Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Dziś o facetach brudasach

Polecane posty

Witam, dzisiej chciałam poruszyć temat o facetach, którzy są zajęci, a korzystają z burdeli i tego typu "rozrywek". Dla mnie to najgorsze dno, odrzuty społeczeństwa. Gdzie tacy posiadają swoje mózgi (pewnie w penisie), że mając w domu od kobiety wszystko, czego tylko dusza zapragnie idą się kurwić do tego syfu!!!! Jak można się tak poniżyć i zapłacić dziwce, która przed nim, tego samego dnia miała dwadzieścia, albo i więcej kutasów w ryju. Płacenie za tą usługę to jedna porażka, ale lizanie tych dziewuch to gorsze niż wylizanie śmietnika spółdzielni mieszkaniowej! Jeszcze zrozumiałabym faceta, który nigdy nie posiadał kobiety, bo jest tak odrażający, że żadna go nawet kijem nie chce dotknąć, a kutas swędzi i gdzieś zasadzić trzeba. Ale nigdy nie pojmę tego jak normalny (przynajmniej z wyglądu) może iść i się tak upodlić. Nigdy tego nie pojmę! A wy co myślicie o tych brudasach i odrzutach?

Gość Julka- piekna ona
Miałąm koleżanke dziwke wiec inaczej patrze na takie kobiety, ale faceci- dno

Gość z małej wsi dziewczyna
i to wszystko co masz do powiedzenia ?

Gość jacekkk..
ja nie mam szans na kobiete gdyby nie klub go go to nawet nie dotknałbym piersi kobiety

"Witam, dzisiej chciałam poruszyć temat o facetach, którzy są zajęci" zajęty to może być kibel, a burdele są potrzebne tak samo jak kurwy

Ogólnie jestem przeciwniczką zdrad, ale jeśli już miałaby się taka wydarzyć to wolałabym, żeby romansował z normalną dziewczyną, która szanuje siebie, a nie z tą zarażoną rozdupconą dziwą.

Gość 8aj7ag3
oj, chyba coś się wydarzyło złego, mężczyzna Cię zdradził ?

Gość skopiowałam
bo się przyda

Nie mogłabym się zadać z taką dziewczyną co się rucha za kasę, brzydziłabym się jej. Nie to nie wszystko co mam do powiedzenia. zara się rozkręce. Jacku jeśli nie masz szans na kobietę to Ciebie rozumiem. do "/" Widać, że rośnie z ciebie stara panna, albo stary kawaler.

Nie mój chyba nie poszedł, aczkolwiek psom i chłopom to nie wiara, więc pewności nigdy nie można mieć. Ale mój brat się puścił.

Ty od tej kopiarki, a po co Ci kopia? Twój chłop lubi się zabawić w brudasa?

Gość mam wielka nadzieje ze.....
zgadzam sie z autorka. ja tez nie wybaczylabym kurwienia sie ze szmata. wolalabym aby zdradzil mnie z normalna, zwykla kobieta z ktora polaczylo go jakies wyzsze uczucie niz z gownem do ktorego przyciagnal go jedynie zew kutasa.

Nie wiem czy to było prowo ale ostatnio założuła temat jakas prostytutka z zapytaniam czy nadal pracujac w zawodzie miałaby szanse na normalny związek. To dopiero patologia:O Ogolnie żal takich facetów ktorzy wydaja hajs na narazanie sie na choroby weneryczne.

Przyznam szczerze, że spodziewałam się innych odpowiedzi. Myślałam, że skrytykujecie to jakoś, ale widzę, że u Was to norma. No cóż, tego można się było spodziewać po kafeteryjnej społeczności, która zatrzymała się na etapie wiązania sznurowadeł.

tak jest bo do burdelu chodzą jedynie kawalerowie:D weź pod uwagę, że dziwki głowa nie boli. dziwka nie ma oporów, uprzedzeń, ani zahamowań ... jest popyt- jest podaż. armia zapracowanych dziwek dobitnie o tym świadczy. na to zjawisko nie ma mocnych- i nigdy nie będzie

Te dziwki żyją w dwóch światach, w dzień udają święte, mają swoje rodziny, ewentualnie są po rozwodzie. Mój brat lizał jakąś rozwódkę, boże podobno tak się nad nią rozczulał, że taka pokrzywdzona, że mąż był dla niej niedobry. Zabrali je na dyskotekę, żeby się z nimi pokazać, ale prostytuty nie chciały tam zostać, gdyż stwierdziły, że mają swoje rodziny i nie chcą, żeby ktoś je zobaczył z klientami...

Gość jacekkk..
mam 28 lat i jestem brzydki a kobiety leca tylko na przystojnych

Gość od kiedy tak jesttttttt
przeciez do burdeli chodza glownie zonaci :D

"/" kto Ci powiedział, że do burdelu chodzą kawalerowie? w sumie jeszcze do niedawna sama tak myślałam, ale odkąd mojemu bratu poprzewracało się nie tylko w dupie, ale i w głowie to już wiem, że korzysta każdy. Wolny, zajęty, szczęśliwy, dzieciaty, sraty i smarkaty! U niego w pracy na dwudziestu chłopów nie chodzi czterech. Jeden z niechodzących jest wolny i 3 chodzących wolni, reszta praktycznie żonaci i z dziećmi.

"przeciez do burdeli chodza glownie zonaci" dobitne i bardzo trafne podsumowanie

Drzoana jak one mogą miec własne rodziny:O to nie do pomyslenia... Oczywiscie istnieja takie przypadki ale nie wyobrazam sobie zeby ich faceci wiedzieli o tym ze kilka godzin wczesniej jego żonę posówało stado strych obślizglych dziadów.

Ci faceci o tym nie wiedzą. One mówią, że pracują na nocną zmianę, wymyślają jakieś fabryki i nie wiadomo co. A oni ślepo wierzą, że prawda właśnie jest taka a nie inna. Z resztą przynoszą z tego grubą kasę, więc nie marudzą.

Gość Odrażają mnie tacy faceci, ale
niestety to dość powszechny proceder, a w tak zwanych "wyższych" kręgach wręcz norma (prawnicy, biznesmeni, cały ten shit z grubą kasą, zepsuty, podstarzały, ble :O ). Ale Ty autorko za bardzo sie tym podniecasz, co Cię obchodzi komu Twój brat lizał i co (!), to już przesada, naprawdę :O

łukasz a Ty to się chyba z choinki urwałeś. A kto w tych czasach trzyma do ślubu? a potem po ślubie wielkie rozczarowanie, bo chłop nie wie jak operować parówką, a baba nie wie który otwór udostępnić. zastanów się trochę. Albo jesteś bardzo stary i pochodzisz z czasów drugiej wojny światowej (choć i tam panienki nie trzymały pod kluczem), albo masz problemy zdrowotne na tle psychicznym.

Obchodzi mnie co mój brat robił gdyż: a) jest to mój brat, którego się teraz brzydzę i nie mogę mu spojrzeć w oczy b) ma rodzinę, a w tym dwójkę dzieci, z czego jedno to noworodek c) wziął kredyt na 30 lat, a jest jedynym żywicielem rodziny i pozwala sobie na takie rozrywki jeszcze niedawno było mi go szkoda, bo ciężko, bo dziecku pampersy trzeba kupić, a nie ma za co, ale za dziwkę płacic 350 zł i stawiać jej drinki po stówce to jest za co!

Taskie kobiety sa zepsute.One musza miec po tej pracy strasznie nadszarpnięta psychikę tym bardziej sfere sexulaną bo sex juz dla nich nie jest tak sentymentalny i nie daje takich emocji i wrażen.