Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jannaaa

jakich facetów od razu skreslacie

Polecane posty

Gość gigaset30
PALĄCYCH

Gość Barana Krowa
zaobrączkowanych

@policjanttt.... głupie, skreślać kogoś tylko dlatego, że Jego ojciec był lub jest alkoholikiem :-/

@Kasia44 to zależy w co gra. Ja np. lubię wszystkie części Gothic'a i Wiedźmina :D Żona też gra ze mną, a moja mała córka, która siedzi obok lubi, kiedy tata robi czary :D

skreslam: bezrobotnych leni ktorych edukacja zatrzymala sie na poziomie gimnazjum lub podstawowki cale zycie pracujacych w firmie rodzicow marudzacych i narzekajacych na wszystko i wszystkich nizszych ode mnie cpunow pochodzacych z bardzo biednych rodzin (bo gdy nawet sie w przyszlosci facet dorobi, to potem przez cale zycie pomaga rodzinie, kosztem wlasnym lub dzieci) niedbajacych o siebie, uwazajacych ze higiena czy schludny ubior sa najmniej wazne w zyciu z brakami w uzebieniu klamcow prawiczkow mlodszych ode mnie ktorzy uwazaja, ze kobieta ma byc tylko ladnym dodatkiem tych, z ktorymi nie da sie pogadac bez poczucia humoru nie dbajacych o swoj rozwoj intelektualny tych, ktorzy wiecej mowia niz robia niekulturalnych skapych tych, ktorzy wola spedzac wakacje w domu niz wyjechac gdzies, cos zobaczyc bez zainteresowan tych, ktorzy nie lubia i za wszelka cene unikaja sportu czy tez jakiegokolwiek ruchu bardzo grubych i przerazliwie chudych

przede wszystkim niezadbanych.. nie mówię, że facet ma być nieziemsko przystojny, ale musi być schludnie ubrany, czysty itp... poza tym najgorsze co może być to rzucaie tandetnymi tekstami rodem z bravo.. ;p a jeśli już go poznam muszę wiedzieć jaki jest jego stosunek do matki..

Gość Mgr Panna Nikt
Niskich Nadużywających alkoholu Za chudych Za grubych Z ciemnymi oczami Z odstającymi uszami Nie dbających o higienę osobistą i ubiór Mieszkających z rodzicami Bez pracy

Gość madkinga
Rumunów

Gość Gdzie sie podziały normalne
kobiety ehh....

Gość Ja odrazu skreslam
Pawlow :o Ruche i dranie jak ich malo :o