Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylem na randce znow

kobiety z portali randkowych to straszne nudziary

Polecane posty

Naprawde nudno sie z nimi gada,ich odpowiedzi sa tak przewidywalne,zainteresowania to glownie zakupy i moda...Ich pytania do mnie do porzygu przewidywalne a ich wypowiedzi usypiające. czy to ja mam pecha?Nie wybieram jakichś modelek.Naprawdę teraz szukam kobiety na dłużej a nie laski bo przebzykania. Czy po prostu kobiety tam są same bo są takie nudne?:P

Gość Jkolejandra
a ty jakie masz zainteresowania? ie pytam z przekąsem, tylko w formie rady. Gdyż może powinienes w tym środowisku poszukać, gdzie bywasz a nie na portalach. Uważam, że to strata czasu.

Gość ja jestem na jednym z takich
portali i interesuję się zdecydowanie czymś więcej niż zakupami i modą :P za to faceci głównie seksem, piwem i samochodami - normalnie same ideały :D

HAha, spojrz prawdzie w oczy, wiekszosc kobiet taka jest i w realu i na portalach, moda i jakies pierdoly w glowie, zero konkretnych zainteresowan, zero gadki, tylko do lozka moga sie nadac i to watpliwe czy sa dobre w tym fachu:P jak patrze na moich kolegow, ktorzy szukaja sobie partnerek na stale, jak mi sie zwierzaja, co te laski mowia i jak sie zachowuja, jak patrze ogolnie to wspolczuje facetom...

''jak mi sie zwierzaja, co te laski mowia i jak sie zachowuja'' -a mozesz przyblizyc jakies ciekawe przypadki?:)

np wskakuja do lozka na pierwszej randce ;) albo na trzeciej stwierdzaja, ze maja chlopaka

trafiacie na kobiety, których hobby jest randkowanie, te normlane posiedzą z miesiac dwa na portalu, a potem znikną

Gość gość
ale ameryke odkryles. tak trudno sie domyslec ze same kobiety to te, ktore nie spelniaja wygorowanych wymagan wspolczesnych facetow? Juz nie wystarczy byc ladna i dobra gosposia, teraz kobieta musi spelniac 100 wymagan by sie nia zainetresowal taki Kowalski z portalu randkowego