Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frpppppp

Dlaczego ludzie podniecaja sie napojem FRUGO ?

Polecane posty

Gość frpppppp

wlasnie to wypilam, nic specjalnego, nie dostalam orgazmu, smakuje jak napoj z biedronki w kartonie o co wiec chodzi?

Gość dissolved girl
Bo to smak wspomnień :classic_cool:

Gość nic na necie nie mogę znaleźć
bo kojarzy sie dziecinstwem i mlodoscia to tak jak guma turbo

Gość Kaoei85
Dokładnie :) W 1997 roku miałem 11 lat i pamiętam jak byłem na koloniach nad morzem w Łebie to wtedy królowało FRUGO :) Buteleczka Frugo kosztowała wtedy 1,70zł co na tamte czasy było sporo ale smak..bezcenny :) Frugo to jedyny napój który kojarzy mi się z beztroskim dzieciństwem, fajnymi i mądrymi programami w telewizji, plażą, falami..ehh to się nie wróci :)

Gość pewnie chodzi o ten
"pykający" kapselek

Gość zgadzam się z
Kaoei85. To smak dzieciństwa wielu osób, te kolorowe reklamy, owocowe soczki. Właściwie w tamtych czasach wszystko miało inny smak. Chleb był inny,wędlina, leciały bajki w telewizji, spędzało się czas na świeżym jeszcze, powietrzu. Nie było takiego gówna w telewizji i inny poziom reklam czy filmów, nie mówiąc o muzyce, stare dobre czasy. Tęsknie za nimi. ;(

Gość gdahgda
hmmm... piekne lata 90... blogoslawieni ci, ktorzy wowczas byli dziecmi/nastolatkami :D!

Gość zgadzam się z
Komputer nie był taki popularny, wtedy grało się na podróbie pegazusa. Nadal mam w domu konsole i szufladę pełną gier,kupowanych nie legalnie na targu.

mi tam z dzieciństwem kojarzy się raczej Bobo Frut. Frugo to jakoś później było.

Gość to jest oczywiste
A rozpuszczalne oranżady w proszku albo takie witaminy z apteki dla dzieci.

Gość zgadzam się z
Teraz Frugo to element lansu, żałosne.

Gość alfafatima
dobry napój ale wolałam kaskade za 1.40

Kolega do tej pory wisi mi Frugo:classic_cool: Wam sie dziecinstwo po prostu dobrze kojarzy, czasy roznia sie od tych teraz pod wzgledem komputeryzacji itd ale tez juz bez przesady, ze keidys bylo tak fantastycznie ze wszystko bylo lepsze. po 2000 wg Wasto pewnie sam szajs, co? A dla mi sie wciaz podobalo bo ciagle bylam dzieckiem i panowala beztroska:P

Gość ferrminna
ludzie -nie chlejcie tego dla zdrowia -kupne soki i napoje to sam cukier i chemia- no i mnostwo kalorii-ja od wielu lat pije tylko wode mineralna i herbate ebez niczego 0i nie zacukrzam organizmu-wzielam do reki raz napoj w sklepie by etykietke przeczytac-byl slodzony cukrem , aspartamem i acesulfamem K poza tym -mial sacharynian sodu , cyklaminian sodu benzoesan sodu i sorbinian potasu-armagiedon -kolorowe napoje sa glowna przyczyna epidemii otylosci juz u dzieci -ja sie trzymam mineralki i herbaty i w porzo jest

Gość Kitana23
Bo Frugo jest najlepsze na świecie. Smak jest bardzo głęboki i smakuje tak jak smakowało kiedyś. Dla mnie nie ma lepszego.

Gość gość
to dopiero 'sukces'znalezć temat sprzed lat wielu (5.) i na niego odpowiedzieć!

Gość gość
Było potem zniknęło, przynajmniej w Polsce go nie bylo i przywrocili po ilus latach, to cały fenomen

Gość gość
Oddałabym wiele by się tego teraz napić tu gdzie teraz jestem