu by sie nawet posuneli, a ZASADNICZO ja mam grob matki. Bo czy ja rozumiem , ze brat DO DZIS MA OJCA? A czy wy rozumiecie ze ja jestem Z LONDYNU i tam moja matka ma grob. Bo jednak ma grob. Ze zdjeciem. No to by sie zdjecie zdjelo i by grob byl. Zawsze cos i tyle. A nie? Ja nie wiem ja wy zyjecie ja zyje tak. Z dala od Zielonych Swiatkow, ale ich nie wyzywam tylko KK. Bo sa SWINIAMI. Oni by mi dali papiery. No i wiecie ja przepadlam w Korfantym. Wy macie mna rozwalone cale panstwo chyba to rozumiecie. Ja zrobie sobie pass USA i moga was najechac, nie macie 1 wartosci i co? Nie wygracie. Macie okupacje jak Irak i tyle. 100 lat albo 150. No jak wam sie to podoba. ZA MOJA RENTA i tyle. Ja sie nie dam. No glowe mi mozecie urwac, ale i tak sie nie dam ze ksieza wasi mieli byc zonaci i popy w sumie takie jak dla mnie.NIe. A czemu? Bez sensu. A kto to powiedzial, ze ksiadz musi zyc w celibacie. Jakis przepis maja tak? W ktorym miejscu? Na koncu penisa? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość emcka
kurwa Owca kiedy ty spisz?

No coz wiecie ja mam wszystko gdzies- ja niemieszkam na srodku ulicy. A jakie wy to macie prawo? Bo za calosc zostaka wam RZYMSKIE przepisy KK. To jest KONKORDAT i rozwod tam jest, nie? Czy po biologii moge byc lekarka? Jeszcze tylko tyle bym chciala wiedziec, i ze w pracy mam rece i nogi bo mialam rodowod na szkole , nikt mi tego POLSKIEGO POROZA nie sciagnal i tyle. A teraz to bez rak i nog bo sie nalezy renta. I tak siedze w domu -zniknieta a tego tekstu nie ma i tyle. Rozumiecie ze nie macie prawa. Se je WYCZARUJCIE. Bo wiecie KONKORDAT to macie, ale z kim. Z Londynem i tyle. A reszta? I wiecie ZA TAKIE COS TO SE GLOWY URWAC nie dam. Nie planuje. Ostatnio mialam wzniosle idealy i tak trzymam. I jak was najada no to ksiezom zostaja malzenstwa i tyle. Malzenstwa u roslin i koniec. Bo teraz na mnie FIGURA BIOLOGA we Francji ze ale studia. Jak bylam okradziona i zdemowana to nie ma tego, ze to sa wszystko procesy karne. Parlament powieszony co sobie ...poszedl juz mnie pozdrowil - wolali tak kici kici hal hal mial mial - koci lapci. TAK IM WSZYSTKO WYSZLO. Po prostu pewnego dnia sobie poszli i wszystko gralo. No i czemu ja tam nie moglam byc? Albo moja matka? Przebrana za faceta. I tyle i koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Ja to napisalam wiecie bo raz pojechalam sobie na wycieczke BEZ STALEJ UMOWY O PRACE i calymi latami na mnie. A w Wielkiej Brytani to parlament sobie poszedl -zniknal. Nie chcieli i poszli. I co im zrobili. I nie wrocili. Bo skad takie zagranie ja mialam?No wlasnie - pasowalo sie wyniesc i zobaczyc co gdzie indziej by dopasowac i tak dalej. Tylko tyle. Bo czy ja jestem przy zdrowych zmyslach - no ciezko mi powiedziec i tyle. Brat przyszedl, CEL MIAl. Czy sie boi? Ale cel mial czy bym go skasowala za wyglad. No 1% i tyle, ze chyba cos mu OD PANSTWA sie nalezy. To sobie wzial co chcial. Druga osoba chyba nie mogla. I jeszcze lazi tu jedno zombi i na kariere. Tylko...jaka? I tyle. No i juz nie powinnam spotkac tej osoby - ciagle mi sie klania ta osoba dzien dobry. Co to sie stalo? Morderstwo i tyle. Tylko nie rozumiem motywu. I wiecie zeby sie nie okazalo, ze to jest ten samobojca co sie wciagnal wiecie legendami... eeee nie - to jest inna osoba. Ze zdjecia. Bo chyba go wiecie te osobe ludzie widza ale by manipulowali ze to on sie powiesil i do brygidek ale to nie ta historia. To byl mlody chlopak i ze zdjecia go widzialam i z artykulu szkolnego wiecie. A ten nie i tyle. I to jest zupelnie co innego. I chodzi ta osoba na kariere ale NIE MUSI jej robic i tak dalej. I chodzi wiecie z takimi jak ta osoba - nastoletni samobojcy ok. 20 roku zycia. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja te jedna osobe widzialam w innym miejscu i ludzie sa naiwni ze dana osoba w 1 miejscu tylko jest. I tak na pewno nikt tej osoby nie widzial. Przyjechal srodek lokomocji i ta osoba poszla. Z osoba towarzyszaca wiecie i tyle. Widzial to ktos? Tu widza tylko te osobe? I z tej osoby tez jest nienawisc do KK ze wszystko super a tu morderstwo i robcie se co chcecie. I chyba zostala ta osoba spalona i tyle. Takie cos. I tyle. Moze na mnie ktos tez wiecie. Ale watpie. To juz nie przesadzam i tyle. I wiecie ta osoba juz jest i ogrywa wszystkich ze taka byla naiwna i tyle. No za duzo wszystkiego - tyle. Ale ja tego nie rozumialam ze COS TAKIEGO MOznA zROBIC I TYLE. Takie cos -no coz... wiecie ja po prostu przezylam. I juz mam te osobe i mi pasuje byle co od tej osoby, ze w ogole mnie nie docenil, a byle co tam cos tam. Ale zapamietalam te osobe i tak dalej. No i co mam do powiedzenia tej osobie. No wiecie w zasadzie niewiele i tyle. Niewiele. Jeden rozum w zyciu i koniec marny. I by mi powiedziala ta osoba ze renty nie miala i taki koniec i ze mi radzi uwazac. I tyle. A kariere to czy bedzie robic to jest jego sprawa byle nie KK i tyle. Takie cos to jest, ze kariere da sie zrobic bez nich i tyle. I ta osoba czula sie bezpieczna i morderstwo. Naiwna osoba? Nie wiem. Trudno mi orzec. Ja nie jestem karierowa. Wcale. Byle co wyszlo jak wyszlo, ateraz nic. A ta osoba biega sobie na kariere. ALE NIE TYLKO i tak tam wiecej osob biega i wiecie to jest takie miejsce, ze duzo rzeczy mozna miec i tej osobie tyle starczy. Ale ja te osobe widzialam w jeszcze jednym miejscu ZUPELNIE gdzie indziej z inna osoba i tyle. No i kto ma racje? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja juz ide ztego forum nie wartego FUNTA KLAKOw ale powiem wam ta corka przeora to ona CUDEM nie gryzla trawy i kamoli wiecie i oni wszyscy na mnie. No jaka ta Polska jest ZDEMORALIZOWANA to sie OPISAC NIE DA. NIe rozumieja ze to wszystko jest lut szczescia, ze cokolwiek mozna bylo jak ktos byl pi razy drzwi normalny i mial uklad. To sie umiala dogadac. A czy ten brat byl zly? A ja nie chcialam rozmawiac. A czy ja jechalam do stalej pracy? Z ludzmi trzeba rozmawiac. To znaczy z kim. Kto tam byl szefem - ja go po prostu PRZERAZAJACO nie dalam i tyle. Ja juz za nikim NIgDY tak latac nie bede bo MUSIALAM go tak nie dac i tyle. Bo takie mialam sumienie i tyle. I ojciec jego mi w zyciu pomagal. Ja bylam sama jak patyk w zyciu. Co te deby w tej Holandii se nie mysla i tyle. I z cyganstw takich gniotow jak tam i tu takich samych nie mam rodziny, pracy. I nie bede miec. A okradziona i zdemolowana jestem tak, ze odszkodawanie sie nalezy i tyle. Za ten dom tez - za brak krzyzy - po prostu nikt nie reagowal i koniec. I wiecie mozeby bylo lepiej gdybym nie byla taka za jedzeniem. Figure mialam co mi sie stalo? NIe wiem. Widocznie tak sie boje ze tak zostalam wyrzucona z pracy bez 1 przepisu i poniewierana przez wasz CUDOWNY KK. I wiecie uczepili sie mnie jak RZEPY. Co 1 osoba siew Polsce spowiada? Ja juz sie doczekac nie moge jak sie swiat skonczy bo ja ucieklam z POlski do USA. ZA CHLEBEM i tyle. Dawno temu. Tyle mnie obchodziliscie wszyscy. Moze mnie zabito moze nie, ale dawno mnie nie ma. Ja tu jestem tylko z klamstw. I chyba rozumiecie, ze nigdy mnie nie ogracie, a ogolnie jestem zniknieta i bedzie ze nikt tak mnie potraktowac nie chcial. Ale mnie potraktowano. Stalo sie i tyle. Trzeba sie z tym pogodzic i juz. Albo nie pogodzic. I wyciagnac wnioski. Ja dla siebie a wy zadnych bo przeciez PARLAMENT BRYTYJSKI WAM POJDZIE. No coz... rzeczywiscie - nic wazniejszego nie ma na swiecie. A figura Adolfa? Martwicie sie tym? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

ps. a wiecie ze jhak na zrobiese pass USa na figure Adolfa to on bedzie NIEWIDZIALNY? I tak powinno byc bo go poparli. To jest kraj Adolfa i tyle. Bo po co obecnie ta figura jest. Zielone Swiatki sie na to klonuja. Np. stary bratowej. A ja bym se zrobila pass USA na to i jest NIEWIDZIALNY pass USA wtedy wiecie. A pass niemeicki nie - to szkoda. 3 Lucyfery to szkoda i tyle. Ale USA 3 Jany Ewangelisty to nie wiadomo czy to chca. Moze 3 lucyfery? No to znikniety na figure Adolfa i tyle. Na figure KK w Polsce sie dowiem. A to bym nie powiedziala. Chociaz... w sumie- no ale nie wiadomo czyj byl Adolf - nie wiadomo stety niestety NIE ZA BARdZO sie tam brygidki do niego przyznaly. Nie za bardzo :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie jak ja zaluje ze pisalam o sw.MariiMgadalenie - naprawde. Juz NIGdY WAM O NIEJ NIE NAPiszE. O Dianie Spencer tylko. Troszeczke. O niej nigdy nic. Tak byla pomyslowa i tyle wiedziala od zolnierzy. 1 rzecz w sumie i byla w stanie cala kariere zniszczyc Panu Jezusowi. 1 rzecza i wiecie on byl taki madry tyle mu zostalo i nic tylko RODZINA i by mu to zniszczyla wiecie. Na samym poczatku. Taka tragedia wielka. Wy tego nie rozumiecie i tyle. Ale jak to bylo? A brakowalo jej no MINIMALNIE zeby mogla byc i w tym swoim domu i u tego brata wiecie. No alecoz... wybrala wojsko od poczatku do konca. A przeciez obrala lepsza czastke. Niestety za pozno. I wiecie jaki on byl madry ze on ja docenil. Tego KLONA w sumie - ona sie chyba sklonuje - ani dzieci nie miala. Poddal jej sie i MOGL BYC. A ja? I tyle. Nie docenilam klonow i ...nie moge byc. Bo czy ja moge byc? Tu tak. W Polsce tez. Ale w stalej pracy. No to chce renty. Ze nie docenilam klonow i w sumie ta stala praca mi nie pasuje juz. No tyle ile zas mnie moga wywalic. Czy o to mi w zyciu chodzilo? :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie powiem wam jak ja tego waszego KK nienawidze. Gdzie indziej to tam ich sie da scierpiec ale tutaj. Nie ze kosciola Z NICH NiE MA NICZEGo, NIC NIE PASUJE takie cos to jest. I wiecie oni moga byc TYLKO W 1 sposob. I ten sposob jak uczysz w szkole to wyobrazcie sobie wam odpada 1 trup. A jeszcze zalezy czy masz rodowod i tyle. NO i powiem wam ja mam ten sposob. Ale za tym sposobem jest normalnie KARA sMIERCI zas z czasow komuny. No to wiecie - jak myslec w zyciu? Ze raz w tygodniu jestem godzine w kosciele. I to jest wasza wladza. Przykro mi. Taka macie wladze. Jedyne z czego sie skada zycie to NAJWYZEJ godzina w tygodniu w kosciele. O ILE i tyle. Moja nie. Zielonych Swiatkow. :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(