Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrawka

czemu ludzie w autobusach tak śmierdzą??

Polecane posty

Gość obrawka

ja nie wiem, czy ludzie się nie myją?? dziś byłam zmuszona jechać komunikacją, jestem przerażona!!!

Ja dzisiaj stałam w banku w kolejce za kobieta ktora tak potem smierdziala ze myslalam ze padne.

Gość obrawka
ja nie wiem, ale wcale nie było wielu starszych osób młodzi sie nie myja????????? czy jak to jest nie pojmuje

Gość to się z niego wypakuj
mam inne odczucia, jak rano jade autobusem to od ludzi czuje tylko zapach antyperspirantow i pisze to powaznie. jak wracam z pracy to juz takiego powiewu swiezosci moze nie ma, ale smrodu tez nie

Gość obrawka
hmm może faktycznie zależy to od godz, ale chyba bym wolała mieszanke chemiczną niż smród potu ja jechałam o 14

Ta babka miała tak z 40-45 lat. Ja myje się tak porządnie 2 razy dziennie i urzywam dezodorantow i perfum i dalej boje sie czasami ze po 8 godzinach w pracy w upalny dzien bedzie cos czuć od mojego ciala. tez tego nie pojmuje jak mozna smierdziec ?! Sorrki za bledy jak sa :P nie zwracam uwagi na to jak pisze :P

Gość slonkonatt
a ty czemu śmierdzisz ?? :)

Gość milvaser
ja to mam takie wrażenie, że ludzie sie nie myją tylko używaja perfum co jest paskudną mieszanką

Gość to się z niego wypakuj
lilipop szkoda ze slownika nie URZYWASZ :o

Gość slonkonatt
ja też dziś śmierdziałam , wszyscy wyszli :) i przynajmniej miałam gdzie siedzieć .a byłam mega zmęczona :) trzeba doszukiwac się i pozytywów :) POzdrawiam

Gość milvaser
no to bardzo pokrzepiające, bo jak celowo sie nie bedziemy myć to zawsze znajdzie sie miejsce w komunikacji miejskiej

Gość slonkonatt
mmm pot + nie mycie się przez tydz + dezodoeant = mieszanka wybuchowa . a jeszcze jak w jednym autobusie jest 20 osób które podobnie robią jak opisałam wyżej . too szooook . Jak zostane Prezydentem RP. To zrobie tak zeby woda i mydło było za darmoche :) Dziękuje za uwagę !!

Gość milvaser
lilipop nie martw się tu wszyscy sa znawcami ortografii:)

Gość obrawka
slonkonatt bede na Ciebie głosować!!!!

Gość slonkonatt
Ludzie po co się myć ?? ja nie widzę potrzeby . Przynajmniej jakieś ulgi są , chodź by nawet w tym autobusie :))

Gość milvaser
nie no nie ma potrzeby się myć ale dla własnej wygody może?? czy mam za duże wymagania?

Gość slonkonatt
ja tez piszę z błędami . z góry sorrra :) Głosujcie na mnie głosujcie :) moze mi się do czasu elekcji coś pozmienia w głowie .. i zakaże produkcje mydła i innych srodków higieny ?? a i bd kazała odciąć wode ... albo najlepiej , nie bd oczyszczalni . ooooo . Pozytywnie ! :)

Gość macz ....koko
od strych taki dziwny... fujj mocz i psiocha =ryba czy cos takiego ....juz pot mi nawet nie przeszkadza

Gość slonkonatt
milvaser myślę ze masz za duze wymagania :)

Gość dzollanan z podlasie
od strych taki dziwny... fujj mocz i psiocha =ryba czy cos takiego ....juz pot mi nawet nie przeszkadza talk ta ryba...............zawsze mnie to mega obrzydza co to jest? chyb a babska sie nie myja miesiacami

W autobusach gorąco -> człowiek się poci -> człowiek śmierdzi. Jeśli w autobusie jest 40 ludzi to jest jeszcze większe gorąco i zaduch, więc wyobraź sobie co się dzieje jak 40 osób się poci. Dodatkowo starsi ludzie nie mają w zwyczaju używać dezodorantów - wiem po swojej mamie. Uważają to za niepotrzebny luksus. Póki klimy nie będą standardem to niestety tak będzie.

Gość Brudasy
Nie dbaja o siebie

Gość czibiusa
wg badan tylko 30% polakow myje siee codziennie a 4 mln nie myje zebow- to wina KK, ktory przez stulecia potępiał dbalosc o cialo-sw Hieronim glosil,, czysta suknia i czyste cialo oznaczaja nieczysta duszę,, do 19 wieku kompano sie w koszulach

Gość bo mało zarabiają i
oszczędzają na wodzie i mydle.

Gość wierzcie lub nie ale....
co z tego ze biore prysznic rano i wieczorem, jak wyjde na zewnatrz np o godz 11.00 jak jest upalnie, zanim dotre na przystanek i wsiade do autobusu juz mam mokre plecy, w samym autobusie jest jeszcze gorze. pomnizyc taka sytuacje przez 30 + inni ktorzy sie myją rzadko = smrodek i nic na to nie poradzimy :o antyperspirantow uzywac ale mozna je o dupe potluc. Pod pachami sie wtedy nie poce ale ten pot innymi gruczołami wychodzi np miedzy cyckami czy na plecach :o

Gość czibiusa
durn e baby wydaja kase na tipsy , solarium , zbędne ubrania buty , torebki-a potem lament ja nie mam na zaplacenie rachunkow-to typowe kobiece tumanstwo