Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrawka

czemu ludzie w autobusach tak śmierdzą??

Polecane posty

Gość też chce być lizana
a ja nie mam takiego problemu:P codziennie rano prysznic żelem palmolive(np.AROMA THERAPY) a potem myk pod pachy adidas w kulce pomarańczowy i cały dzień czyje się świeżo:)

Gość też chce być lizana
a wieczorem szybciutko to samo(prysznic i znów myk pod pachy adidas w kulce)i skok do łóżeczka z moim ukochanym;)

Gość wierzcie lub nie ale....
nie powinno sie na noc uzywac antyperspirantow przed snem :o

Gość też chce być lizana
małe sprostowanie jak śpię sama to nie używam antyperspirantów na noc:P

Gość wierzcie lub nie ale....
i jestes lizana tam gdzie ich uzywasz? :D

Gość czibiusa
to win a Kk , ktory od poczatku potepia dbalosc o cialo i szkoly ktora zamiast profilaktyki zdrowotnej propaguje kleryklaizm

Gość mydło powidło
w Polsce ludzie pracują tylko z bankach, urzędach lub za biurkiem że nie mają gdzie się spocić? a co z tymi co pracują fizycznie? czym oni mają podróżować do pracy?

"w Polsce ludzie pracują tylko z bankach, urzędach lub za biurkiem że nie mają gdzie się spocić? a co z tymi co pracują fizycznie? czym oni mają podróżować do pracy?" Większość śmierdzieli, których spotykam w autobusach, to ludzie o wyglądzie biurw i biurwów ;) Druga sprawa, że pot, żeby zaczął śmierdzieć, musi mieć trochę czasu, żeby dojrzeć - czyli to, że wyjdę z domu i w tym upale zrobią mi się mokre pachy, to nadal nie oznacza, że śmierdzę. Jeśli nei zmyję tego do wieczora... oj, wtedy to już innaczej wygląda :P A trzecia sprawa, że mnie akurat najbardziej obrzydza smród z paszczy. Do cholery jasnej! Czy tak trudno umyć zęby albo chociaż zeżreć gumę do żucia?! Wczoraj obok mnie stała parka tak jakoś 25-30 lat i sobie rozkosznie rozmawiała. Z każdym kolejnym słowem rozsiewając wokół smród gnijących resztek jedzenia i próchnicy. Myślałam, że puszczę im pawia na ich śliczne schludne ubranka. Na szczęście stałam z głową w otwartym oknie, więc przeżyłam

Gość SVEN SIEGAKOLANA
jak się nie umyje to dupa mnie swędzi i kręcę się na siedzeniu więc lepiej sie umyć

Gość ja tam nie bardzo lubie sie
myc, szkoda wody, lepiej sie jakims dezodorantem popsikac, na pewno wychodzi to taniej niz codzienna kapiel🖐️

bez przesady jeżdżę metrem, tramwajami i na tyle osób wokół rzadko się zdarza jakiś śmierdziel a przeważnie jak już ktoś śmierdzi to albo to bezdomny (więc się nie myje), albo osoba otyła, spocona jak świnka i z tegoż powodu śmierdzi

Gość śmierdziałem śmierdzę i...
nadal będę śmierdział :)

Gość czibiusa
to win areligii i szkoly

Gość leonard kołen
Jasne, to wina religii i szkoły i tego, że dzieci wychowują brudni heteroseksualiści, zamiast czystych i zadbanych homoseksualistów. :classic_cool:

Gość wąchacz cipek
nogogłaszczka ciekawe jak tobie śmierdzi cipka po 8-12 godzinach pracy. Dział rybny w Tesco to afrodyzjak przy tobie.