Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvveeraaaaaaaaa

Dzisiejszy świat nastolatek to jedno wielkie bagno

Polecane posty

Maririiolla Polska to dziura europy właśnie przez takie pomylone osoby jak autorka. Też mi coś złego: seks, nagość, wygłupy. Polakom brak luzu i tolerancji i to jest ich problem.

nie uogólniajmy. Ja też mam czasem wrażenie, że dzisiejsze nastki to jakaś upośledzona seks-patologia, ALE to jest wizerunek kreowany głównie przez tv i net... Mam 27 lat, nie znam na żywo zbyt blisko zbyt wielu nastek, ALE te co znam są jak najbardziej normalnymi nastolatkami ;) Na fejsie też ;)

Normalnymi, czyli jakimi? Dziewicami? Ulizanymi okularnicami z nosami wbitymi w książki? Praktykujące katoliczki? Seks to normalna sprawa i ktoś kto unika seksu musi być nienormalny.

Gość TrueStoryBro
przestańcie przeżywać. nudziarze

Gość jedną nogą w rowie
Studenciak Zamknij ten swój głupi otwór gębowy :p bo ja mam kobietę, która doskonale łączy swobodę zachowań erotycznych ze mną z kulturą osobistą. Idź już bo nudzisz

Normalnymi, czyli kłócącymi się z rodzicami, zakochanymi w kolegach "na całe życie" (bądź na 2 m-ce), wesołymi, lubiącymi ciuchy, ale też np fotografię czy będącymi wolontariuszkami w schronisku dla zwierząt. Ubierającymi się młodzieżowo, ale nie dziwkarsko, UCZĄCYMI SIĘ (a to się coraz rzadziej zdarza) ale udającymi przed rodzicami, że idą do kościoła, w rzeczywistości siedząc gdzieś ze znajomymi nie robiąc nic przez godzinę. Jedna pali, 3 nie palą i są "eko" ;) No takie tam, normalne nastki ;) Nie wiem dlaczego popadamy w skrajności, że albo dziwka, albo szara cicha brzydka katolicka myszka.

Gość Seees
a ja jestem młodą, wykształconą i przede wszystkim kulturalną dziewczyną i lubie ostry bdsm. i co wam do tego ? wiec skonczcie pieprzyc glupoty

No dobra, ale gdzie seks? Seks też powinny uprawiać, np z kolegami. Seks to nic złego tylko trzeba się zabezpieczać.