Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaMariaTarot

TarotiWrózby

Polecane posty

Gość AnnaMariaTarot

10 pytań dla 10 pierwszych osób . Po jednym pytaniu na osobę na szczegółowe rozkłady zapraszam na e-mail annamariatarot@yahoo.pl. Oferuję kompleksową wróżbę roczną , analizę zdjęcia za jedyne 49,99 zł plus vat ( jeśli ktoś chce fakturę) . Dodatkowo mogę pomóc w przygotowaniu i nauce wykonywania magicznych sigili za 19,99 . Zapraszam do zadawania tutaj krótkiego pytania możecie sprawdzić czy warto

Gość zadziwijące....
czy bede miała (na dniach) dzidziusia z kochajacym facetem:classic_cool:?

Gość AnnaMariaTarot
za chwilę będę odpowiadać zadziwiająca sprecyzuj pytanie masz na myśli zajście w ciążę , bo na dniach o nie wiem, o co pytasz

Gość ja tez poproszeee
Czy mojemu meżowi (Adam ur.16.08.77)uda sie w ciagu miesiaca sprzedac nieruchmosc(piekarnia) i działki? Nie wiem czy moja data ur., ale podaje jest potrzebna 15.10.87-daria Z góry dziekuje

Gość jeżeli ta wróżba jest
bezpłatna, to ja poproszę Bożena 28.06.1978 19.08.2012 pisałam egzamin czy zdam go za tym pierwszym podejściem i na jaki stopień czy też czeka mnie poprawka i za którym razem zdam

Gość AnnaMariaTarot
14:10 [zgłoś do usunięcia] ola611 Czy siostra mojego chłopaka wyprowadzi się? Nie ma na to chęci, trzeba będzie to załatwić " formalnie, urzędowo" za nią . Jej dobrze jest jak jest

Gość zadziwijące....
sprawdzam cyz jestes dobra wrózka.. dobra widzi dzieci ludzi oosby..z kart.

Gość AnnaMariaTarot
14:16 [zgłoś do usunięcia] ja tez poproszeee Czy mojemu meżowi (Adam ur.16.08.77)uda sie w ciagu miesiaca sprzedac nieruchmosc(piekarnia) i działki? Nie wiem czy moja data ur., ale podaje jest potrzebna 15.10.87-daria Z góry dziekuje Tak, karty zapowiadają powodzenie i przypływ gotówki , więc na pewno sprzedaż się uda i będzie udana.

Gość AnnaMariaTarot
zadziwiająca widzenie dzieci nie ma nic do rzeczy do dobrej wróżki , zwłaszcza jak ktoś sprawdza,

Gość turiririm
czy wezmę ślub z moim obecnym chłopakiem?

Gość AnnaMariaTarot
14:17 [zgłoś do usunięcia] jeżeli ta wróżba jest bezpłatna, to ja poproszę Bożena 28.06.1978 19.08.2012 pisałam egzamin czy zdam go za tym pierwszym podejściem i na jaki stopień czy też czeka mnie poprawka i za którym razem zdam Zdasz na pewno , na jaki stopień tego nie wiem takich rzeczy karty nie mówią mi. Musiałabym zrobić jakieś założenie i jak to wypadnie to byłby ten stopień dopiero. Ale zdać na pewno zdasz. Przed Tobą karta wdowy nowego życia

czyli za pierwszym razem ? bo się boję poprawki

karta wdowy nowego życia co to znaczy?

Gość pavlik pavlik
czy decyzja o wyprowadzeniu się od żony była dobrą decyzją i czy obecna partnerka mnie kocha? 12.04.1972r.

Gość bielinka
ile dzieci urodzę?

Gość AnnaMariaTarot
14:18 [zgłoś do usunięcia] mariola89k czy mój mąż zostanie pozbawiony praw rodzicielskich do mojego dziecka? Będzie bardzo ciężko jeśli w ogóle się to uda, bo maż ma złe zamiary i plany, nie gra fair, planuje do tego nie dopuścić. Musisz bardzo duży pracy włożyć w to żeby się udało. Rozejrzyj się wokól też jakaś życzliwa starsza kobieta chce wyciągnąc do Ciebie rękę i pomóc Tobie w tym

Gość puuuuuuuuuuuusia
czy warto być z nim dalej ?

Gość AnnaMariaTarot
czyli za pierwszym razem ? bo się boję poprawki 14:25 [zgłoś do usunięcia] jeżeli ta wróżba jest karta wdowy nowego życia co to znaczy? Tak za pierwszym razem. Wdowa to nowe życie - - nowa praca, nowe plany , nowa droga w życiu obrana się rozpocznie

Witam chciałam zapytać czy sprawa która wisi w pracy w powietrzu już od paru miesięcy zostanie wyjaśniona i czy mam z tym coś wspólnego?-dziękuję 07.07.82 Monika

Gość mama 2 małych dzieci
kiedy znaje pracę ewa 16/04/87

ok, nie wiem czy za wróżbę się dziękuje, więc nie zapeszam, dam znać jaki wynik, wszystko wyjaśni się w tym tygodniu :) pozdrawiam serdecznie

Gość AnnaMariaTarot
będę za pól godziny muszę zjeść śniadanie ;)

Mogę jeszcze tylko zapytać, czy mój chłopak znajdzie dobrą pracę w najblizszym czasie?? ostatnie pytanie i juz daje spokój. Dziekuję.

Gość katrijn
jutro mam ważny egzamin (od niego zależy moja przyszłość) czy go zdam?

Gość AnnaMariaTarot
14:29 [zgłoś do usunięcia] prylinek Witam chciałam zapytać czy sprawa która wisi w pracy w powietrzu już od paru miesięcy zostanie wyjaśniona i czy mam z tym coś wspólnego?-dziękuję 07.07.82 Monika Sprawa zostanie rozwiązana w sposób formalny i ostateczny. Nie zostaniesz z tym powiazana ani pociągnięta do odpowiedzialności

Gość AnnaMariaTarot
14:25 [zgłoś do usunięcia] pavlik pavlik czy decyzja o wyprowadzeniu się od żony była dobrą decyzją i czy obecna partnerka mnie kocha? 12.04.1972r. tak to była dobra decyzja, nie było sensu tego ciągnąć dalej bo to już "umarło"