Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kresus

Mam dosc jej braku ochoty na seks

Polecane posty

I słuchaj po tylu latach seksu dalej mieć problemy z przedwczesnym wytryskiem? Dla mnie to wymaga konsultacji ze specjalistą. A mój mąż nie widzi problemu. Komentuje krótko - bo za bardzo mnie podniecasz. No i mój facet to taki typ "samoluba" - on skończył i jest ok. A ja nie skończyłam to mam problem.

Gość mućććkaaa
ambasadorko z jak bardzo przedwczesnym?

Gość anonimowy_wojtek
Dzięki Wam wszystkim za słowa otuchy. Ja ją bardzo kocham i naprawdę czuję, że jest moją wybranką życia ... Do tych co pisali, że może ja jestem beznadziejny - jestem normalny, dbam o higienę 2x w tyg siłownia. Po za tym nie wiele facetów potrafi pojechać o 3 w nocy do apteki bo ją boli brzuch .. Raz byłem już o krok od zdrady (już miałem dość braku seksu) byłem przed drzwiami dziewczyny z która umówiony byłem na wiadomo co ... i zrezygnowałem (pomyślałem, że będzie mi dobrze przez pół godz. i to wszystko) Za 2 tyg. mam bardzo poważną operację, jestem załamany i uwierzcie mi, że coraz częściej mam myśli, że fajnie jak bym się już nie obudził bo i tak mnie już nic nie spotka.

Gość zona wlasnego meza
Amasadorka ciepla - kup wibrator i dokoncz PRZY mezu, moj tez czasami konczy za wczesnie, ale akurat nie jest gluchy na moje potrzeby i wlasciwie sam zaproponowal kupno wibratora...

Czasami....Też bym chciała by mój konczył wszcesnie CZASAMI. On czasami kończy po 15 minutach co daje mi jako tako dobry seks. I tak od prawie 10 lat....Ech porażka. A wibrator kupię już nawet się rozglądam:D

Gość do Wojtka
bardzo Ci współczuję i jednocześnie podziwiam, że masz tzw. zasady Życzę pomyślnej operacji i zmiany na lepsze w życiu osobistym. Swoją drogą to niesprawiedliwe, że tak jest :(

Gość zona wlasnego meza
Wojtek - tym bardziej powinienes z nia porozmawiac, teraz, PRZED OPERACJA! powodzenia i zdrowia zycze!

Gość zona wlasnego meza
ambasadorka ciepla - mozesz tez zaczac wibratorem, a potem niech maz dokonczy, niech poczuje, jak dobrze jest dac Ci orgazm... moze da mu to do myslenia ;-)

Gość a co Ty
Dajcie spokój, nie róbcie z seksu nie wiadomo czego. Jak zwierzęta... dosłownie...

Gość spectacular tuborose
Seks jest BARDZO ważny - dla zdrowych kochających się ludzi jest podstawą związku. Fundamentem miłość ale podstawą dobre relacje intymne. BEz tego pojawia się frustracja, gniew, złość, niedowartościowanie. A to wszystko prędzej czy pozniej oznacza koniec. Chyba,że coś się da naprawić. trzeba tylk ochcieć.

Gość a co Ty
No tak to sobie tłumacz. Ja jakoś nie mam problemu z tym, jak moja druga połówka nie chce. Lubię z nią spędzać czas i to jest dla mnie najważniejsze. Seks to sprawa trzeciorzędna, więc nie przesadzajmy już. Jak czytam wypowiedzi niektórych facetów to śmiać mi się chce. Myślą fiutem, a potem są sfrustrowani i nieszczęśliwi.

"Seks to sprawa trzeciorzędna, więc nie przesadzajmy już." Bzdura. Jest prawie jak jedzenie, picie i spanie. 🖐️ I jeżeli oboje partnerzy nie są aseksualni to bez seksu związek nie przetrwa. A u zdrowych ludzi brak seksu lub przynajmniej masturbacji może powodować nawet problemy zdrowotne.

Gość zona wlasnego meza
zgadzam sie ze spectacular tuberose, a najwazniejsze, zeby chciec podobnych rzeczy, pewnie i mozna zyc bez seksu i miec udany zwiazek, ale obydwoje musza tego chciec... Z tej frustracji i braku komunikacji wychodza pozniej zdrady i rozwody!

" Przed ślubem dotykała mojego czlonka ale tylko przez prześcieradło. Albo chusteczkę higieniczną." gdyby mój facet dotykał moją cipkę tylko przez prześcieradło to od razu byłoby zapytanie /.... co to k**** ma być ? Sex jest tak ważny w związku...dziwię Ci się że po takich oznakach wziąłeś ją za żonę.

Gość a co Ty
Perwersja Tobie już dziękujemy. Nie piszę o nimfomankach, a o normalnych ludziach i nie mówiłam o braku seksu czy też masturbacji. Nie sprowadzaj seksu do rangi jedzenia czy picia, bo to śmieszne. Bez seksu jednak można przetrwać. Problemy zdrowotne?? :D:D:D. Czyli ludzie, którzy od lat nie uprawiają seksu są chorzy??? :D:D:D

Ja się zgodzę z Perwersją. Brak orgazmu, brak satysfakcji z seksu powoduje brak hormonu szczęścia. I taki niedobór całymi latami prowadzi ostatecznie do chorób. Tak to moim zdaniem jest.

Popęd seksualny to jest potrzeba fizjologiczna i jest bardzo ważny w związku. Jak można nie rozładowywać napięcia seksualnego? :o 🖐️ I moja nimfomania, którą mi tutaj imputujesz nie ma z powyższą opinią nic wspólnego.

"Ja się zgodzę z Perwersją. Brak orgazmu, brak satysfakcji z seksu powoduje brak hormonu szczęścia. I taki niedobór całymi latami prowadzi ostatecznie do chorób. Tak to moim zdaniem jest." Nawet zdaniem lekarzy.

Gość a co Ty
Oj już nie przesadzajcie. Współczuję waszym partnerom naprawdę. Jak oni kiedyś naprawdę nie będą mogli to bez zawahania puścicie z innymi, bo przecież bez seksu zachorujecie itp. Nie mówię, że seks nie jest potrzebny, bo jest, ale sprowadzanie go do takiej rangi to dla mnie przesada.

Prawdopodobnie nigdy nie miałaś problemu z niezaspokojeniem potrzeb seksualnych, więc tego nie rozumiesz. Nie mówimy tu o jednorazowej odmowie, bo się ktoś źle czuje itp. 🖐️

a co Ty - ja za to współczuję Twojemu partnerowi. Możliwe, że kiedy tu tutaj nas uświadamiasz on pieprzy się ile sił w biodrach z jakąś taką jak 'my' :O

BEZ SEXU NIE MA ŻYCIA ...TAKA JEST PRAWDA ..I JEŚLI JESTEŚMY NIEZASPOKAJANI TO SZUKAMY KOGOŚ KTO NAS ZASPOKOI...BO ILE MOŻNA SIĘ MASTURBOWAĆ ? NIE WIEM JAK WY ALE MNIE MASTURBACJA NIE WYSTARCZA ! MUSI BYĆ BLISKOŚĆ 2 CZŁOWIEKA ..NO I PTASZEK ;)

Gość a co Ty
Byłam kilka lat sama i nie miałam z tym problemu. Virgin Queen nie musisz współczuć, bo ma ze mną bardzo dobrze. Ale to typowe na kafeterii. Ktoś ma inne poglądy to należy mu współczuć :D. To mnie wcale nie dziwi:D

a co Ty - zauważ w swej wspaniałości (poprzedni Twój post), że to Ty pierwsza "WSPÓŁCZUŁAŚ" naszym partnerom, a mój post stanowił jedynie odpowiedź na Twoje współczucie :O

Gość a co Ty
a czy ja pisałam, że się nie masturbowałam? Robiłam to no i co?. Ja nigdzie nie napisałam, że seks jest w ogóle nie ważny, a jedynie, że ludzie przywiązują do niego zbyt dużą rolę, zamiast naprawdę się cieszyć tym, co mają.

Gość a co Ty
No tak Virgin Queen, bo dla mnie uczucia zawsze będą ważniejsze niż seks, a jeśli dla kogoś właśnie seks jest taki ważny to mu bardzo współczuję.

"No tak Virgin Queen, bo dla mnie uczucia zawsze będą ważniejsze niż seks, a jeśli dla kogoś właśnie seks jest taki ważny to mu bardzo współczuję." W momencie gdybyś nie miała zaspokojonych potrzeb seksualnych to uczucia zeszłyby na dalszy plan. Czego Ci nie życzę. Poczytaj trochę o piramidzie potrzeb.