migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Wpisujcie najbardziej zlosliwe, wredne wypowiedzi jakie uslyszalyscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 22, 2012 uspokujcie sie, nie wszystkie naraz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zalezy co oznacza wredne Napisano Sierpień 22, 2012 moja byla zapomniała o moich urodzinach ...powiedziała ,że malo ważnych rzeczy nie zapamiętuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 22, 2012 uspokojcie * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 22, 2012 cos w ten desen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja123 0 Napisano Sierpień 23, 2012 A: brak mi słów na Ciebie B: mało książek czytasz, to i słownictwo ubogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość whedif Napisano Sierpień 23, 2012 staram się nie pamiętać przykrych wypowiedzi tak jest zdrowiej pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 22 lata czuje koniec swiata Napisano Sierpień 23, 2012 w chooy dużo wrednych tekstów w życiu słyszałam, ale zawsze miałam na tyle trzeźwy umysł, żeby komuś zatkać mordę swoją ripostą :) chyba najbardziej mnie zabolało, gdy nauczyciel akademicki powiedział mi po napisaniu kolokwium, że ja nie zasługuje na ocene, którą dostałam(4,0) tak naprawdę to powinnam dostać dwa, bo nic nie umiem... po czym wzięłam swoją pracę, sprawdziłam w domu wszystko i tylko jedna rzecz na 26 się niezgadzala :o ale to co przepłakalam przez jego chamstwo w drodze do domu to moje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiadkowwwwwwa Napisano Sierpień 23, 2012 wiem, że kochałaś mnie tak jak ja kochałem dziewczynę XXXXX. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bardzo dawno temu usłyszałem Napisano Sierpień 23, 2012 od laski taki tekst na gg bo zwiała z randki...: "Jak Cię zobaczyłam to myślałam że pęknę ze śmiechu, wstrętny z ciebie facet jest"... dorzuciła jeszcze ikonę rzygów, nie zapomnę tego do końca życia to było takie chamskie i poniekąd było przyczyną że nie odważyłem się podrywać kobiet przez następne kilka lat..., fakt faktem byłem wtedy bardzo szczupły. Żeby nie było obecnie jestem w związku i mam kochającą dziewczynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malkjnbhgf Napisano Sierpień 23, 2012 Bardzo bolesne ,, nie mamy o czym rozmawiac ,, uslyszalam od odoby ktora bardzo lubilam . Wiecej nie pamietam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mdjdjdjd Napisano Sierpień 23, 2012 Że w łóżku zachowuję się jak dziwka, tylko że ja byłam wierna a potem się okazało że on zdradzał. Dobre nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rudamenda Napisano Sierpień 23, 2012 Pierwsza i jedyna poprawa kolokwium. Zebrałam 70 % - powinien mi tę poprawę od razu zaliczyć. Jedno najbardziej banalne zadanie zrobiłam źle. Sama czułam się głupia. Asystent skomentował: "pani nie powinna tutaj studiować! Tacy jak pani nie powinni być wpuszczani, jakim prawem pani się dostała! Jest pani POMYŁKĄ POLSKIEGO SYSTEMU EDUKACJI! Wyślę chyba pani pracę do działu humoru zeszytów szkolnych!" Nie chciał mi w ogóle tej poprawy zaliczyć. Zaliczył, kiedy się popłakałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdjdjdjdjdjd Napisano Sierpień 23, 2012 "chcę rozwodu a ty masz się wyprowadzasz z domu" - usłyszane od Żony (kontekst wypowiedzi: kłótnia sprowokowana przez Żonę o coś niezbyt ważnego; nowy dom, do którego wprowadziliśmy się pół roku temu, którego budowę w 80% ja sfinansowałem). Od tej chwili przestałem mieć złudzenia co do czystej, bezinteresownej miłości istot zwanych niekiedy "puchem marnym". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tego z 9.16 Napisano Sierpień 23, 2012 mój brat usłyszał podobne słowa od żony tylko on wziął siekiere i wszystko na pół rąbał:D dopóki policja nie przyjechała ,twierdził ,że dokonał podziału majatku bez zbędnej roboty urzędników;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 23, 2012 up ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach