Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkapa_***

chcialabym byc gruba!!!

Polecane posty

Gość szkapa_***

witam wszystkich. dla was moze to byc jakis nie udany zart, ale taka jest prawda. chcialabym byc gruba. od dziecinstwa jestem chuda szkapa, bez cyckow i kobiecych kraglosci. raz czy moze dwa mialam faceta, ale to oni pierwsi zerwali. jestem jeszcze szczuplejsza niz ta kamila z tego bloga modowego. jestem zalamana, wpierdzielam codziennie po 2 lub 3 czekolady, chipsy i fast foody (tak wiem ze to nie zdrowe ale od tego sie "tyje") i nic, kompletnie! czasem mam ochote zakonczyc swoj zywot, bo wstydze sie siebie. idealnie pasuje do mnie to przyslowie "z przodu plecy z tylu plecy pan bog stworzyl ja dla hecy":( nie maluje sie, bo nie widze sensu, mam z 5cm odrosty na glowie.. macie moze jakies sposoby na przytycie? chce w koncu wygladac jak kobieta, a nie jak wieszak!!! prosze moderatorow o nie usuwanie tego tematu DZIEKUJE!!!

Gość szkapa_***
dodam, ze mam 172cm i chce wazyc 84kg lub wiecej, a waze 45:(😭

Gość kiedys byl tu taki temat
musisz udac sie do dietetyka po diete na przytycie

Gość szkapa_***
tez nad tym myslalam, i chyba tak zrobie.

nie przejmuj się ja też taka jestem nie raz byłam mówiono ze jestem anorektyczka :o choc biodra mi nie wystają ale za to mam chude ramiona nogi gdzie niegdzie kosci widac. Tez staralam sie jesc i jesc ale to nic nie daje poprostu taka nasza natura;) choc za nim poznałam mojego męża to na brak powodzenia nie narzekałam zalezy kto co lubi;) nie ktorzy złosliwi mowia facet nie pies na kosci nie poleci;) ja zaakceptowalam siebie taka jaka jestem i tobie tez to radze:)

a jak się komuś to nie podoba to niech patrzy na siebie ja mam 174 i waże 47-48 zależy ile zjem(dziwne troche) ale nie długo pewnie przybedzie mi kg;)

Gość od biedny człowieku
mleczko pszczele ci pomorze

Gość lajla90
Kiedyś miałam tak, że wpieprzałam dziennie przykładowo 3 kebaby, obiad, kilka czekolad, ciastka,hamburgery itd (ogólnie kosmiczne ilosci jedzenia), a nic nie tylam. Niestety to sie zminilo ok 20 r ż i teraz zamierzam sie odchudzic. Zazdroszcze ci :P

Gość Młoda 91
za często kupę robiciem jak chcecie by żarełko się wam przyswoiło

Gość aneta57583475
Ja też nie mogę uwierzyć jak to jest możliwe, żeby dużo jeść i wgl nie tyć. Oj gruba nie chciałabyś być. Ja mam strasznie grube nogi. Ogólnie od brzucha do kolan jestem gruba , reszta szczuplutka. I przeszkadza mi taka budowa ciała. A najgorsze jest , że jem normalne rzeczy co jest na obiad itp nie obzeram sie nie zdrowa zywnoscia a od jakiegos czasu tyje ciagle ..

Anetka- Może bieganie? Mówie serio. Wiem po sobie, że bieganie robi dobrze na dupe i nogi ;) Spróbuj, godzinka, pół dziennie i do przodu. Powinno ci sie ruszyć troche tego tluszczu stamtąd.

Gość kukulka
Dnia ‎22‎.‎08‎.‎2012 o 19:38, Gość szkapa_*** napisał:

witam wszystkich. dla was moze to byc jakis nie udany zart, ale taka jest prawda. chcialabym byc gruba. od dziecinstwa jestem chuda szkapa, bez cyckow i kobiecych kraglosci. raz czy moze dwa mialam faceta, ale to oni pierwsi zerwali. jestem jeszcze szczuplejsza niz ta kamila z tego bloga modowego. jestem zalamana, wpierdzielam codziennie po 2 lub 3 czekolady, chipsy i fast foody (tak wiem ze to nie zdrowe ale od tego sie "tyje") i nic, kompletnie! czasem mam ochote zakonczyc swoj zywot, bo wstydze sie siebie. idealnie pasuje do mnie to przyslowie "z przodu plecy z tylu plecy pan bog stworzyl ja dla hecy":( nie maluje sie, bo nie widze sensu, mam z 5cm odrosty na glowie.. macie moze jakies sposoby na przytycie? chce w koncu wygladac jak kobieta, a nie jak wieszak!!! prosze moderatorow o nie usuwanie tego tematu DZIEKUJE!!!

I jak tam szkapo, zaokrągliłaś się trochę przez ten czas?

Gość UWAGA

Temat założony przez grubasa żeby się poczuć lepiej.

NIKT nie chce być gruby, gruby = niezdrowy, brzydki, zakompleksiony.

Gość Prawda

Instrukcja jak być grubym pasztetem:

#1 Żryj jak świnia słodkie i fast foody

#2 Nic nie rób

TaDa! Właśnie odkryłaś/odkryłeś dwa jedyne powody bycia grubym:

Łakomstwo i Lenistwo.

Gość 111

ale żeby być gruba tylko sie zdecyduj odchudzanie jest gorsze 

Gość 111

łatwiej przytyć trudniej schudnąć i nałapać sie jakiś skutków ubocznych

Gość 2222
1 minutę temu, Gość 111 napisał: