Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nadziei 1234

jestem po przejsciach mam 30 lat jak znalesc normalnego faceta

Polecane posty

Gość bez nadziei 1234

czy istnieja normalni faceci,chcacy TWORZYC NORMALNY ZWIAZEK

Gość bezniku
Są normalni, dobrzy,kochający faceci. Ciężko jednak na nich natrafić, zwłaszcza jak się szuka. Jest dużo sk****wieli którzy szybko wyczuwają kobietę w potrzebie omamiają i robią z nią co chcą. Ja bym Ci radziła, tym bardziej jak jesteś po przejściach, popracować najpierw nad sobą. Poczekać na faceta a nie szukać go za wszelką cenę. Kobiety usilnie umawiają się na randki w necie, chodzą do kawiarni, klubów, desperacko podrywają w marketach. Dobry facet nie poderwie Cię raczej w knajpie, rzadko też można go spotkać na internecie. Zastanów się nad tym co lubisz, co jest Twoją pasją, Z własnego oraz moich koleżanek doświadczenia wiem że tak najłatwiej jest kogoś znaleźć. ja po burzliwym związku szybko kogoś chciałam znaleźć mam powodzenie więc goniłam od randki di randki, nic nie wyszło odpuściłam, zapisałam się na angielski i poznałam mojego faceta. Możesz zapisać się na karatę, na tańce, do szkoły wspinaczki, na jazde konną cokolwiek sobie wymarzysz, rób to co lubisz, poszerzaj pasję a nie wykluczone że własnie tam spotkasz kochającego faceta. 3mam kciuki

Gość najpierw znajdź slownik ortogr
aficzny

Gość tomilidzones
to tak jakbys sie pytala czy ktos chce auto po przejsciach i w dodatku zeby byl bogaty i dbal

Gość bez nadziei 1234
wazny aby miał porzadnego bata, lubie na ostro