Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnastazjaWz

Czy Wy też tak macie?

Polecane posty

Gość AnastazjaWz

Drogie mamy czy Wy też w taki sam sposób spędzacie czas ze swoimi maluchami. Mam 5 miesięczną córkę nie zostawiam jej nawet na chwilę samej chyba, że idę do łazienki. Jak malutka nie śpi bawimy się. Jak ja sprzątam, piorę, gotuję, prasuję itp (mam cały dom na głowie, mieszkamy sami bez rodziców czy teściów) to towarzystwa dotrzymuje jej mąż (po pracy) lub babcia, która przychodzi na ok 3 godz. Nie oglądam tv bo nie mam czasu, na kompie siedzę jak śpi. Koleżanka twierdzi, że przesadzam i dziecko powinno zajmować się trochę samo. Czy ma rację?

Gość A ja na to jak na lato :P
Tak, kolezanka ma racje. Potem bedziesz sie zalic, ze dziecko nawet na chwile nie zajmie sie soba i oczekuje Twojej 100% uwagi. ale rob, jak uwazasz.

Gość AnastazjaWz
Nie powiedziałam, że nie chcę czegoś w tym kierunku zmienić

Gość AnastazjaWz
Kiedy się nią nie zajmuję 24/h to mam wyrzuty sumienia że niedostatecznie się nia zajmuje chyba jestem nadopiekuńcza

Gość although
Taaa, wytlumacz 5 miesiecznemu dziecku ze teraz ma chwile dla siebie i ma sie soba zajac. Owszem, sa spokojne dzieci ktore leza, siedza w lezaczku i sie bawia albo patrza na cos ale nie wszystkie taki sa

Gość AnastazjaWz
Moja córa nie jest dzieckiem które siedzi i leży bez towarzystwa niestety jak juz usiądzie to wtedy sytuacja się zmieni