Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukaszf

praca na giełdzie samochodowej

Polecane posty

witajcie. moja dziewczyna chce zacząc pracować przy dodawaniu ogłoszeń na stronę giełdy samochodowej. Praca polega na robieniu zdjęć na giełdzie i dodawaniu ogłoszeń w internecie pozyskaniu klientów. płacą 8 zł od klienta. pracowaliście już przy czymś takim? praca w niedziele od 8-12

wydaje mi ise że praca ciekawa..ale wole usłyszeć wasze opinie czy któs już przy tym pracował abym mógł ostrzeć dziewczyne w porę... bede wdzięczny za odpowiedzi.

prosze o wasze opinie abym mógł dziewczyne ostrzeć w pore jakby coś było nie tak. bede wdzięczny za odpowiedzi.

Gość elvirńa
w jakim mieście ?

Gość elvirńa
a nie możesz pogrzebać w necie, w google ? ja kliknęlam i tam jest kilkadziesiat komentarzy na ten temat poniżej dwa skopiowane: witam. ja mogłbym cos się wypowiedzieć na ten temat choć nie do końca pracowałem jako przedstawiciel giełdy. Skusiła mnie oferta tej pracy,zarejestrowałem się i wsyzstko wygladało pieknie i kolorowo, te uklotki, te wysokie wynagrodzenie, i pienięzki które praktycznie zostaja u ciebie a tamkupujesz tylko jakies potwierdzenia wplat. Jednak postanowilem sprawdzic osoboscie jak to wyglada, wybralem sie na giełde wrocławska zobaczyc jak to jest. Owszem zainteresowanie było ale inna firma ktora miala lepsze oferty, poza tym rozmawiajac z handlarzami malo kto jest zainteresowany ta oferta, sa czasy gdzie kazdy ma internet, aparat cyfrowy i jesli sam nie umie poprosi 10letnie dziecko to mu wystawi ogloszenie w duzo lepszych portalach niz gielda expres ktorej praktycznie nikt nie zna. Nie chce tu nikogo zniechecac czy krytykowac tą działalność, poprostu pisze co myśle i jaki jest mój poglad na sprawe. ------- Praca polega na chodzeniu między autami i rozdawaniu ulotek. Działa to w ten sposób, że najpierw zamawiasz specjalne druczki (potwierdzenia) po cenie 1 zł (dla tygodniowego ogłoszenia) i 2 zł (dla miesięcznego) i potem idziesz z tym na giełdę i możesz sprzedać tyle ogłoszeń ile druczków wykupiłeś, co zarobisz to twoje. Musisz mieć ze sobą aparat, porobić zdjęcia a potem w domu wprowadzić na stronkę. Ja pracowałem jakieś 3 lata temu, wtedy szło nawet całkiem zarobić ;), poza tym to raczej nic przyjemnego chodzić po giełdzie w taką pogodę jak teraz. Chyba o niczym nie zapomniałem... Pozdrawiam

własnie nic na internecie nie mogłem znaleźć. z jakiej stronki to masz? niby rozmawaiała z gościem i obiecują 8 zł od klienta.. dziewczyna zarabia mało i chce dorobić... ale boje sie żeby sie nie okazało że musi coś swojej kasy coś w to włożyć... zarejestrowała sie ale dopóki nikt sie z nią nie skontaktował to może jeszcze odpuścić....