Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arania

27 lat i sama.

Polecane posty

Gość arania

Mam 27 lat i jestem sama. Przegrałam życie?

Gość Im from narniia
Zależy od powodu...

Gość szczera odpowiedz prosze
ja tez. a nawet 28 lat mam. przegralam zycie bardziej.

ja juz zwiatpilam :O dodac do tego moja zjebana psychike to szanse sa rowne 0 :O

Gość vtbesb
dlaczego jesteście przegrane ?

jestem przegrana bo jestem zjebana :O

Gość totallycrazy
Mi nawet nie jest najgorzej. Ludzie mnie niekiedy obrzydzają. Wiem, że w jakiś sposób przegrałam życie bo nie umiem jakos się obracać w świecie. Poza tym nie mogłabym, nie mogłabym być z facetem z którym nie czułabym się dobrze... Tyle :) Poza tym, świat JEST cudowny, nawet jesli nie zarabia się 10 tys miesięcznie.. najwyżej będę szczęsliwym frajerem z moim kotem i rowerem i będzie git :)

Gość vtbesb
Przepraszam , nic nie rozumie....jesteś samotna , bo chcesz być samotna.... w czy więc problem ?

Gość jeden z prawiczków
23 lata i prawiczek z małym penisem przegrałem życie w dodatku jestem mało inteligentny niezbyt ładny raczej brzydki słabo zbudowany niski chudy mam problemy z libido i krzywy kręgosłup zero znajomych mieszkam na wsi jestem chorobliwie nieśmiały przegrałem życie

Gość arania
nie chcę być samotna, po prostu tak wyszło....

ja tez nie chce :(

Gość vtbesb
jesteś brzydka, niesympatyczna, nie myjesz się ?

Gość 2222222233333333
To czy przegrałaś życie zależy wyłącznie od Ciebie. Jeśli jedynym sensem w Twoim życiu jest/było znalezienie sobie faceta i nic oprócz tego no to cóż... Nie zapomnij tylko, że żyje się tylko 1 raz i od Ciebie zależy jak ten czas wykorzystasz.

Gość arania
Baaardzo chciałabym mieć fajnego chłopaka, z którym wiodłabym fajne życie. SERIO. Fajnego, energicznego, miłego, dżentelmena, z którym latałabym po galeriach i na koncerty i do parku. Ale miałam przejścia i facet musi mnie zaakceptować i wspierać. Poza tym nie zniosę, nie zniosę kolejnego faceta od seksu. Potrzebuję sensownie żyć. Chcę żeby ktoś się mną przejmował. Nie zniosę faceta, który wejdzie w moje życie i będzie miał tylko oczekiwania, bez prób zrozumienia mojego charakteru.. wrr

arania mam identyczne odczucia. potrzebuje by ktos mnie zrozumial ale chce tez by facet ze mna rozmawial, zeby nie byl tak skryty ze bede miala sie wszystkiego domyslac

Gość Uroczy Szymuś
Na pewno nie masz wcięcia w pasie.

Gość vtbesb
oczekiwania macie zwykłe, nic wygórowanego.... A co w zamian ?

Gość gdssfs
w talii Szymuś. pas masz na poziomie pępka - fakt, on musi być płaściutki :)

wiernosc, lojalnosc, przyjazn, wsparcie, to z mojej strony... jesli chodzi o takie cechy

Gość arania
Mam wcięcie w pasie :) Miałam zle doswiadczenia w życiu, powiedziałam o tym jednemu facetowi, któremu zaufałam, myslałam że będziemy przyjaciółmi, ale po zerwaniu potrakował mnie jak osobę zbędną. I to nie jest pierwszy raz. To jest kolejny raz, kolejne spotkanie z jakimś facetem, który mnie ocenia - czy jestem wystarczająco inteligentna, czy mam przyszłość, czy mam fajnych znajomych etc etc. Jakbym była jakimś towarem. A ja chcę żeby jakiś chłopak podszedł do mnie bardzo poważnie. Jesli nie - no mercy. Nigdy więcej pierdolonej litości.

Gość gdssfs
lepiej nic nie oczekiwać od życia, bo jeśli cię zaskoczy pozytywnie, to wtedy radość jest nie do opisania :) a nie ma nic gorszego niż roszczeniowa postawa i twarde lądowanie na łapki, które ci się powykręcają :D

Gość arania
no właśnie w talii....... już mi sie mózg wyłączył.

Gość 27l i sam
też przegrałem życie 😭

Ja mam 25 i tez przegrałam życie. Zawsze sama, zawsze wyśmiewana. No ale cóż, żyć jakoś trzeba. Nie zabiję się, bo nie mam faceta.

Gość 27l i sam
to tak jak ja niby mnie zapraszaja ale jak przychodzi co do czego to nikt o mnie nie pamieta, ale walic to :P

Gość arania
tak, przegrałam, to prawda. Przegrałam piękne szanse które miałąm i które pamiętam. Mimo iż wspominam, nie wiem co mogłabym zrobić lepiej. PRzegrałam i nie wiem co będzie dalej. Nie mam pojęcia.