Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123zzzzzalamana1234

czy ja jestem w ciazy

Polecane posty

Gość 123zzzzzalamana1234

Mam dołka po całości ... - nie wiem , może sobie wkręcam , bo większość dnia myślę o tym i zadaję sobie pytanie " czy ja jestem w ciąży "? Od trzech miesięcy mam dość skąpe miesiączki , do trzech dni. w tym miesiąsu 26 dokładnie powinna być następna , czekam może będzie . Od dwoch/3 tyg mam cycki wielkie jak balony i mnie bolą... Jak patrze na swoj brzuch to wydaje mi sie ze jest wiekszy , ale moze to wkret psychiki przekroczyc progu apteki , panicznie sie boje prawdy =/ KOBIETY MAJĄ W ŻYCIU NAJGORZEJ , ZA COŚ CIERPIMY , ALE ZA CO ???

Gość wrozka aniela
Moje karty mi mowia ze jestes w ciazy 🖐️

a może lepiej pójść do tej apteki po test i dowiedzieć się co i jak. Bo jeśli naprawdę jesteś w ciąży a np. są wakacje i piwkujesz to lepiej byłoby dla dziecka zebyś przestała;] poza tym moja kolezanka do trzeciego miesiąca ciąży miła miesiączki. więc nic nie wiadomo, musisz się upewnić.

Gość 123zzzzzalamana1234
chyba przez allegro zamowie sobie test i sznurek

Gość 123zzzzzalamana1234
własnie toj est najgorsze ze za nim kobieta się zorienntuje moze byc juz kawalek drogi blogoslawiona

Gość taka sobie jedna ania
Po pierwsze przestan sie stresowac, bo to moze opoznic miesiaczke i chyba wtedy zeswirujesz ;) Owszem, miesieczki w ciazy sie zdarzaja, moja kolezanka miala jedna miesiaczke, podobno tak samo obfita jak zawsze... Jedynym wyjsciem jest zrobienie testu ciazowego, bo albo sie okaze, ze niepotrzebnie sie martwisz albo trzeba bedzie kupic wozek ;)

nie przesadzaj, leć do apteki i dowiedz się co i jak. dziecko to nie koniec świata, tylko początek;] a ile masz lat w ogóle?

Gość 123zzzzzalamana1234
20cia

ja ma troszkę ponad 20 i śpiącego w drugim pokoju 2 letniego sarbeczka :) objawy pasują, ale nie tylko na ciążę. proponuję ginekologa :) ja nie planowałam dziecka, jednak jest to najlepsze co mogło mi się tak niespodziewanie przytrafić :)

Gość 123zzzzzalamana1234
juz lzy leca , plakac mi sie chce... zamowie przez internet , jak jestem to i tak tylko kwestia czasu i sie dowiem w koncu mozliwe ze w trzecim miesiacu jstem. najgorzej jak czlowiek pogadac nie ma z kim

z ginekologiem da się pogadać a to nic strasznego :) a wtedy już będziesz wiedziała co i jak :) bo jeżeli to nie ciąża to może masz jakiś problem kobiecy. KONIECZNIE IDŹ DO LEKARZA.!

Gość taka sobie jedna ania
Autorko a nie lepiej isc jutro do apteki i kupic ten test, a po czym zaraz zrobic? Bedziesz miala odpowiedz juz jutro, a zanim ci dojdzie poczta to minie kilka dni i po co sie martwic moze niepotrzebni???

Gość 123zzzzzalamana1234
no wlasnie tu najgorszy problem moj . wdalam sie w romans z zonatym facetem

aha, no to gruba sytuacja. naprawde idz do tej apteki, jesli jest to i tak bedzie a jesli nie to po co masz nerwy sobie psuc.

Gość 123zzzzzalamana1234
=) tak zrobie , dziekuje za przyjazne wypowiedzi ... Wiecie ze lepiej sie czuje jak komus chociaz napisalam co mnie trapi