Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkoiiopio

Dlaczego faceci to tchrórze?

Polecane posty

Gość pkoiiopio

Nie jestem nachalną osobą, dlatego po braku odpowiedzi na mojego smsa napisałam do niego "nie musisz mnie ignorować, jeśli nie chcesz utrzymywać ze mną kontaktu po prostu powiedz". Otrzymałam smsa, że nie, nie ignoruję cię, ale teraz śpię i odezwęsiępotem. Oczywiście się nie odezwał. Po co komplikować sprawy zamiast być bezpośrednim?

Gość malakijka
sa tchorzami takze i wyzciu codziennym

Gość pkoiiopio
Ponieważ nie doczekałam sięna łaskawą odpowiedź na mojego smsa. ;)

Gość pkoiiopio
nie doczekałam sięodpowiedzi*

Gość malakijka
* zyciu

Gość pkoiiopio
Nie zaburzałam jego spokoju ;)

Gość pkoiiopio
Zna mnie, wie, że nie byłoby histerycznej reakcji.

Gość pkoiiopio
Czekałam dzień, po czym wysłałam kolejnego smsa czy nie chce kontaktu ze mną, odpowiedział, że się odezwie i od tej pory cisza. A było to w poniedziałek lub we wtorek

Gość pkoiiopio
Mój były

Jak by mi ktos napisal tak jak Ty to tez bym stwierdzila ze szkoda tracic na niego czasi i sie odzywac

Gość pkoiiopio
Czarna, tak jak ja, czyli jak? Po prostu wolę mieć jasną sytuację, a nie czekaćna odpowiedź. :) Koralowa, to, że ty masz złe wspomnienia z byłymi nie znaczy, że inni też

Próbuje naprowadzić Cie na pewien światopogląd, a ty uporczywie myslisz, że jak facet Ci nie odpisuje to masz dobre doświadczenia z nim. Nie widzisz swojego błednego myslenia?

On Ci nie odpisuje to znaczy nie chce kontaktu, ale Ty się jeszcze pytasz, czy nie chce.. nie widzisz jakie to żałosne

Skoro Cie ignoruje to jasne ze nie chce utrzymuwac z Toba kontaktu, a Ty go jeszcze dreczysz tymi smsami.

Gość pkoiiopio
Wysłałam mu jednego smsa, żeby napisał jak jest ;) Mógł od razu powiedzieć, że nie chce kontaktu. Dlaczego mam siędomyślać? Faceci nie potrafiąsię domyślać, a ja mam umieć? Zadałam mu proste pytanie, odpowiedź tak lub nie

W pewnych sprawach trzeba wykazać się elementarną inteligencją, bo inaczej autorko, wychodzi się na idiotkę.

Gość pkoiiopio
Koralowa, czyli uważasz, że on zachował sięwporządku kłamiąc? :)

Gość Buziolek on
To wy jestescie nienormalne,dlatego spotyka was kara trafiania na takich frajerow 🖐️

Nie wiesz, czy kłamał. Utrzymywanie kontaktu moze miec różne oblicza. Można dzwonić do siebie codziennie, ale można i raz na pół roku. Zadałam Ci pytanie b. ważne, po co do niego pisalas i chcesz utrzymywac ten kontakt. I nie odpowiedziałaś. To też o czymś swiadczy.

Gość pkoiiopio
Pisałam bo umówiliśmy sięna utrzymywanie kontaktu. ;) Ja już nie chcę z nim być, ale bardzo nie lubię, kiedy ktośrobi ze mnie idiotę.

I pamietaj, ze jakiekolwiek oczekiwania z drugiej strony zawsze się wyczuwa, nawet jeśli to tylko jeden sms. ( a zaraz potem drugi z pretensjami o ignorowaniu :D )

Gość I znowu to samo
Kurwa laski to mają dziwne poczucie "tchórzostwa". Trzeba być jakimś idiotą, żeby wpaść na pomysł i napisać "nie chcę kontaktu z Tobą", to tak jakbym miał werbalizować każdą swoją myśl w głowie i stan emocjonalny. Kurwa czasami po prostu się coś dzieje i tyle. Po co pisać, mówić, pojaśniać. Skoro Ci nie odpisuje to znaczy, że nie chce z Tobą kontaktu. Proste chyba