Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avvvy

Mój facet się dowiedział że byłam w związku z czarnoskórym

Polecane posty

Gość proekozielona
Nie lubie jak sie pluje na te miasto jak Pani powyzej. Wielka dama. Wielu tak mowi, ze te miasto to syf itd. to niech wraca do wroclawia, przeciez tam jest pieknie. a podatki wazna rzecz. Podlasie dot. kwestii stereotypu. Nie mowie o poszczegolnych jednostkach, nie bez powodu nawet sa programy operacyjne na rozwoj polski wchodniej. tzw. Polski B. sama mam faceta ciemnoskorego, latynosa z ametryki pld, wiec wiem na wlasnej skorze co tzn. nietolerancja. nikogo nie obrazam. widze, ze jednak dyskusja niektórych boli.

Gość facet 98764543
"[...} to polacy panie - znasz ich... ..." ale wy macie problemy... co za różnica czy pochodzisz z Wrocławia ,Warszawy, Poznania, Gdańska czy Białegostoku? Co za różnica skąd pochodzicie. Wszyscy mieszkacie w Polsce,więc jesteście wszyscy Polakami. Nie ważne z jakich rejonów Polski... liczy się ,że z Polski :) Przestańcie się wzajemnie jechać,bo nie ważne z jakiej części Polski pochodzicie... Ważne ,że z Polski.

Gość polacy to rasiści
niestety Nie wracaj do tego swojego faceta. Poszukaj sobie innego mężczyzny i nie spowiadaj się z poprzedniego związku. Poprzedni związek to przeszłość. Nie wracaj myślami do przeszłości i nie mów o swojej przeszłości. Ty musisz iść do przodu i patrzyć w przyszłość.

Gość proekozielona
jakiej czarnej mambie? nie obrażaj czarnych bo mój ma pytona, mamba sie chowa

Gość proekozielona
mój czarnoskóry obywatel Ameryki Płd stwierdził ze sie cieszy ze ma czarnego bo nie musi go myć bo i tak nie widać. Także jak widac sa zelety, oszczędza na wodzie a za zaoszczędzone pieniążki kupuje mi perfumę.

Gość proekozielona
Taki już jest ze rozpieszcza mnie mój Bambusek

Gość proekozielona
podszywie, tak, moj latynos jest nieziemski ;) potwierdzam

Gość proekozielona
gadam sama ze sobą, nie zwracajcie na mnie uwagi ps. mam schizofrenie paranoidalną :O [cześć}

Gość muka-buka
Mieszkam w Poznaniu, gdybym miała możliwość pracy w Warszawie to bym się od razu przeniosła (miasto naprawdę większych możliwości), Podlasie i wschodnią Polskę kocham, więc zejdzcie z tych rejonów, bo chyba macie kompleksy na punkcie własnego miejsca zamieszkania. Co do tego faceta... jeżeli uciekł tylko ze względu na to, że Twój ekst był czarny... co wybacz - szkoda czasu na takiego prymitywa.

też bym uciekł od ciebie gdybym sie dowiedział ze nie jesteś juz dziewica

Gość paninairo
Ja też bym nie chciał kobiety po czarnuchu, myślę ze nawet większość białych facetów by nie chciała. Tak samo jak kobieta nie chciałaby faceta po prostytutkach. Tak samo jak muzułmanin nie chciałby nie-dziewicy. Nie widzę w tym nic dziwnego. A autorka niech wraca do Londynu, może kolejny kunta-kinte okaże się bardziej życiowy :)