Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdaswsa

szukam madrego i bogatego faceta

Polecane posty

Gość asdaswsa

nie musi byc super przystojny, taki zeby dalo sie patrzec na niego ;) pytanie: gdzie??

Gość Bogaty Staszek
ja jestem bogaty i dość przystojny, ale niestety głupi :classic_cool: może jednak się nadam?:classic_cool:

Gość asdaswsa
hehe, jak wiesz ze jestes glupi to nie jest tak zle:p

Gość asdaswsa
ehh, zycie jest niesprawiedliwe :p

Gość flanellaa
nie wiem a nawet jakbym wiedziala to bym niepowiedziala

Gość jjjjjjjjhnb
asdaswsa - a sama, co sobą reprezentujesz, czy jesteś też bogata i mądra; bo ja nie chcę się dzielić swoją kasą z kimś pazernym i do tego jeszcze biednym, głupim i brzydkim Pokaz fote

Gość asdaswsa
jakbym byla bogata to bym takiego nie szukala. ALe z glodu tez nie umieram. jestem wysoka, ladna, szczupla, wykształcona, nie jestem glupia chociaz zapewne tak zaraz wiekszosc pomysli, bo lece na kase :p ale to nie do konca tak jest: za debila z grubym portfelem i tak bym nie poszla...przede wszystkim chce takiego ktoremu moglabym ufac, na ktorym moglabym polegac i porozmawiac...i zeby byl bogaty

Gość erere
co to znaczy ładna ? Jestes modelką ?

Gość asdaswsa
nie, nie jestem, ale te nie jest wyznacznik, modelka nie musi byc ladna :P

Gość asdaswsa
meska rzecz - to masz przerabane :p

Gość asdaswsa
no nie pogadam sobie...

Gość blyskotliwy jak nikt
no wlasnie, pieniadze to kazdy by chcial miec ino robic ni ma komu ":d

Gość s.Fiutacja, furtianka
prezes JarKacz, spełnia wszystkie warunki.

Gość Drągal wspaniały
Wiecie ja potrzebuje mocherowego ruchacza który ma rente i mnie utrzyma i ma doświaczenie i duża wiedze z krzżówek. Ja za to pozwole mu się spuszać do mojej muszelki

Gość asdaswsa
moherowy nie rucha :P

Gość asdaswsa
a co do prezesa, to mowilam ze debila nie chce :p

Gość maniooo ciekawskiii =)
Miałem kiedyś takiego kolegę, który miał dużo pieniędzy. Do tego był inteligentny i oczytany. Pieniądze odziedziczył, trochę je pomnożył, ale bez tego co dostał po dziadkach, nigdy by nie został majętnym człowiekiem. I teraz najciekawsze. Oczywiście kobiety leciały na niego. On lubił raczej te mądrzejsze, ale nie miał najmniejszej ochoty na długi związek, więc po prostu bezceremonialnie je wyrzucał ze swojego życia. Czasem i po tygodniu "związku", czasem po pół roku. Wszystkie one płakały jaki to on podły. Niektóre się mi zwierzały. Śmieszyło mnie to, bo ich intencje były jasne. Takie same są twoje. Jeśli nie jesteś dość wyrachowana, nie masz szans by uwieść zamożnego mężczyznę, który ma trochę rozumu. Oni odruchowo, traktują takie kobiety, jak miłe zabawki i wcale im się nie dziwię.

Gość Król Franek
A w jakim wieku ma być ten facet?

Gość frajera pindo szukasz?
:(

J. Kaczyński jest bardzo oczytanym człowiekiem, inteligentnym i politycznie sprytnym. Ty tylko powtarzasz brednie, które zasłyszałaś. Tak ci je wbili do głowy, że myślisz, że to twoje własne myśli. Tymczasem ty, uważasz siebie za mądrą, jednocześnie szukasz bogatego frajera, który będzie cię utrzymywał.

Gość asdaswsa
no szczerze mowiac ja tez im sie nie dziwie... dlatego mam taki "problem" :P

Gość asdaswsa
tak, zasłyszałam, brednie ktore on mowi i oglupia ludzi... :/ ale fakt, politycznie sprytny to n jest, bo ma ogromy elektorat. podobnie jak o.rydzyk

Brednie... Nie masz pojęcia czym jest naród i państwo, ale się wypowiadasz, po wysłuchaniu strzępów jego wystąpień, które usłużnie podały ci media. Po prostu nie wiesz o czym mówisz i wcale się tobie nie dziwię, bo nie masz podstawowej wiedzy i umiejętności, by zrozumieć problemy polityczne. Żeby coś wiedzieć, trzeba trochę się naczytać, bynajmniej prasy mainstreamowej, moja droga ignorantko ;) Wracając do tematu. Nie mam nic więcej do powiedzenia :D

Gość asdaswsa
hehe no popatrz...jestem materialistka wiec od razu musze byc pusta idiotka :) podejrzewam, ze nie wazne w jakiej kwestii bym sie wypowiedziala i jakie miala zdanie i tak bym wg Ciebie byla kretynka :) Pozdrawiam

Gość s.Fiutacja, furtianka
19:52 [zgłoś do usunięcia] maniooo ciekawskiii =) J. Kaczyński jest bardzo oczytanym człowiekiem, inteligentnym i politycznie sprytnym. Ty tylko powtarzasz brednie, które zasłyszałaś. Tak ci je wbili do głowy, że myślisz, że to twoje własne myśli. Tymczasem ty, uważasz siebie za mądrą, jednocześnie szukasz bogatego frajera, który będzie cię utrzy przeczytałam jego książkę, którą wydał przed wyborami prezydenckimi, tak głupiego faceta, to trzeba z gromnicą w piczce szukać, zapaloną.

Gość kalakajalal
:D dobre!