Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wiedziec szybkooo

Pierwsze szczepienie w 18 mcu zycia ! Jest jakaś mama, która tak szczepiła??

Polecane posty

Gość nvinioqvnowv
owszem, pso zmienia sie w przypadku choroby, zabiegów itp. ale własnie - W UZASADNIONYCH PRZYPADKACH. i wtedy też to lekarz, LEKARZ, nie matka, decyduje o ile przesunąć szczepienia. a w tym przypadku jest to po prostu lekkomyslnosc i narażanie własnego dziecka. tak się szczycisz ze jesteś matką - no ok, bądź. tylko potem nie miej do siebie pretensji za swoje "decyzje matki". a skoro pediatra taki mądry to moze czas skonsultować tą opinie z innym pediatrą, bo takie słowa z ust lekarza rzadko padają...

Gość o bosz
no wiadomo mało kto da rade wstrzelić się idealnie w terminy szczepień, 2-3 tygodnie opóźnienia nie stanowią żadnej różnicy, ale szczerz mówiąc to podziwiam Cię, że nie bałaś się tak zwlekać z tym wszystkim, oraz że przychodnia nie zamęczyła cię wezwaniami

Gość lulutoja
no wiesz stulejka nagle nie wychodzi, wędzidełko też nie można spokojnie w razie czego zaszczepić i zrobić zabieg jak dla mnie to bez sensu, żeby we wszystkie dzieci walić wzwb, bo ewentualnie moze coś się przydarzyć

no ale co tak najeżdżasz na mnie ! nie zrobiłam nic złego! dziecko ma DOPIERO 1,5 roku , miałam zamiar go szczepic a zeszło do teraz i bedzie zaszczepione ! to jest najważniejsze !

Gość lulutoja
pani od pso dzieci szczepione też chorują na choroby od których zostały zaszczepione przestań już przeżywać jak mówka okres każdy jest kowalem swojego losu

o bosz sama siebie "podziwiam" ze nie oszalałam do tej pory :) teraz wiem ze zaszczepie troszke starszy i silniejszy organizm, który do tej pory nie chorował w ogole jedynie jakis katar kilka razy :) ja tez nie szczepiona na wzw a mialam "szybko" cesarke no trzeba bylo ryzykowac !

Gość lulutoja
aj tam daj spokój autorko jakoś nie widzę szaleństwa chorób poza grypą i anginą, a straszą dookoła, przebywam z dziećmi i szczepionymi i nie i nie widzę

Ty nie szczepilas ????