Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa kobita

komputer do gier jaki?

Polecane posty

Gość komputerowa kobita

Proszę o pomoc jak w temacie. Chcę kupić chrzeniakowi (17 lat) komputer stacjonarny. Młody dokładnie nie wie jakie ma mieć parametry PC, a ja kompletnie się na tym nie znam. Czy ten może być? komputer stacjonarny PC HP Pro 7300 i7-2600 4GB 1TB W7Pro Oprogramowanie System operacyjny Windows 7 Professional 64 bit Wersja językowa polska Podzespoły Chipset Intel H67 Express Procesor Intel Core i7 Częstotliwość taktowania 3,4 GHz Pamięć RAM 4 GB DDR3 1333 MHz Dwukanałowa obsługa pamięci nie Pojemność dysku 1000 GB Karta graficzna Intel (zintegrowana) GMA HD Pamięć karty 1 GB Karta dźwiękowa zintegrowana Rodzaj napędu Super Multi DVD+/-RW/RAM Karta sieciowa zintegrowana 10/100/1000 Mbit/s a może taki: komputer stacjonarny PC Lenovo K330 i7-2600 8GB 1TB GT530 W7HP Oprogramowanie System operacyjny Windows 7 Home Premium 64 bit Wersja językowa polska Podzespoły Chipset Intel P67 Procesor Intel Core i7 2600 Częstotliwość taktowania 3,4 GHz Pamięć RAM 8 GB DDR3 1333 MHz Dwukanałowa obsługa pamięci tak Pojemność dysku 1000 GB Karta graficzna nVIDIA GeForce GT530 Pamięć karty 1024 MB Karta dźwiękowa zintegrowana Rodzaj napędu Super Multi DVD+/-RW/RAM Karta sieciowa zintegrowana 10/100/1000 Mbit/s Wyjścia / wejścia Liczba złączy USB 3.0 0 Liczba złączy USB 2.0 8 Liczba wyjść DVI 0 Liczba wyjść HDMI 1 Wyjście VGA tak Czytnik kart pamięci tak Złącza PS/2 2 (klawiatura/mysz) Chciałabym zapłacić ok. 4000 - 4500zł z monitorem. Czy ktoś może mi pomóc ew. napisac o innym dobrym komputerze wraz z linkami. Mieszkam we Wrocławiu. A może ktoś mi wskarze dobry sklep we Wrocku.

Gość asfaafsas
We Wrocławiu masz Arest, za takie pieniądze kupisz tam dużo lepszy komp

Gość komputerowa kobita
Dzieki za informację. Tak, tez o tym sklepie myślałam, dzieki...

Gość gość
podpytaj ich, znają się na rzeczy http://wndcomp.pl/ a poza tym możesz kupić bardzo dobre części, w bardzo dobrych cenach. Moim zdaniem warto im zaufać i słuchać co mają do powiedzenia