Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobitki potrzebuje porady!!!

Dziwny śluz...

Polecane posty

Gość Kobitki potrzebuje porady!!!

Witam was dziewczyny ! Mam pytanko! Odstawilam właśnie anty i staramy sie o dzidziusia :-) @ dostałam 7 sier a skończyła 11sierp. Kochaliśmy sie 16 sierp. Miałam wtedy bardzo przezroczysty ciagnacy śluz więc wiem ze to dni plodne No tak miałam przed braniem anty. Wychodzi na to ze moj cykl wrócił od razu do normy czyli co 28 dni. Więc 16 zaczęły mi sie dni plodne które trwały do 20stego (19-20-najbardziej plodne). Teraz chodzi mi aktualnie o moj śluz . Według obliczenien powinnam dostać okres 4 wrzesnia( oby nie:-D). Mojego śluzu jedt bardzo mało na dzień dzisiejszy , ma on kolor jakby biało żółty i lepki, a po dniach plodnych nie miałam w ogóle . Czy jest najmniejsza szansa żebym mogła zajsc w ciaze??? Wiem ze to szybko i schozuje trosze ale tak bardzo chcemy mieć dziecko!!! Proszę o porady kobitki!!!!

Gość Ktoś pomoże ????
Czy któraś z was miała tak jak ja??? Proszę o szybka odpowiedz!!! Dziękuje !!!

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooo
a bierzesz pod uwagę infekcję?? ja szczerze mówiąc miałam taki śluz w ciąży, ale dopiero od 6 miesiąca. to śluz szyjkowy. może zrób test, wiekszość wychodzi juz po 10 dniach od bzykanka

Gość Ktoś pomoże ????
Zrobiłam pierwszy test wczoraj rano , były 2 kreski ale ta druga bardzo mało widoczna a dzisiaj zrobiłam test elektroniczny i wyszło ze nie. Na test chyba za wcześnie, ciekawa jestem cz po dniach plodnych jak doszło do zaplpdnienia nadal występuje sluz nieplodny? Wiesz może?

Gość Ktoś pomoże ????
Przy infekcji raczej mnie piecze a tu nic.

jak dla mnie to jesteś w ciąży skoro wyszły dwie kreski, elektroniczne testy można o kant du py potłuc. idz na bete to sie upewnisz

Gość Ktoś pomoże ????
No właśnie czytałam o tych testach i nie maja dobrej opinii:-/ Na bete moge iść niby po 26 sierpnia tydzień przed @. Tak mi pielęgniarka mówiła:-/ ja mieszkam w uk więc u nich to trochę inaczej jest. Nie zrobią ci beta bo mi sie tak chce:-/ chore to wszystko :-(

spróbuj zrobić jeszcze test płytkowy albo paskowy z porannego moczu za kilka dni. z dnia na dzien beta powinna narastać, ja na początku miałam bardzo jasną kreseczkę i z dnia na dzień każdy test wychodził ciemniejszy. powodzenia

ja miałam drugą kreskę prawie niewidoczną..tydzień później była już tak ciemna jak pierwsza :)