Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPONSORKA

JAK ROZPOZNAC

Polecane posty

Gość SPONSORKA

od jakiegos czasu mysle ze moj facet jest ze mna dla wygody bo po prostu zawsze moze liczyc na to ze mam $.myslicie ze mozna to jednoznacznie stwierdzic?prosze o wskazowki-jakiekolwiek

Gość SPONSORKA
ok,rozumiem ze nie macie takich problemow ale dajcie znac co myslicie o tym.ja jestem w kropce co dalej:(

Zasugeruj, by cię zabrał do restauracji. W restauracji zacznij szukać w torebce portfela i powiedz, że nie wzięłas. Gość powinien zapłacić za kolację. Jak będzie miał pretensje albo bedzie ci to wypominal.. to znak, że szatan go opętał!!!

Gość SPONSORKA
hmm w tym rzecz ze on pewnie pomyslalby ze zartuje...niestety smialam sie z mojej kumpeli ktora na poczatku mojego zwiazku mowila mi-"nie plac za siebie tylko daj mu sie wykazac"!oj do niczego doprowadzila mnie ta moja niezaleznosc:(

Gość z piwem w reku
jezeli nie martwi sie toba twoimi problemami praca nie sluzy ci rada, pomoca, a tylko go interesuej ile mu dasz i cokupicie..

Gość SPONSORKA
hmmm radą nie sluzy a potrafi tylko zdolowac,ale to zebym miala zawsze cos na koncie jest wazne zawsze:(

Gość SPONSORKA
dlaczego dopiero teraz otwieram oczy????

Gość konkIawe
Sprawdź mu znak wodny:P

Gość kakakalkalsalks
Zacznij mowic ze Ci sie gorzej wiedzie finansowo, udawaj, ze nie masz kaski. Po jakims czasie prawda wyjdzie na jaw.

Spytaj go, on cię kocha więc szczerze odpowie "kochanie, jestem bo cię kocham, masz piątka?"