Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melweria

mój mąż zawsze udaje kobietę w internecie

Polecane posty

Gość melweria

Może głupia sprawa, ale chciałam z ciekawości się spytać, jak jest u was i czy mam się o co martwić? Generalnie- mój mąż zawsze udaje w internecie kobietę. Czy to chodzi o jakieś głupie forum, czy kontakt ze sklepem internetowym. Już nie mówię o grach internetowych- tutaj przed zalogowaniem "ostatecznym" może siedzieć co najmniej godzinę i tworzyć sobie swoją postać kobiecą :O - wiecie, wybieranie sobie włosów, ubrania, kształtów twarzy itp. Generalnie to fajny, normalny facet. Kochany :) Małżeństwem jesteśmy od 07.07.12 i dopiero jak zamieszkaliśmy razem zaczęłam w sumie zwracać na to uwagę. Czy wasi faceci też tak robią? Może niepotrzebnie przykładam do tego wagę??

Gość Młody hiiiosprśssi
Też tak robie. Po prostu chciałbym urodzić się kobieta dlatego przynajmniej na necie mogę nic być

Gość damm it
hehe no mój nigdy tak nie robi ale to twój mąż i ty się martw ;P

Gość Lady Diva 69
Ja też czasami. To sprawa- poczucia humoru, ciekawości( dowiedzieć się, co napisze kobieta- kobiecie), poczucia zwiększonej anonimowości. Ogólnie- nie ma problemu.

spotkałam się z tym - mam kolegę, który udaje kobietę na portalach randkowych, robi to z nudów. a twój mąż? pytałaś dlaczego udaje kobietę? powodów do zmartwień raczej nie masz :)

Gość zrrrf
chyba głupia jestes , oczzywiscie ze twoj facet jest zboczony i pierdoIniety

Gość melweria
jak się go ostatnio spytałam żartem, czemu jest babką, to stwierdził, że mu się animacje w grach bardziej podobają dla postaci kobiecych. No ok, czyli jeśli w realu nie ma absolutnie żadnych niepokojów to widzę, że to normalne z ciekawości/ nudów/ dla żartów ;)

chyba tak, pewnie z ciekawości lub nudów. hmmm... tak sobie myślę, że gdyby to było coś poważniejszego to kryłby się z tym przed tobą. pewnie w myśl zasady, że w internecie wszyscy jesteśmy anonimowi lubi się tak "bawić"

Gość gość
ja też lubię udawać kobietę w internecie i rozmawiam z mężczyznami na rózne tematy. Co o tym powiecie

Gość gość
Ja zawsze udaję faceta . Na tym forum też .

ja udaję różne osoby ale czuję się w tym dobrze. Mi się wydaje że nimi jestem. To mi daje poczucie bezpieczeństwa,