Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła świadkowa

Ile na wesle ?Idę sama

Polecane posty

Gość Przyszła świadkowa

Doradźcie mi proszę,za miesiąc jest ślub mojej jedynej siostry jestem na nim świadkową i idę sama.Zastanawiam się ile powinnam dać jej pieniążków w prezencie.Za rok pisze maturę,pracuję tylko w wakacje i za to utrzymuję się cały rok i nie chcę brać pieniążków do rodzica.Oczywiście siostra mówi że nie chce z jej mężem od mnie żadnych pieniążków ale ja będę się z tym źle czuła.A wiec czy jak dam jej 300 zł plus zamiast kwiatów totolotki w wysokości 50 zł to to będzie za mało ? a

Gość Przyszła świadkowa
up up ;)

Gość zabieram zawsze
To nawet za duzo jak na dzieciaka z liceum :) To Twoja siostra , moze umowcie sie ze cos razem kupicie po weselu .

Gość endthe
a czemu sama,taka paskudna jesteś ?

Gość jupiiiirupi
To jest Twoja jedyna siostra i zna Twoją sytuację ucieszy się z każdego grosza i jeszcze będzie wdzięczna ,że chciałaś jej świadkować. To nie koleżanka która powiedziałaby jedno a pomyślała drugie.

Gość zabieram zawsze
endthe bujaj wory i nie zasmiecaj tematow durna palko do szczania

Gość ja byłam świadkową i też
szłam sama na ślub przyjaciółki i dałam 1000zl, z tym że ja pracuję. Skoro nie stać Cię na więcej to daj tyle ile możesz, siostra powinna zrozumieć.

Gość Deba2
Ja myśle,że wystarczy 300zl lub 400zł i jakiś drobny prezent tak na pamiątkę. Pieniądze wydadzą,a pamiątka zawsze zostanie:-)Moja świadkowa też tak zrobiła

Gość endthe
wypierdalaj kurwo

Gość Websterqaw
Ja dajec 2000 jako swiadek

Gość zabieram zawsze
the end

Gość bebe bebe bebe
wydaje mi się że wystarczy, skoro nie pracujesz, uczysz się, tylko ja bym nie kupowała kuponów, dla mnie to szkoda kasy bo i tak marne szanse że się cos wygra, kupiłabym jakieś dobre wino

Moim zdaniem jesli chodzi o twoj wiek, i ogolnie sytuacje 200 zł nie bylo bym zadnym wstydem,i normalne osoby zrozumieja co mam na mysli.Nie wymagajmy od 18 letniej panny aby szastala pieniedzmi,to jest niemal awykonalne

Gość Przyszła świadkowa
Nie jestem brzydką,mam chłopak z którym jestem 2 lata ;) Idę sama dlatego że mój chłopak nie dostała wolnego. Nie wiem,zastanawiam się żeby dać max.400 zł do tego robię jej wieczór panieński który kosztuje mnie prawie kolejne 400 zł ale jest to jedyna moja siostra nie chcę na niej oszczędzać choć wiem że ona niczego od mnie nie chce ;)

Gość Przyszła świadkowa
Para młoda z zaproszeniami dawała wkładki że zamiast kwiatów chcę kupony toto-lotka

Gość zabieram zawsze
Dla mnie ten pomysl z miskami , kuponami , ksiazkami i innymi duperelami jest raczej smieszny .

Gość zabieram zawsze
Goscie powinni dawac koperte z adnotacja tyle i tyle prezent + tyle i tyle misiek ,kupony itp oczywiscie pomniejszajac zawartosc koperty.

Gość Idziesz do siostry
Więc nie musisz być taka zasadnicza.300 zł+ toto lotki to bardzo dużo! Uważam że gdybyś nawet nie dała siostrze żadnej kasy na pewno by nie miała do Ciebie o to żalu? Baw sie dobrze.

Gość endthe
pytam, bo ja zawsze sama :( dlatego jestem taka sfrustrowana i wulgarna, ty dziwko

Gość Przyszła świadkowa
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi,sama pewnie bym się nadal zastanawiała czy 300 zł to nie za mało;)

Gość endthe
nie jestem kobietą tralalalala :-D

Gość endthe
czemu sama idziesz ?tutaj znajdziesz kawalera

Gość Przyszła świadkowa
Droga/gi nie potrzebuję żadnego kawalera,mam już kogoś po za tym nie jest to wesele obcych osób których nie znam,będzie tam moja rodzina i dzięki nim z pewnością będę świetnie się bawić.

Gość endthe
to super,dziękuje za wyczerpującą odpowiedż

Gość FR
300 zł to minimum... A Jeżeli posiadasz konto na facebooku i masz min. 40 znajomych możesz zacząć dodatkowy zarobek klikając "Lubię to!" Na start dostajesz 60gr wypłaty na dowolne konto bankowe już od 6zł. Jest to bardzo proste. Rejestrujesz się. Czekasz do 24h na aktywacje swego konta i potem klikasz w "Lubię to!" na poleconych stronach. Za każde kliknięcie dostajesz 2gr. Jeżeli jest ktoś chętny na dodatkowy zarobek oto link. http://likesmanager.com/main/r/10968/

Gość Przyszła świadkowa
Proszę bardzo;)

Gość co to totolotki
tak, daj jej totolotki :O

Gość Przyszła świadkowa
Dać jej te totolotki na kwotę 50 zł czy na większą ? Chcę jej do tego jeszcze dokupić wielką kartkę