Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfbgb

Jak mozna zniechecic faceta do bycia przyszlym ojcem? czy to wystarczy?

Polecane posty

Gość fgfbgb

czy takie sposoby wystarcza pokazywanie zdjec lasek z hemoroidami, rozstepami, obwislymi cycami na zmiane z super laskami nie bedacymi w ciazy puszczanie programow i podsuwanie artykulow o calkowitej abstynencji seksualnej kobiety przez kilka lat po porodzie pokazywanie kosztow otrzymania dziecka rozpisanych na kartce

Powiedź mu czy będzie się nim opiekował-przynajmniej czasami. niektórzy faceci myślą że to matka ma się martwić o wszystko.

Gość fdgfgfhh
jestez zenująco glupia. jak facet cche dzieciaka to rozstancie sie, niech poszuka żony co mu urodzi dzieci, a ty poszukaj takiego co nie bedzie cchial miec dzieci. ps: i tak bedziesz stara i brzydka, nawet jak nigdy nie urodzisz dziecka, latka lecą kazdemu

Gość Quatra1987
terz sie nad tym zastanawialam juz od dluzszego czasu :/ tylko ze chyba nic nie podziala bo on ma na pkt dzieci obsesje :/

Faceci są jebnieci ;-) We Włoszech cały czas panuje przekonanie, ze to tylko kobieta zajmuje sie wychowaniem dziecka. Ale kiedy lesbijki starają sie o dziecko, to nagle mężczyźni krzyczą, ze dziecko potrzebuje ojca. No nie zrozumiesz ;-)

kurde...właśnie- mówią, że 6tygodni trwa abstynencja, nie biorą pod uwagę jak się jest zmęczonym i hormony obniżają libido, tj laktacja. i ból jest przy stosunku długo....zahamowania, kompleksy- powrót do normy seksualnej określanje indywidualnie przez każdą parę zajmuje czasem nawet 3 lata. są też utrodnienia logistyczne- kobieta często śpi z dziueckiem kilka lat. za dnia praca i opieka nad dzieckiem- nikt mi nie wmówi, że ktoś ma tak odjechane fantazje, by robić to poza łżókiem;-p

Gość Quatra1987
a potem sa historie typu zdrady, facet tylko narzekac potrafi ale kazdy chce miec dziecko a potem chcialby zeby zycie po dziecku bylo takie samo jak przed :/

Gość Quatra1987
moj chcialby conjmniej 2 !! i usilnie przekonuje ze bedzie pomagal - jasne pewnie przez tydzien czy dwa, i ze 1 czy 2 to praktycznie zadna roznica :o

Gość łap dzień
Oni chyba w ten sposób chcą nas usidlić. Bo dziwne, że dawniej to kobiety pragnęły dzieci, a faceci unikali. Po prostu chcieli być jak najdłużej niezależnymi, wolnymi strzelcami, a teraz niby taki przełom i instynkty tatusiów się pobudziły, dawniej uśpione??? ehe... w to to ja akurat nie uwierzę. Chłopy chyba wreszcie przejrzeli na oczy i dostrzegli, że to nie oni tak naprawdę są tu zdobywcami i łowcami, a jedynie ofiarami, upatrzonymi przez kobiety, którym akurat wpadli w oko. Kiedyś to oni podrywali, teraz częściej są wybierani lub odrzucani, nawet sami o tym nie wiedząc i żyjąc w słodkim przeświadczeni, że oni "laskę wyrwali":P A tym samym - jak dawniej kobiety płakały, bo były zdradzane, czy zostawiane przez mężczyzn, tak teraz to działa i w drugą stronę, a więc karta się odwróciła:)) A żaden facet nie chce zostać kopnięty w d**ę, czy przerobiony na właściciela okazałego poroża - bo to przecież ogromna obraza majestatu dla takiego, a jednak coraz częściej do tego dochodzi, gdyż kobiety w tych czasach znają swoją wartość, wiedzą że tego kwiatu to pół światu i jak coś nie pasi to: "sory gościu, ale tak się nie będziemy bawić, więc goodbye" i kopa na rozpęd:) W związku z powyższym, żeby uniknąć takich sytuacji, kolesie najpierw się przymilają, tak długo jak potrafią, a potem starają się usidlić swoją wybrankę i "oznaczyć teren" dzieckiem.... Tak to właśnie funkcjonuje moim zdaniem, drogie panie, świat się p****ał... Przyroda:P A ja mam 30 lat i też dziecka nie chcę, tak na marginesie, mam ciekawsze zajęcia, marzenia, plany na przyszłość i aspiracje życiowe. Jeszcze wiele podróży przede mną i celów do zrealizowania. A dodatkowe obowiązki na całe życie raczej mnie nie kręcą. Niech się tym trudnią wspaniałe matki polki z ich szarym beznadziejnym życiem pozbawionym rozrywek i relaxu, ciągłym brakiem odpoczynku, siedzeniem w śmierdzących pieluchach i nieprzespanymi nocami. PZDR dla tych którzy kochają życie i chcą czerpać z niego garściami!!!:)

Gość gość
Za rok planuje wyprawe do Amazonii a moj facet powiedzial ze zrobi mi dziecko.ja bede miec 40 lat! Chce podrozowac, zwiedzac swiat.Mam juz duze dzieci z poprzedniego zwiazku i nie chce juz malych..sama szukam sposobu zeby on nie chcial.