Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaFaceta

Mój facet codzień po 2godziny gra w callofduty

Polecane posty

Gość DziewczynaFaceta

Wkurwia mnie to, bo wolałabym z nim gdzieś wyjść albo coś a ten przed kompem nie chce mu stawiać wyboru ja albo gra, może da radę jakoś uszkodzić te grę, albo go jakoś zniechęcić?

Gość dołaczam sie do waas..
mam to samo.. ale gra okolo godzine dziennie tylko 3-4 dni w tyg na xbox...... najpeirw narzekalam,teraz sie ciesze ze mam chwile dla siebie :classic_cool:

Gość RomuśZPlebanii
A moja dziewczyna codziennie 2 godziny napierdala przez telefon i co mam zrobić?

Gość DziewczynaFaceta
Anal odpada, nie lubię anala, a na seks go nie zwabie bo i tak wie że dostanie na wieczor

Gość dołaczam sie do waas..
moj sie daje na seks albo dobre jedzonko zwabic,ale moze zbyt krotko razem mieszkmay i jeszcze mnie "slucha" mowi ze go to odstresowuje, pracuje dlugo wiec niech ma chwile w swoim swiecie, mnie to juz nie przeszkadza......... nie nudze sie :)

Gość DziewczynaFaceta
No to by była tragedia, ale dla niego. Ale uważam że 2h to bardzo dużo czasu i szkoda go marnować na głupia grę

Gość Supremus Dux
Z dupy do mordy to byłby złoty środek.

Gość DziewczynaFaceta
No to by była tragedia, ale dla niego. Ale uważam że 2h to bardzo dużo czasu i szkoda go marnować na głupia grę

Gość DziewczynaFaceta
Może nie dzieciaka, zrozumiałabym gdyby pogral te pół godziny dziennie, ale nie musi robić mi na złość i grać dwie.

Gość Barana Krowa
Co to jest dwie godziny, ja tam gram czasem i 8!

Gość DziewczynaFaceta
Czołgi? Chodzi ci o te world of tanks, grał trochę ja zresztą też ale nam się wirusy zebrały i musieliśmy czyścić dysk więc poszły wszystkie dane

Jak teraz mu się nie chce nigdzie wychodzić, to w zimie będzie napierdalał po 6 godzin dziennie.

Pocieszę Cie mam kolege który gra cała noc w sieci w WoW'a a odsypia w dzien nieprzespaną noc. Jego rodzice i dziewczyna interweniowali chcieli mu ograniczyć kozystanie z kompa ale problem tkwi w tym ze on jest juz dorosły w dodatku zasłania sie kierunkiem który studiuje i na nieszczescie tym kierunkiem jest informatyka. Kiedy przyjezdza do niego dziewczyna nie wychodzi praktycznie z domu bo woli kozystac z kompa. Nie zabraniaj swoijemu facetowi grac w każdym facecie jest coś z dziecka. Jesli nie przesadza z godzinami grania to niech sie bawi. Porozmawiaj z nim jesli robi to w czasie kiedy ty u niego jestes bo to by było nie fair.

Też jak mam wolne to gram, nawet i 4h. Aktualnie w mass effect

Ej, pół godziny to tyle co nic xD... 2 godzinki to tak akurat. I tak mało, niektórzy grają wiecej. Może zagraj razem z nim w coś, a nie tylko sie czepiasz? Przecież 2 godziny to nie cały dzien, mozecie wyjsc potem. Bez przesady :o