Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikeowa

możecie ocenić zdjecia tego fotografa?

Polecane posty

Gość pm2011
Mi osobiście nie podoba się obróbka. Nie potrafię nazwać jakich efektów w PS używa, ale tego typu zdjęcia są dla mnie zbyt sztuczne, zwłaszcza w zdjęciach z pleneru. Ale to kwestia gustu, innym na pewno się taka obróbka może podobać. Jeżeli myślisz na poważnie o nim, to na Twoim miejscu poprosiłabym o wgląd w CAŁE reportaże z kilku ostatnich ślubów. Będziesz miała pogląd czy wszystkie set zdjęć stoi na takim poziomie i czy chciałabyś takie mieć. Na pewno zaraz pojawi się pełno komentarzy ostro krytykujących jego zdjęcia, ale ja osobiście uważam, że najważniejsze jest zdanie klienta. Jeśli Tobie takie zdjęcia się podobają, właśnie takie chcesz mieć i jesteś w stanie tyle kasy zapłacić - to podpisz umowę. To TY masz być zadowolona ze swoich ślubnych zdjęć.

Dla mnie są piękne. Taki styl zdjęć podoba mi się najbardziej. Sztuczne zdjęcia to są gdy fotograf je bluruje, dodaje jakieś sztuczne mgły, ramki i inne dziwactwa. A tu są po prostu zdjęcia piękne kompozycyjnie, świetne kadry i bardzo przyjemne, intensywne kolory.

Gość pm2011
Czy takie intensywne to bym się kłóciła... Ale to kwestia gustu - jak już pisałam.

Gość ikeowa
kurczę nie wiem co robić:o jest drogi, za sesje narzeczenska, przygotowania ceremonia wesele do 00.30 plener nocny w dzien i plener w czasie wesela i zdjecia fotoalbumy itp 7500zl

Gość ikeowa
cholernie trudny wybór, nie znam sie na zdjęciach a chcę oryginalne piękne zdjęcia.

Gość pm2011
Ikeowa, ale przecież wiesz co ci się podoba. Prawda? Musisz razem z przyszłym mężem obgadać czy jesteście w stanie tyle przeznaczyć na fotografa, czy te zdjęcia są warte takiej ceny. Jak nie - szukacie kogoś tańszego.

bratowa mojego narzeczonego go miała. zdjęcia bardzo ładne, ale nie niepowtarzalne, a za taką cenę wymagałabym ideału. dla mnie przereklamowany, niewart swojej ceny. uwierz mi, że do 4000zł można znaleźć super fotografa

Gość ikeowa
a możecie mi kogoś polecić? proszę:)

Gość hjghjhgj
ale drogo :O a nawet amatorzy potrafią zrobic takie zdjęcia

Gość hjghjhgj
a skąd jestes??

Gość zdjęcia fajne...
ale jakieś takie sztuczne i pozowane. Dobry fotograf potrafi stworzyć " luzacką" atmosferę i wyłapać aparatem te najpiękniejsze momenty...i te szczere a nie pozowane. Choćby nawet miał pstrykać przez godzinę.

Gość ikeowa
swiętokrzyskie

Gość ikeowa
szukam kogoś sprawdzonego i poleconego

Gość jesli jest naprawde
jednym z najlepszych to zdjecia sa bardzo przecietne :O Ale jedna fajna parka jest na fotkach , ona wieksza od meza o glowe hehehe ....

Gość mówią dużo cukru w cukrze...
ikeowa Te zdjecia sa takie se i kurcze taka cena!!!! Nie szkoda Ci kasy?! Poszukaj jeszcze innych fotografów,moze akurat znajdziesz tanszego i z lepszymi efektami. My zaplacilismy bardzo duzo mniej za fotografa a zdjecia sa fajniejsze,niz te,ale to wszystko zalezy od Ciebie,bo i tak zrobisz jak uwazasz:)

Gość też fotograf
Napiszę tak - Bittner to czołówka fotografów ślubnych w Polsce. Jeśli Was na niego stać, to polecam. Jedno jest pewne, za tymi pieniędzmi stoi najwyższy poziom wykonania usługi. Z drugiej strony za mniejsze pieniądze można znaleźć równie dobrego fotografa :)

Gość kuryls
To świetny fotograf, ale jest jeszcze jedna rzecz, jeśli twój kościół to mała klita albo wielka hala betonowa z czasu realnego socjalizmu, a sala to OAP to i Bittner może nie wystarczyć ;] Poszukaj u nas na Pomorzu, jest paru tej klasy, choć nie o tym nazwisku i tańszych, ale jeśli ci się podoba to bierz, dziwne tylko że piszesz, że nie znasz się na zdjęciach, podejrzewam lekko jakieś prowo ;]

Jestem z Pomorza i wlasnie mielismy fotografa z Pomorza i jestesmy bardzo zadowoleni:)cena za usluge jest znacznie ale to naprawde znacznie mniejsza a zdjecia naprawde super:)

Gość Kulturkampf
Bittner kilka lat temu robił na mnie ogromne wrażenie, dziś już takiego szału nie robi, przynajmniej na mnie, pojawiło się mnóstwo fotografów tak samo dobrych za połowę jego stawki. Ktoś pisał a ja się zastnawiam jak by sobie poradził na naszych kieleckich obskurnych domach kościałach i salach ;] Ale to fotograf dla wyższych sfer, przynajmniej finansowo wyższych.

Gość aj zet
moim zdaniem zdjęcia są bardzo fajne

Gość kwaśniopczyk
poradził by sobie dobrze tylko zdjecia pewnie na www by się nie nadały hehe

Gość Radecki
Ale bzdurne gadanie. Chyba logiczne jest, że taki fotograf nie będzie pracował dla ludzi, którzy organizują wesela w obskurnych remizach gdzieś na wioskach zabitych dechami. To jest fotograf dla ludzi bogatych, a tacy robią przyjęcia w pałacach :) Podobne ceny ma też np. white smoke studio. Też cholernie drogo, ale też jak widać po zdjęciach dla biednych nie pracują.

Gość pitek 171
Zgadza się, słyszałem od znajomych że ich z kolei znajomy fotograf z tzw wyższej półki ma zwyczaj zanim podpisze umowę spotkać się z młodymi, obejrzeć ich, poznać warunki pracy i wtedy decyduje czy przyjąć zlecenie. Jak zam przyznawał im nieraz nie każda para nadaje się do zrobienia fajnego materiału którym można się potem pochwalić jak i nie każda sala czy kościół a jemu szkoda było na takie czasu po prostu, wolał wypasione sytuacje i osoby fotogeniczne ;-D