Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uolololo

Po co ludzie pala papierosy ?

Polecane posty

Gość eklerniczka
a co cię to obchodzi? ja palę bo lubię i zawsze robię to w miejscach dozwolonych. ba! nawet przed zakazem nie paliłam np. na przystankach tylko zawsze gdzieś dalej. nie masz większych problemów w życiu tylko przejmować się palaczami? :O

Gość uolololo
jestem za tępa i nie wiem, że gdy się dba o higienę zębów, to te wcale nie są żółte. ?Nie wiem też, że dla zdrowia mniej szkodliwe jest palenie papierosów plus jak czlowiek się dużo rusza, je dużo warzyw niż siedzenie nie palenie i wpieprzanie kielbachy przed TV

Gość uolololo
wlasnie o to chodzi ze nie mam wiekszych problemow, moją misją jest gnębienie palących osób i zbawienie swiata. i promowanie obzerania sie przed tv

Gość coupunbug
Wedlug mnie kobieta z papierosem wyglada mega zalosnie i na dodatek jebie :D Nigdy bym nie pocalowal palaczki.

Gość eklerniczka
cery to mi nie jedna zazdrości, bo mam bezproblemową jeszcze jak teraz usunęłam sobie naczynka to w ogóle nie używam podkładu. zęby mam białe- używam pasty dla palaczy. włosy do łokcia- wystarczy je olejować raz w tygodniu i każdy nawet palacz może mieć ładne. w sumie to nie wiem po co się tłumaczę ale ta powszechna zakłamana opinia, że palaczki są "zaniedbane" jest dla mnie śmieszna. Ja może dlatego, że palę dbam o siebie jeszcze bardziej.

Gość uolololo
tak strasznie sie obzeram ze waze az 54kg :( ostatnio jak probowalam wyjsc z domu to utknelam w futrynie :( poza tym smierdze kielbacha i pod drzwiami mojego domu czatuja psy :(

Gość uolololo
coupunbug wierz mi, że żadna normalna kobieta takze nie chcialaby calowac "faceta" a tak naprawde pipki wysiadujacego na babskim forum, zamiast pracowac w tym czasie lub zajmowac sie jakims meskim zajeciem :)

Gość eklerniczka
coupunbug a ja nie mogłabym być z facetem, który nie pali. Poważnie, byłam w takim związku i te jego ciągłe teksty o tym żebym rzuciła doprowadzały mnie do szału- przecież jak mnie poznał to już paliłam więc sorry jesli myślał, że jest taki wyjątkowy i dla niego przejdę magiczną przemianę to się pomylił :D

Gość uolololo
to idz pobiegac locho zamiast siedziec na kafe i dopierdalac sie do ludzi

Gość uolololo
eklerniczka ja mam faceta, ktory nie pali, ale on tez jak mnie poznal to palilam, wiec mi sie nie wtraca na szczescie :) normalnie ze mną wychodzi zapalić czy coś, w barze chodzi ze mna na saly dla palacych itp, nie ma żadnego problemu :) tylko takie nudzace sie lochy jak autorka zawsze wyszukuja jakis problem by sie dojebac do kogos i pocieszyc w glupkowatt sposob

Gość eklerniczka
uolololo ja na szczęście mam teraz faceta, który pali więc naturalnie chadzamy do strefy dla palących i nie ma spin między nami :D

Gość coupunbug
Mam 19 lat i wakacje ;/ Pewnie ten twoj "facet" tez smierdzi i wyglada jak kupa skoro jest az tak zdesperowany by byc z palaczka.

Gość uolololo
no to dobrze, wazne ze nie ma problemu :) najgorzej to się wlasnie zwiazac z takim upierdliwym, dowalajacym sie o byle gowno czlowiekiem jak autorka ktorej naprawde nie rozumiem np. wiekszosc moich kolezanek nie pali ale nie przeszkadza im jak pale, mają ciekawsze życie i inne problemy na glowie niż autorka D:

Gość coupunbug
Zaloze sie ze chodzi z dracha na gaciach i ma zakola az po jajka ;/

Gość uolololo
coupunbug hahah na pewno jest bardziej meski niz ty, bo od kiedy skonczyl 18 lat dorabial w kazde wakacje , a w czasie wolnym gral z chlopakami w pilke :) ale co ja bede gadac z mlodą pipką, widzę sZybko zaczyna się u ciebie siedzenie na babskich forach :D tak wlaśnie powstaja prawiki :D zamiast poderwac dziewczyne to siedza na babskim forum i pisza o wyimaginowanych problemach 🖐️

Gość coupunbug
W takim wieku mozna sobie jedynie "dorobic" garba zapierdalajac fizycznie jak murzyn :( No ale co ja tam wiem jestem jeszcze mloda pipka ktora nigdy nie zarucha. W sumie to nie wyobrazam sobie jak bardzo trzeba byc przegranym zeby byc prawikiem w wieku 19 lat. Przeciez dookola jest pelno starych kurew (30+).