Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kresus

Mam dosc jej braku ochoty na seks

Polecane posty

Gość m lfgc3txp
panowie serdecznie wspolczuje wam takich chorych kobiet. Nigdy nie rozumialam i nigdy nie zrozumiem jak jakakolwiek dziewczyna (pomijajac te z jakimis problemami, chorobami, molestowane itd.) moze tego nie lubic!!!!!!!

Gość no to tak po 18
towarzysz zycia nie wpadlam na to

Gość zona wlasnego meza
anonimowy_wojtek wspolczuje! Idz z zona do terapeuty, seksuologa! Cos jest nie tak...

Gość trata tata
A MOZE UMYJ FIUTA a potem pomysl o sexie

Gość Osi_wawa
moze ona po prostu juz Cie nie kocha? jest z Toba ze wzgledu na dzieci i wygodne zycie skoro dobrze zarabiasz.

Gość no to tak po 18
mnie sie wydaje, ze wkradla sie rutyna i pewnosc ze sie posiadlo ta osobe i nie treba sie juz starac.

Gość anonimowy_wojtek
Takie odpowiedzi jak "Umyj Fiuta" to sobie darujcie - może Ciebie też kiedyś spotka taka bieda i ktoś Ci poradzi umyj jaja ... Nie jesteśmy małżeństwem, Nie mamy dzieci, Jesteśmy w miarę młodzi 29 i 27 lat. Czy mnie nie kocha - hmm może coś w tym jest ... nie wiem ale jestem wrakiem człowieka, seksuolog - odpada - wstydzi się - nawet seks jest przy zgaszonym świetle .

Seks przy zgaszonym świetle???? Olaboga!! Dlaczego na to pozwalasz?! Jesteście tacy młodzi, coś tu jest nie halo! Mam 33 lata, mój facet jest o 14 lat starszy, a jaki szalony. Zrób coś z tym związkiem, bo w wieku 30 lat będziesz czuł się jak 80-latek. Powodzenia:-)

Gość tragediaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyna ma bardzo duzy problem i to ze soba, ma mega niskie poczucie wartosci, sorry ale wstydzic sie wlasnego faceta i to ojca swoich dzieci?!! w glowie sie nie miesci. Ale mysle, ze jej niechec do sexu jest spowodowana tym, ze nigdy nie miala udanego pozycia NIGDY, a nie miala nigdy bo jak ma sie rozluznic jak ciagle przejumje sie wygladem itd, z reszta ona chyba nawet sie wstydzi ( co mi smierdzi trzynastolatka) a bron boze zeby taka pozwolila sobie na orgazm

Gość zona wlasnego meza
anonimowy_wojtek, kurcze no to nie wesolo! Dziewczyna ma ewidentnie jakies kompleksy, problemy z wlasna seksualnoscia, mowisz jej, ze jest najpiekniejsza dla Ciebie, ze Cie podnieca? Mow jej, jakie ma pieknie cialo i ze je kochasz, moze zaproponuj jakas zabawe z rozbieraniem przy wlaczonym swietle... stopniowo moze sie przebudzi!

Gość Pigunia276
moze z nia szczerze pogadaj, powiedz zcego ci brakuje i skad u niej takie zachowanie, my o tym ze soba rozmawiamy!! gdyby nie to byłoby niepotzrebne domyslanie sie i wymyslanie głupich odpowiedzi we własnych głowach, ewidentnie jest cos nie tak, słyszałam ze rutyna zabija sex w zwiazku...moze spróbuj ja zaskoczyc, jakas kolacyjka wyjazd?!

Gość anonimowy_wojtek
Zabawa w rozbieranie przy włączonym świetle ? Boże pomarzyć można - nie ma mowy. Raz poszła pod prysznic i uchyliła drzwi - myślałem, że to jakiś znak więc wszedłem - efekt foch na 2 dni.

Gość mućććkaaa
myślę, że jej już nie pociągasz, przykro mi :) jakby było inaczej, to sama by się prosiła :D

Gość zona wlasnego meza
no, ma dziewczyna problem! Byla molestowana w dziecinstwie? W jakim domu dorastala? Moze tkwi w przekonaniu, ze to grzech ogladac wlasne cialo i pokazywac je innym... nie wiem, co Ci doradzic... psycholog bylby wskazany.

Gość rumpel
ooo zgrozo!!!

Gość polnoc poludnie
U mnie jest odwrotnie..ja bym mogła codziennie a sex raz na kilka miesięcy, mąz wiecznie zmęczony od czasu jak córka urodziła , dodam ze on przy niej nic nie robi...

Gość trudno uwierzyc
w te opowiesci :O

Kolejni co winy doszukują się w kobiecie. Ja tez unikam seksu jak mogę. Dlaczego? Bo mam dość tego beznadziejnego seksu. Nigdy mnie nie zadowolił tak jak trzeba. Ile lat można czekać na orgazm???? A niestety nie potrafię powiedzieć wprost że jest beznadziejny - znam go i wiem,że by się załamał. Dlatego dla świętego spokoju od czasu do czasu się kochamy a tak unikam jak mogę.

Gość hmmm dziwne wszystko
szkoda, ze fajni faceci maja takie durne zony a kobiety ktore kochaja seks meza nie maja :-O

Gość anonimowy_wojtek
Dziewczyna z dobrego domy naprawdę z rodziną z prawdziwego zdarzenia. Jako grzech tego nie traktuje bo wcale nie jest taka święta. Wcześniejsze rozmowy sprowadzały się do tego, że mówiła że nie ma ochoty i tyle i zmuszać się nie będzie. Proszę powiedźcie jak poprowadzić taką rozmowę w sposób kontrolowany bo jak usłyszałem, że zmuszać się nie będzie to nie miałem kontr-riposty. Czy obrazić się?Zrobić się oschły? Czy to coś da, myślę, że pogłębi tylko to wszystko.

Gość mućććkaaa
no właśnie.

ambasadorka ciepła Kolejni co winy doszukują się w kobiecie. Ja tez unikam seksu jak mogę. Dlaczego? Bo mam dość tego beznadziejnego seksu. Nigdy mnie nie zadowolił tak jak trzeba. Ile lat można czekać na orgazm???? A niestety nie potrafię powiedzieć wprost że jest beznadziejny - znam go i wiem,że by się załamał. Dlatego dla świętego spokoju od czasu do czasu się kochamy a tak unikam jak mogę. hahaa dobre :D mojego bylego partnera ex - baba tak samo mowila mu, ze on jej nie zadowala itp itd tylko dziwne ze ja z nim mialam jeden orgazm za drugim. wiec nie zwalaj winy na faceta :-O jak nie potrafiszpowiedziec czego dokladnie chcesz to twoja wina.

Ale ja mówiłam. Milion razy. Ale mój facet ma problem - szybko kończy. A jak skończy to mnie zostawia samą sobie. I wez się nie wkurz. Ja już spasowałam. Nie będę więcej się domagać tego co lubię. Skoro nie dociera.

"dziewczyna z dobrego domu (..)" - a co to za określenie?? Jak ktoś nie ma ochoty na bliskość z partnerem/partnerką po prostu nie nadaje się do życia we dwoje i tyle. ;-)

Gość trudno uwierzyc
Wojtek skoro taka beznadzieja, to zaryzykowałabym takie rozwiazanie. i tak juz bardziej popsuć się nie da. P{rzestan się nia interesować zadbaj o siebie i udawaj że Ci to zwisa i czujesz się swietnie. Zacznij pokazywać, że podobają Ci się inne. Wiem podłe, ale jak poczuje zagrozenie libido wzrośnie

Gość zona wlasnego meza
Ja na Twoim miejscu bym ja uprzedzila, ze chcesz o TYM porozmawiac, tak, zeby sie przygotowala psychicznie... zapros ja w neutralne miejsce, ale na osobnosci, w sensie nie w restauracji. Absolutnie nie rob jej wyrzutow i nie oskarzaj, tylko zapytaj co mysli o waszym zyciu seksualnym, powiedz jej, ze ja bardzo kochasz, ale chcialbys wiecej czasu spedzac z nia w lozku, pokazac jej fizycznie, jak ja bardzo kochasz... i ze kochasz sie z nia kochac i nie wystarcza Tobie to co macie...

[zgłoś do usunięcia]ambasadorka ciepła Ale ja mówiłam. Milion razy. Ale mój facet ma problem - szybko kończy. A jak skończy to mnie zostawia samą sobie. I wez się nie wkurz. Ja już spasowałam. Nie będę więcej się domagać tego co lubię. Skoro nie dociera. no to w takim razie sorry i serdecznie wpolczuje...:-O tragedia, tez by mi sie nie chcialo ale za maz bym za niego nie wyszla :-O czemu za niego za maz wyszlas?

Gość zona wlasnego meza
moze po takiej rozmowie stwierdzcie oboje, ze czas zakonczyc zwiazek... jedno jest pewne, dlugo tak nie pociagniesz!