Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamigotka69

Nastoletnie matki - praca magisterska. Ktoś chętny pomóc?

Polecane posty

Gość onamigotka69

Witam! Mam ogromną prośbę do dziewczyn/kobiet, które w nastoletnim wieku zostały mamami :) Od dawna interesuje mnie ten temat, ponieważ bardzo dużo się o tym mówi. Jednak zazwyczaj słyszę jakieś postronne wypowiedzi ludzi, a ja chciałabym poznać Wasze doświadczenia, a także uczucia i myśli jakie Wam wówczas, ale i teraz towarzyszą. Dodam również, że potrzebny jest mi również kontakt z dziewczynami, które z różnych powodów oddały dziecko do adopcji. W żadnym wypadku nie będę Was oceniała. Wspomnę również o tym, że piszę na ten temat pracę magisterską. Wasza pomoc polegałaby na udzieleniu mi ANONIMOWYCH (chyba że któraś z Was życzy sobie podania imienia) odpowiedzi na ankiety czy też wywiady oczywiście on-line, więc mogłybyście poświęcić na to tylko chwilkę nie tracąc zbyt wiele czasu i nie ruszając się z domów :) Czy chciałybyście wspomóc pisanie mojej pracy magisterskiej? Jeśli jesteście zdecydowane to proszę napisać na mój e-mail: onamigotka69@gmail.com

Gość mnbvcr
Pewnie jesli zapłacisz, to ktoś się zgodzi.

Gość samsung66666
to wrzuć ankietę na jakąś stronę, może ktoś ci wypełni, wątpię by chciało się komuś specjalnie do ciebie maile wypisywać