Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbnm,bhnm

Moja mama dzisiaj zabrała moją córkę do siebie

Polecane posty

Gość cvbnm,bhnm

Już tęskie. Mała ma 2 lata a pojechała tylko na kilka godzin :/

Nie przesadzaj ;) Moja tez u babci i specjalnie nie tęsknie.A ona tymbardziej. Mówie "daj mamie buzi" to sie malpa odwrócila w druga stronę i ciagnie babcie do samochodu ;) Nie ma jak kochajace dziecko ;)

Ciesz się możesz trochę odpocząć krzywda Jej się nie dzieje.

Gość gufikolka
jezu,kobito ty jestes zdrowa na glowe?

Gość cvbnm,bhnm
Ona pierwszy raz gdzieś pojechała sama w sensie,że beze mnie. Co mi się dziwicie. :P

O rany ;) To tymbardziej się ciesz pierwszy raz od 2 lat masz chwilę dla siebie ;) Ja tam nie mam tak dobrze. Jedna Surykatka oddana a zaraz lecę z 2 pozostałych do szpitala na badania bleee. Milego dnia i zamiast tęsknić to zrób coś fajnego ;)

Gość cholerajasna5
Ja się nie dziwię. Pewnie czujesz się jak bez ręki. :) ...ale zaraz zlecą się tu takie co muszą walnąć krytyczkę. :)

Gość cvbnm,bhnm
Mam już plan- zagotuję sobie bób- całą miskę, włączę jakiś film, może pójdę spać... :)

Ja się nie dziwię bo pierwszy raz też tak miałam :) Zostawiłam małą na pół dnia u szwagierki i jakoś mi pusto przez ten czas było :/ Ale teraz to bym chciała żeby ją ktoś zabrał na kilka godzin :)

hm....mój 20 miesięczny synek jest na wakacjach z babcią na 10 dni i jakoś nie mam jazdy z tego powodu - wiadomo że tęsknie, co chwioe dzwonie do mamay pytać co i jak , mama mi wysyła jego zdjęcia i bardzo się cieszę że już połowa tego czasu za mną, ale jednocześnie robię mnóstwo rzeczy, których bym nie zrobiła gdyby tu był, nadrabiam zaległości zdrowotne, towarzyskie, socjalne, literaturowe, kinowe, i wszystkie inne i nie czuję się złą matką, wakacje były pomysłem babci, nikogo nie zmuszałam a synek nawet nie jęknął z tęsknoty- wystarczyło mu że zobaczył plaże, morze, mewy....