Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaatyss27

pytanie do mlodych par i mlodych malzenstw

Polecane posty

Gość maaaatyss27

Tak średnio ile razy uprawiacie sex w ciagku miesiąca. U mnie wychodzi to 2 max 3 razy w miesiącu mi to mało... jej dość

Gość furmanka8989898989
ja mam na odwrót w związku :)

Gość bv nvvnv
jak nie mam okresu, to co dzień/co dwa dni

Gość maaaatyss27
co dzień dwa można tylko pomażyć...

Gość maaaatyss27
coraz bardziej zazdroszcze wam ze tak powiem

Gość my jestesmy rok po ślubie i
sex wychodzi jakoś 3x w tygodniu

Gość codziennie -
ogólnie codziennie , a jak mam okres to zadowalamy sie w inny sposób, odpadają tylko dni gdzie oboje jestesmy batrdzo ale to bardzo zmeczeni:)

Gość maaaatyss27
jestem facetem a do slubu zostal mi miesiac i frustacja bierze mnie....

Przepraszam, za pomylenie płci, nie doczytalam... Trzeba rozmawiac o takich rzeczach, może teraz zaprzata sobie narzeczona glowe innymi sprawami i dlatego tak mało tego seksu...

Gość ja jestem mezatka
rok i 3 miesiace, seks tak co 2-3 dni. Choc jak nie mam nastroju to zdarza sie dluzsza przerwa :P

Gość 096
6 lat po ślubie, ale młodzi jesteśmy :P Seks bardzo różnie. Czasami 2 razy dziennie, a czasami kilka dni przerwy w zależności od czasu i ochoty.

Gość maaaatyss27
niby tak ale jak ma wygladac tak nasze zycie inntymne na codzien to nie wiem przed nia 5 lat wstecz na to nie narzekalem bo 2-3 razy w tygodniu to bylo. Z nia rozmawialem na ten temat ale co do czego to zawsze mowi ze jest zmeczona albo zle sie czuje. I tu sie boje ze po slubie moze byc tylko gorzej

Gość mlodzi piekni
3 lata po ślubie . jestesmy mlodzi. Seks średnio 3 razy w tygodniu ale to różnie bywa. to jest średnia . czasem 5 dni przerwy bo naprawde nie ma jak (zmeczenie) ale 5 dni jak nie ma seksu to dlugo . a potem wieczorem się zbliżamy i ranoacie przed pracą . ale trochę żadko się kochacie jak dla mnie

Gość maruuuuuuszkaaa
u nas tyle co przed ślubem czyli 4-5 razy w tygodniu. czasem kilka razy w ciagu dnia :))

Gość a my
rok po ślubie, średnio co dwa dni, ale są też dni, kiedy jest kilka razy w ciągu dnia (zazwyczaj weekend). poza tym oboje jesteśmy mocno sfantazjowani w seksie :)

Gość maaaatyss27
ona jest asexualna czy co? bo juz sam nie wiem

Gość proszeeeeeeeeeeeee :(
2 lata po slubie Ja bym chciala codziennie ale maz ..... raz na 3-4 tygodnie UMIERAM z braku seksu Inicjuje pierwsza, i wyżebrane mam raz na tydzien Ale co to kurwa za radosc, jak jest wyżebrane Czesto go dotykam, namawiam na loda i mysle, ze moze go rozkrece .... ostatnio uslyszalam, ze jestem wyuzdana frustracja :(:( i zniechecenie A mam dopiero 30 lat i wielka ochote i jestem naprawde atrakcyjna :(

a czemu szukasz wad tylko w niej? może Ty jesteś kiepski i nie potrafisz jej zrobić dobrze? uwierz.. gdyby miała nieziemskie orgazmy, to na pewno chciałaby to robić :P

proszeeeeeeeeeeeee :( olej go, nie wchodź na temat seksu zacznij o siebie dbać, stroić się wychodzić z domu, zapisz się na jakiś kurs niech widzi, że nie jest pępkiem twojego świata a jak nie pomoże to mu powiedz wprost, że masz potrzeby, jesteś seksualną istotą i albo chociaż sprobuje naprawić tą sferę Waszego życia, albo niech spada na drzewo

Gość proszeeeeeeeeeeeee :(
aktywna ten etap juz przerobilam i nic W efekcie seks raz na miesiac ;) wiec nie wytrzymalam i zaczelam znowu probowac Inna sprawa - jak czuje, ze on to robi, zeby mi bylo dobrze to mi sie odechciewa ..... glupio sie czuje, jak wiem, ze on sie zmusza :( co to za seks? co to za przyjemnosc? dla mnie zadna Chcialabym, zeby MIAL OCHOTE, pragnal MNIE Nie mogl oderwac rak itd

Gość filetowa żaba
Ja wam powiem, że mój z kolei ciągle by chciał, co też jest niedobre. Seks rano, w ciągu dnia parę razy, przed snem, a jeszcze marzy mu się obudzić w środku nocy i kochać :/ Ja już nie wydalam i czasami narasta we mnie irytacja. Marzę o tym, żeby spokojnie przytulić się i iść spać, a nie czuć jego podniecenia. Ale mimo wszystko w takich sytuacjach mówię sobie, że lepiej tak, niż jakbym czuła, że go w ogóle nie pociągam :-) Widzicie - tak źle i tak niedobrze :/

a my jesteśmy razem 10lat i często się kochamy. Do tego mamy trzyletnie dziecko- więc dodatkowo urozmaicenie w seksie wzrosło :) Są tygodnie, ze kochamy sie codziennie, a czasem i dwa tygodnie przerwy. Podstawa to, zeby żadne nie czuło frustracji z powodu częstotliwości. Ale mam pytanie do autora. Jak zaczynasz się do swojej dziewczyny "dobierac" to co się dzieje?Jak ona reaguje? Bo ja czasem mam tak, ze teoretycznie nie mam ochoty, a mój facet tak potrafi sie "dobrać", ze ochota wraca :) Więc może Ty coś robisz nie tak?

Gość zero zero zero nkn
5 lat po slubie, seks raz na 2 miechy.... moj maz jest chyba gejem