Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaszczka ;(

przez moje małe cycki

Polecane posty

Gość płaszczka ;(

zal mi mojego faceta. jest zdrowy i meski i chetnie napewno by pomietosil cycusia a ja jestem beznadziejna płaszczka i juz to sie raczej nie zmieni. on mnie kocha i nie powie mi nic przykrego ale napewno mu sie to nie podoba.

Gość płaszczka ;(
niech mnie ktos pocieszy :(

Gość Amandaa17
Ja tez mam małe cycki, ale akurat z tego sie ciesze :) Nie obchodzi mnie czy komus sie to podoba czy nie, ważne ze mnie się podoba. Sa faceci, którzy lubią małe i ok. Generalnie to tak jest... że faceci w moim typie lubią małe zazwyczaj. Ogólnie moim ideałem figury jest figura modelki takiej typowej, strasznie mi się tak podoba. Ogólnie bardzo szczupła budowa, szczuplutkie nogi i nieduży biust ;-P Mnie wręcz odrzucaja wielkie cyce... przeciez to sam tluszcz, bleeh

Gość Buziolek on
Masz dwa wyjscia albo to zaakceptowac,albo silikon.

Gość płaszczka ;(
ale ja nie mam nawet malych, on ma wieksze. dlatego mnie to boli bo nie jestem kobieta. a i jemu na pewno nie jest milo w lozku, jakby z dzieckiem

Gość tatanka yotanka
Moja była też była płaska tylko sutki wystawały już ja miałem większe. Z początku Jak zaczynaliśmy się kochać zdejmowałem jej majtki a nie pozwalała ściągnąć stanika. Od razu się kapnąłem o co chodzi. Jak pierwszy raz pozwoliła zdjąć zaczęła się tłumaczyć, że wszystkie szczupłe są płaskie, ale po urodzeniu dziecka się powiększy. Mi to nie przeszkadzało, nie lubię dużych cycków, kochałem ją i wielkość jej biustu nie miała dla mnie znaczenia. Zresztą od cycków wolę wilgotną cipkę.

Gość anetiiiaa
Jak by mu się to nie podobało to by z tobą nie był, a skoro on to akceptuje nie masz wyjścia musisz także się z tym pogodzić. cycki to nie wszystko, może masz ładne nogi które powinnaś pokazywć, ładną buzię. coś musiało przyciagnąć uwagę by twój facet cie zauważył wśród miliona cycatych kobiet. Głowa do góry.... Kupuj ładną bieliznę i mu sie w niej pokazuj. Każda kobieta w sexi bieliznie czuje się super, ty też spróbuj...

Gość fdgdgdgd
kup se te ziołowe tabletki co to powodują chyba więcej estrogenów w organiźmie i biust się ładnie wypełnia (nie rośnie o 2 rozmiary, ale podobno wygląda o wiele lepiej)

Gość płaszczka ;(
ma znaczenie. jak np jestesmy w towarzystwie to sie boje ze jego koledzy moga sie smiac z niego ze ma taka plaska dziewczyne. zawsze ubieram wtedy pushup i zadnych dekoltow. ale dziekuje Wam za mile slowa. szczegolnie wazne dla mnie sa opinie facetow ktorzy mieli do czynienia z dziewczynkami jak ja

Gość Dmuchacz i ruchacz
Gó.wno prawda. Są dwie najważniejsze rzeczy w życiu każdego mężczyzny. Cycki.