Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuzowe love

Kto ma pierwszeństwo?

Polecane posty

Gość arbuzowe love

Ja idąca chodnikiem czy samochód wyjeżdżający z bramy? Powinnam się zatrzymać i czekać, aż wyjedzie, czy kierowca powinien poczekać, aż przejdę?

Gość ZAWSZE PIESZY
Samochód czego, łaski nie robi! On się WŁĄCZA DO RUCHU i ma psi obowiązek przepuścić WSZYSTKIE inne samochody, pieszych na chodniku, a nawet rowerzystów !!!

Gość w najgorszym wypadku jeśli są
jeśli na bramie jest napis uwaga samochód to - samochód. Ale z drugiej strony w bramie jest ograniczona widoczność, więc po prostu trzeba uważąć, bo kierowca może cię nie widzieć

Gość arbuzowe love
Ostatnio sobie tak przeszłam i kierowca wraz z pasażerem zaczęli coś krzyczeć ;/ Nie wiedziałam, czy to zaczepki, czy źle zrobiłam, że przeszłam pierwsza ;p Dzięki za info :)

Gość arbuzowe love
Przechodziłam dość szybko i chyba ich zaskoczyłam ;p To były jakieś Araby albo Turasy (w Niemczech mieszkam).

Gość arbuzowe love
wysiedli z samochodu, a jednemu z nich ze spodni wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru