Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina258

portale randkowe

Polecane posty

nie uwazacie, ze portale randkowe nie powinny byc platne?? bzdura, zeby taka gruba kase placic za cos takiego... tylko desperaci za to zaplaca...

Gość filutek.
nie ma nic za darmo:) ja korzystam z portali a za desperata wcale sie nie uwazam:)

Gość uyyyyytttyyuyuu
Nigdy bym nie zaplacila kilkudziesieciu zlotych , bo tyle zazwyczaj sobie zyczą. Sms powiedzmy 5zł za rejestracje ok ale bulic abonament i dostac wiadomosci od zbokow i psycholi ?:O

tez chcialam sie zarejestrowac z ciekawosci na edarling...ale nie za 50 zł!! to lekka przesada.

Gość filutek.
ale mozesz poznac tego jedynego:)

Gość uyyyyytttyyuyuu
nie zakladaj tam konta wiekszosc profili to fejki, sztucznie wygenerowane konta-widma, odpowiedzi nigdy sie nie doczekasz kiedys było iLove..szkoda, ze wycofali sie z Polski :( najlepiej chyba na sympatii, najwiecej psycholi ale najltawiej kogos poznac mydwoje i inne portale maja niewielu uzytkownikow, katolickie przeznaczeni.pl to porazka ponad 100zł za konto, faceci beznadziejni z tego co czytalam

katolickie portale jakos mnie nie interesuja'-)... o innych nawet nie slyszalam... nie wiem co mnie dzis napadlo, zeby troche pomoc szczesciu... chyba juz nie chce byc dluzej sama;-)

Gość lalkaalalakallaa
ilove bylo fajne, poznalam tam faceta, mile chwile, ale mnie olal,wolal wiecej niz 1...

Gość lalkaalalakallaa
tamten gral wlasnie takiego normalnego, rodzinnego, i w sumie taki byl, moze bylam za dobra i zazdrosna, jak sie okazalo mialam nosa...komorka tylko pykala..

"no wlasnie... da sie w ogole na takich portalach poznac kogos normalnego, ciekawego??" jak bedziesz cierpliwa to znajdziesz tam normalnego chłopa

Gość Andi14
Ja też od jakiegoś czasu czytam tych, którzy rejestrują się w "sympatii". Mam mieszane uczucia w sprawie pseudo prawdy tam zawartej.Panowie w pewnym wieku wszyscy jak jeden mąż mają wyższe wykształcenie, znają języki obce, są religijni, niepalący i niepijący i w dodatku szukają super partnerki dużo młodszej od siebie. To prawda stara jak świat, że mężczyzna po 40-tce durnieje. Nie kieruje się rozumem tylko naturą. Może trafi się kilku rzeczywiście szukających w ten sposób tzw. drugiej połówki na "jesień życia". Dlaczego tak piszę? Otóż niektórzy poszukiwacze figurują tam bardzo, bardzo długo. Bałamucą samotne babki i mają w ten sposób niezły ubaw i temat do przechwałek przed kolegami.Nie dorośliśmy jako społeczeństwo do bycia w wirtualnym świecie. A szkoda.

ktoś kto zakłada portal, zatrudnia grafika, specjalistę od tworzenia stron oraz kogoś kto monitoruje tzn. sprawdza zdjęcia, opisy. Chciałabyś pracować za darmo? ja nie, zatem rozumiem skąd opłaty

Gość gość
W życiu nic nie było za darmo i nic nie będzie zapewne, ale możesz odiwedzić dobry portal www.sexportal.pl