Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uolololo

Po co ludzie pala papierosy ?

Polecane posty

Gość uolololo

Przeciez one nic nie daja. Najwyzej jebie sie kompostownikiem i ma sie zolte zeby :o

Gość jak huśtawka:)
ojciec mojego dziecka placi 300 zl alimentów na 12 latka i nie pozwoili podnieśc ani 1 zł bo on nie ma pieniedzy a papierosy pali. i na to lumpisko ma pieniądze.

Gość uolololo
ale co tu rozumiec ?

Gość witam was dziewczyny:D
ja nie pale juz drugi dzień:D

Gość uolololo
palacze smierdza i nie wiem czy sie smiac czy plakac jak widze osobe idaca sobie z fajka w gebie

no ale co cie te osoby obchodzą ? Mnie się np nie podoba jak kobiety włosy farbują, ale tym swoim niesmakiem jakoś się nie dziele ze światem

a co ja mam powiedziec skoro nie pale...ja normalnie stoje z jakas osoba i ta osoba pali i ja potem smierdze..fuuuuuj..a potem znowu trzeba robic pranie bo ten odór jest nie do wytrzymania..

Pozornie odstresowuje, masz czyms rece zajete. Mialam kolezanke taka co po prostu jak sie normalnie zaciagala w glowie jej sie zaczelo krecic. A uzaleznic sie latwo.

A co cie interesują te osoby ? Mnie np. nie podoba się i nie widzę sensu w farbowaniu włosów, ale jakoś nie obwieszczam tego całemu światu i nie zwracam nikomu uwagi.

Gość uolololo
m.in. dlatego potraciłem wszystkich znajomych, jak zaczęłam po koleji każdego obgadywać, jaki jest głupi i jak pali :D uwielbiam wwytykać wady innym dzięki temu zapominam o swoich wadach, takich jak otyłość, krzywy nos, jeedzenie niezdrowego żarcia. Zawsze mogę się pocieszyć, że inni palą papierosy! Fajnie nie :)

Gość uolololo
przeszkadza mi w nich to ze wiekszosc pali sobie w miejscach publicznych mimo zakazu a dym papierosowy mnie dusi. poza tym kazdy palacz smierdzi.

Gość brisbejn
by zrozumieć 2 osobę trzeba spróbować przeżyć podobne sytuacje

Gość uolololo
ja swoje muszę farbować, bo są mysie i brzydkie a interesują mnie te osoby dlatego, że się mogę pocieszyć, co z tego, że nie mam znajomych i zatruwam się smażonym żarciem, jak przecież inni jarają fajki! :D

to ich nie wąchaj :P co do palenia przy niepalących i w miejscach publicznych racja.

Gość uolololo
niestety zakazy palenia są tylko na przystankach, więc jak się nudzę obskakuję przystanki i czekam, aż przylapie kogoś na fajce, wiecie jaka radocha? :D stoję obok i mówię na glos że to jest miejsce publiczne i patrze jak ten palacz zwiewa z podkulonym ogonem:D czuje sie lepsza wtedy

Gość uolololo
racja drogi podszywie 54kg przy 165cm wzrostu to otylosc kliniczna.

Gość Gte
hej hellol okropne zdjecie masz:o

Gość uolololo
"co do palenia przy niepalących i w miejscach publicznych racja." widzę, że liżesz mi dupę:D fajnie, choc w necie mi ktoś liże dupe, bo w realu to mnei wszyscy zlewają :( p.s. ciekawe czy byś się do tego stosowała gdyby mozna bylo jak kiedys palic w pociagach barach i wszedzie? Ty bys nie palila?

Gość uolololo
uwielbiam jak ktos mnie truje dymem papierosowym. ma do tego pelne prawo bo przeciez sama sie truje wychodzac na zewnatrz i wdychajac spaliny.

ja mysle ze ludzie pala papierosy bo to sprawia im przyjemnosc..niektorzy pala na nerwy zeby odreagowac,niektorzy sa uzaleznieni i pala caly czas..mnie troche przeszkadza ze pala kolo mnie i tak wciagaja co chwile..jak ja delikatnie zwroce uwage zeby wypalil i wiecej nie palil przy mnie to zaraz teksty leca :to po co tu siedzisz albo po co to tu jestes albo to moja sprawa ze ja pale to ja bede sie martwic nie ty i takie tam..ja teraz unikam palaczy bo mnie tak denerwuja i jak pisalam wczesniej trzeba robic pranie bo dym papierosowy wsiaka w ubranie a potem podejrzewaja ze ja pale..a ja wcale nie pale..

Zdarza mi sie palic (paczka na pare tygodni) i zawsze uwazam by nie dymic komus kto moze nie miec ochoty czyli nie palisz w pomieszczeniach mimo, ze pozornie mozna, stojac w grupce odchodzisz na bok, starasz sie nie stac z wiatrem by na ludzi szlo itp Znam palaczy nalogowych co pala codziennie i postepuja tak samo. Wszystko zalezy od kultury czlowieka.

Gość uolololo
w ogole to te wszystkie palaczki sa takie seksowne. te ich piekne cery, wlosy i zolte zeby. oh a ten zapach ! nie to co te grubaski ktore smierdza kotletami !

Gość uolololo
widzicie wszyscy sie zgadzaj ze mnaaaaaa i i liżą dupę haaa!!!!!!!! co tam spaliny, niezdrowe żarcie z E500 E1000, mikrofale, odsmażanie i obżeranie się przed kompem i TV fajnie uczepić się palące osoby :D