Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiot czy nie idiot

Jestem kurduplem i noszę wkładki podwyzszające. Co o mnie myślicie ?

Polecane posty

Gość idiot czy nie idiot

mam 165cm wzrostu i noszę 5cm wkładki podwyzszajace zeby miec te 170, robione na zamowienie Jestem zalosny czy nie ?

Ja mam 169 cm i wkładki są bez sensu! Przecież jak dojdzie do sexu z kobietą to będzie trzeba buty (wraz z wkładkami) zdjąć, a wtedy laska widząc że nie masz 170 cm po prostu ucieknie!! :(

Gość ziutasss
mozesz nie zdejmowac butow albo zdjac jak juz bedziesz w lozku

Gość Antybaby Ala
Mamy równouprawnienie czy nie? One noszą szpilki czy nie? Masz prawo i noś sobie:) Tylko nie przesadzaj, bo powyżej 4-5 cm podeszwa psuję stawy i kregosłup. OLEJ HIPOKRYTKI, BO CI NAPISZĄ, ŻE TO ŻAŁOSNE, A SAME KOCHAJĄ NOSIĆ SZPILKI PO 8-12 CM. OLEJ TO i NOŚ SOBIE:) POZDRO ZIOM:)

Gość e heheh hehjj
a gdzie robia takie wysokie ? bo ja kupilam ostatnio w obuwniczym i maja niecale 3cm szybko sie zuzywają :/

Gość idiot czy nie idiot
wyzsze niz 5 cm nie mają sensu, takie wysokie sa niewygodne i musialbym nosic głebokie buty a te pasują do wszystkich na operacje wydluzenia kosci mnie nie stać póki co :O

Gość ziutasss
170 to nie tak zle, wiele lasek jest z takimi facetami

Gość Antybaby Ala
Jak kobieta ściąga buty i traci 6-12 cm to jest w porządku. Jak ma 155 cm, a facet 195 to mówią w łóżku się wyrówna i masz prawo z nim być. HIPOKRYTKI:D Możesz spróbować się rozciągać, wyprostować kręgosłup 2-3 cm da jak masz samozaparcie:)

Gość Kadawer
To niech się kocha w butach..

Gość arbuzowe love
A ja rozumiem gościa. Bo zawsze olewałam niższych. Podobają mi się tylko faceci od 180 cm. Noś sobie te wkładki, ale pamiętaj, że 170 cm to nadal kurdupel :D

Gość ziutasss
1 cm roznicy nie robi

Gość Antybaby Ala
O wydłużaniu nóg nie gadajcie bzdur. 6 mc w łóżku, ból jak diabli, zostają brzydkie blizny, kości są słabsze i kupę siana to kosztuję. Szkoda zdrowia.

Gość o znowu Ala co sie wszędzie
wpierdala :P

Gość Antybaby Ala
Nie pierdol głupot cipko, że 170 cm kurdupel, bo kurdupel to poniżej 150 cm. Koleżankę poniżej 160 cm też nazywasz kurduplem, bo taka jest różnica średnia wzrostu między mężczyzną, a kobietą w Polsce. Mężczyzna 178,5, a kobieta 166 cm czy 168. HIPOKRYTEK NIE SŁUCHAJ, WALĄ JADEM TĘPE DZIDY:D Same mają po 170 cm i wyciągają się po 190 cm i noszą szpilki by zminimalizować różnicę wzrostu.

Gość Antybaby Ala
Ala, ale nie od kobiety tępa cipuchno tylko do Ala Bundy'ego:D Ssaj pałko hipokrytko tylko nie moją, bo się takich brzydzę:D

Gość Antybaby Ala
Nie przejmuj się kryterium wzrostowym u kobiet, bo mają do tego prawo, ale ja mam prawo wymagać 90-60-90 i spadówa:D Wtedy takie krzyczą, że to dyskryminacja i szukamy modelek:D HIPOKRYTKI

Gość arbuzowe love
Ja nie noszę szpilek :) Mam tylko 165 cm, ale jestem bardzo zgrabna i proporcjonalna. Mój facet ma 182 cm. Sama walisz jadem, żałosna Alu :) Tylko wyraziłam swoją opinię.

Z tego co wiem, a ostatnio troche po oddzialach endokrynologicznych polatałam, to min wzrost faceta to 175cm. Udaj sie do endokrynologa, moze dadza ci hormon wzrostu?

Gość Antybaby Ala
Jak kobieta jest wyższa w szpilkach to mówisz do niej podskocz:D A tak ogólnie bierzesz za kudły i zniżasz do parówy i ma ssać Liczy się osttre podejście do panienek:D ZAKŁAMANE PANIENKI:D

Gość Antybaby Ala
Ja nie walę jadem w przeciwieństwie do Was,ja was z przekory wkurwiam ha ha

Gość tencza:).
"ja mam 169 cm, a to jest różnica! 170 cm, to 170 cm, poniżej to już żenada, taka prawda!!" prawda to jest taka ze 179 to tez kurdupel facet zaczyna sie od 180:D

Gość idiot czy nie idiot
170 to niski wiem ,ale to lepsze niz zenujące 165 a niskie laski szukają wysokich by zrekompensowac sobie własną wade, ulomność jaka jest niski wzrost, takie sa moje obserwacje. Im nizsza tym wyzszego zazwyczaj szuka. Dziewczyny, nie ''lachony'' wysokie np 173-180 nie zwracają juz uwagi na wzrost, są pewne siebie swojej kobiecosci, mialem mozliwosc byc z duzo wyzszą od siebie (179) ale nie chcialem, czulbym sie beznadziejnie za duza roznica

Gość arbuzowe love
Al Bundy, nikogo nie wkurwiasz, nie łudź się. Nam cię po prostu żal. Gówno osiągnąłeś, a wyuczonego z siebie robisz. gdybyś był KIMŚ w realnym swiecie, nie cwaniakowałbyś tu. zamilcz, bo w realnym świecie byś się przede mną SPŁASZCZYŁ :)

Gość Antybaby Ala
Frodo:) Stary ja wiem, że pojechałem chamówą, ale to dla podkręcenia emocji:P Ja jestem facet przyłóż do rany, ale ja im muszę zapewnić emocję, nieważne czy dobre czy złe, One kochają emocję:P Nie wiedzą, że nawet jak je wyzywam to dla ich dobra:P Wiem porypane, ale to na nie działa:D

Gość onawi
autorze ile masz lat??? moj syn tez jest niski i lekarz zalecil zeby sie rozciagal np wisial na drazku te 2-3 cm moze sie wyciagnie,moj znajomy w dziecinstwie robil tak samo,nie jest moze wielkoludem ale tak z 173 cm ma a jego bart pol glowy nizszy,moze cos w tym jest.......