Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynaa*

Vitamin OSHEE H2O - prawda czy fałsz;)

Polecane posty

Gość Martynaa*

Hej :) Znalazłam ostatnio w sklepie Vitamin Oshee H2O (jest to napój podobno z dziennym zapotrzebowaniem na witaminy. Są różne jego rodzaje np. SLIM gdzie kalorii jest dużo mniej (cała butelka 555 ml zawiera 67 kcal), posiada on L-KARNITYNE, witamine B6, kofrine i niacyne.Ale ma również dość dużo węglowodanów, bo na całą butelkę jest to 15,1g. Zamieszczam również link do rodzajów serii tych produktów z opisem: http://oshee.eu/index.php?q=content/oshee-vitamin-h2o-slim I tutaj moje pytanie do Was. Czy piłyście tą 'cudowną' wodę? Czy ma to rzeczywiście jakiś wpływ na organizm i jak również przy diecie? A i czy dawka węglowodanów nie jest za duża jak na taki napój?:)

Gość jest to woda sprawdzająca się
przy wysiłkach fizycznych, wtedy wszelkie kalorie zawarte we wodzie nie szkodzą a wręcz przeciwnie bo przy wytężonym wysiłku przydają się dodając sił, L-karnityna zwiękasza wydolność mięśni, a nicyna zawarta w napoju bierze czynny udział w rozkładzie węglowodanów :)

Gość gość
l karnityna uczestniczy w transporcie tluszczy do mitochondriow,to po pierwsze, po 2 l karnityna jeśli już działa to w dużo wyższych dawkach ok 1500mg a nie 0.1% zawartości butelki, do tego warto wspomnieć że l karnityna jest naturalnie obecna w organizmie i wątpię żeby te 0.1% miało jakikolwiek wpływ :) aha i to chyba nie butelka zawiera 67 kalorii tylko 100ml przynajmniej na mojej butelce tak było napisane. Więc jednym słowem nie spodziewaj się cudów :)