Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolom

przyjaźn damsko-męska

Polecane posty

Gość bolom

Poznałem ją na testach sprawnościowych. Ja 31 lat po nieudanym związku. Ona 23 lata. Od 2 miesięcy coś we mnie zaiskrzyło. Może nie doszlo by do tego jakbyśmy nie utrzymywali kontaktu. Kwestia czy da się zbudować przyjaźn z kobietą będąc świadomym, że się do niej czuje coś więcej. Ona wie o tym i chce budować przyjaźń ale jak to ona zaznaczyła tylko przyjaźn. Fajnie spędza się z nią czas, o wszystkim możemy porozmawiać tylko właśnie zostaje ten jeden szczegół - czucie coś więcej z mojej strony do niej. Często zastanawiam się czy to nie będzie pseudo przyjaźń polegająca na posiadaniu nadzieji, że kiedyś będzie coś więcej. Na początku naszej znajomości stwierdziliśmy, że w ciągu najbliżych miesięcy nie chcemy się wiązać z nikim.

Gość aaabbath
pewnie brakuje Wam seksu bez zobowiązań, ale przestrzegam Was przed tym krokiem, bo rozejdziecie się jako niemal wrogowie.

Gość bolom
no nie wiem, ona wie że ja mam nadzieje i myślę, że jakby nie chciała tego ciągnąć z wiedzą, że ja coś do niej mam to by nie ciągnęła.

Gość aaabbath
pewnie lubicie oboje grzeszne sytuacje, kręci Was to i dążycie do zbliżenia. potem będzie kilka spotkań, wzajemne obwinianie się i przerodzi się to w nienawiść.