Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zimowamamaaaa

Biegunka w 15tyg ciazy!

Polecane posty

Gość Zimowamamaaaa

Witam ! od wczoraj miewam biegunke.. dzis kiebelek zdarzylam odwiedziac 3 razy :/ dodam ze za kazdym razem towarzyszy temu silny bol brzucha.. (podobnie jak przy @). czy powinnam isc do gin? czy to normalne w tak wczesnym etapie?

Gość Zimowamamaaaa
??? pomoze ktos ???

Gość durna niedouczona czy jak?
po pierwsze - NA etapie . po drugie co ma biegunka do etapu ciązy? uwazasz ,że pozniej biegunka to normalna rzecz? i po trzecie - MIEWASZ? chyba MASZ biegunke. pisac nie potrafisz a za rodzenie dzieci sie bierzesz...:/ jak dobiegniesz do gina z pampersem na d..pie? domowe sposoby sa na to.

Gość Zimowamamaaaa
po 1 to ja w tak wczesnym etapie to poprawne słownictwo! po 2 biegunka w ostatnich tyg ciazy moze swiadczyc o zblizajacym sie porodzie!!! wiec nie udzielaj sie bezmuzgi bo szkoda twojego czasu, ale jak sie domyslam pewnie masz go nadmiar bo dzieci nie masz..

ja miałam ostatni ale taką jednodniówkę. Jadłam gorzką czekoladę i piłam dużo wody. Jednak jeśli Ci nie przejdzie zadz do swojego lekarza. Te bóle jak na okres są troche nie na miejscu....

Gość Zimowamamaaaa
NO własnie te bole mnie tez niepokoja. dzis udam sie do lekarza..

udaj sie udaj...w tym etapie powinnas:P

może jeszcze zdąRZysz

Ja miałam bardzo podobnie jak Ty, był to 17/18 tydzień ciąży, z tym, że u mnie biegunka pojawiła się nagle. O 5 rano obudził mnie niesamowicie silny ból brzucha, nie do wytrzymania, doczołgałam się do łazienki, zadzwoniłam po mamę. Miałam na toalecie kilka omdleń, całe szczęście krótkich - z bólu, mąż zadzwonił do mojego lekarza. Kazał zmierzyć ciśnienie - jeśli za niskie, kazał wypić kawę (u mnie podziałało, bo w ogóle jej nie pijam więc od razu się podniosło) + wziąć dwa razy magnez (bo kawa go wypłukuje). Potem już nie miałam takich zajść :). Jeśli masz możliwość przedzwoń do lekarza prowadzącego, wydaję mi się, że to nic groźnego ale dla własnego spokoju możesz się upewnić. Trzymam kciuki bo wszystko będzie dobrze ;).

Gość Zimowamamaaaa
niedouczona.. zajmniej sie czyms pozytecznym bo tu robisz z siebie posmiewisko.. ale moze lubisz byc ponizana to wtedy nic nie poradze.

"zajmne" się jak mi się bedzie chciało - to TY robisz z siebie posmiewisko...nawet MUZG we własnym tekscie cie nie razi? moze ty nie tylko głupia ale i slepa jestes:P

Gość Zimowamamaaaa
pisze tam bo mi mlodszy syn udziela sie w klawiature!

hahahah o jesssuuu ide stad... udziela sie w klawiature....jestes przykładem dla polonisty - jak internet wpływa na umiejetnosc poprawnego pisania hahhahaha:D P.S.skoro masz juz młodszego syna( tzn. rozumiem,że starszego tez? ) to powinnas cos o biegunce w ciaży wiedziec. pozdrawiam:D

Gość Zimowamamaaaa
no własnie, że nie wiem!?! NIgdy wcześniej nie miałam podobnych objawów, dlategóż to udzielam sie własnie tutaj !!! A ty idz sie zajmij dawaniem korepetycji skoro ci tak dobrze j polski wychodzi! i przy okazji zajmniesz sie czyms porzytecznym ! :)

Gość anielka z magielka
idź do lekarza,j nie lekceważ tego!a miałam biegunkę ,potem temperature w,poroniłam w 15 tygodniu-grypa żołądkowa

Gość Gaga0932
Myśle że probiotyki + dobre nawadnianie np Orsalit + dieta lekkostrawna powinny załatwić sprawę. Oczywiście jeśli się martwisz że to coś poważnego to zawsze warto skonsultować się z lekarzem.