Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avvvy

Mój facet się dowiedział że byłam w związku z czarnoskórym

Polecane posty

Gość avvvy

3lata mieszkałam w anglii. Miałam tam czarnego faceta, rozstaliśmy się, wróciłam do polski, poznałam fajnego faceta, jesteśmy rok, dowiedział się że byłam z czarnym. Nie odzywa się, nie daje znaku życia. Co robić?

Gość fdsgfhsd
zrób testy na HIV i wyślij mu może się odezwie

Gość avvy
Świetny żart z testem na hiv :O

Gość proekozielona
i po co wrociłas stamtad do swej wiochy zabitej dechami??? teraz masz za swoje hmmm??? moze przyjedz do warszawy, tu jedynie w miare nie ma tylu mentalnych wiesciaków jak w reszcie kraju

Gość ndkjwn
wróć do czarnego przynajmniej ma dużego to ci da na nim pojeździć

Gość avvy
Warszawa :O a myślisz że gdzie mieszkam? Hmm. Wcale nie miał dużego ale był kochany i traktował mnie jak księżniczkę

Gość Giaana
I dobrze się stało, nie ma sensu być z takim burakiem. Ja tez się zwiazalam z czarnym i teraz szukam kolejnego. Oni przynajmniej wszystko akceptują, bo wiedza jak okropna może być nietolerancja

Gość proekozielona
to moze twoj chlopak z podlasia pochodzi czy cos

Nie popełnij drugi raz błędu odezwania się do tego gościa. I nie mówię bynajmniej o Twoim czarnoskórym eks

Gość s.Fiutacja, furtianka
dowiedział sie i przestraszył, że będziesz mu kutasa pastowała czarną albo brązową pastą do butów. Jak sie lubi czarne pauki, to różne rzeczy do łba przychodzą

Gość majakrafft
"moze przyjedz do warszawy, tu jedynie w miare nie ma tylu mentalnych wiesciaków jak w reszcie kraju" a ty akurat wiesz jak jest w reszcie kraju. Krajowa sie znalazła od oceny :O

Gość proekozielona
daje dupy tylko w warszawie, wtedy mam pewność ze nie puszczam sie z wieściakiem

Gość avvy
Nie, mieszka w warszawie od zawsze, na saskiej kepie dawniej. W ogóle nie rozumiem jak można robić z tej warszawy nie wiadomo co, przecież to wiocha jest. Już wolę wrocław - stamtąd pochodzę

Gość proekozielona
NO JASNE PODSZYWIE ;) i nie daje dupy tylko sama sobie biore ;)

Gość Truskawkowa mama...
Jest stereotyp Polski za granicą która jeśli raz spróbuje czarnego boltza to nie chce patrzeć na białego, szczególnie polskiego :) źle się mówi o takich laskach jak Ty. Podobnie jak lasek, któe jeżdżą do Egiptu na arabów, w Niemczech mieszają się z Turkami lub Pakistańczykami. Jest w tym pewna prawda. Czytałam przemyślenia lasek po sekszzeniu w czarnymi. Były zachwycone i nie chciały wracać do białych, polskich, małych, przeciętnych pałek :)

Gość powiem i ja.....
nic nie rób jak facet za coś takiego Cię skreślił to jest nic nie wart i do tego rasista może przemyśli sprawę i się odezwie a jak nie cóż trudno przynajmniej będziesz wiedziała z kim miałaś do czynienia

Gość proekozielona
to po co tu zyjesz? a placisz podatki? jedz do siebie, wielu ludzi tu zyje i pluje na to miasto a na weekend na wies do mamy przyjezdni wlasnie psuja opinie tego miasta

Gość ja też...
bym nie chciał mieć dziewczyny, którą ruchała czarna małpa :o

Gość avvy
"A płacisz podatki" haha ogarnij się dziewczynko. Przez miesiąc wydałam więcej niż ty przez cały rok. A czym jest warszawa że jego mieszkańcy uważają się za lepszych. Toż to zwykła wiocha, jedyne co mi się podoba to dzielnice willowe, masa bogatych ludzi

Gość Truskawkowa mama...
Avyy a czy czarni rzeczywiście są lepszymi kochankami niż Polacy? Ciekawa jestem.. :)

Gość proekozielona
moje hobby to jazda konna na murzyńskich pałach

Gość proekozielona
uraziłam ;) jasne, ze warszawa to wiocha w stosunku do londynu itd. juz mowilam, wracaj do siebie jak ci sie miasto nie podoba, Bogata Pani ;) moze masz pieniadze ale mentalnie zawsze pozostaniesz wiesniara ;)

Gość proekozielona
pokazalas, ze gardzisz tym miastem, jak wiekszosc przyjezdnych!

Bo facet jest rasistą i bierze go obrzydzenie , że kobieta mogła spac z czarnuchem. Inaczej wytłumacze - nie jest przyjęte by facet sypiał z kozą, czy kobieta z owczarkiem alzackim. Po takich przygodach ich partnerzy (ludzie) mieli by prawo czuc niechec do spania z tak otwartymi osobami >? chyba przyznasz rację? Więc tak jest z twoim facetem i się jemu nie dziw

Gość avvy
No już spokój księżniczko, nie musisz nikogo obrażać. To właśnie "rodowitym warszawiakom" wystaje słoma z butów, możecie co najwyżej przyjezdnym lizac buty i to właśnie czynicie ;) biedna panno, pewnie jesteś blokersem z jakiegoś blokowiska? Dowartosciowujesz swój nędzny żywot samym faktem że się urodziłas w warszawce ;) ? Żałosne moja droga. Zapraszam do wrocławia, zaraz po krakowie i gdańsku najlepsze polskie miasto. Pozdrawiam także Poznań, poznałam tam wspaniałych ludzi. Nie to co zakompleksionych warszawiaczkow

Gość avvy
Miasto jak miasto, głównie za sprawa miejscowych

Gość do zielonej
widać po twoich wpisach ze to ty psujesz opinie tego miasta, niby piszesz o jakiejs nietolerancji w kierunku czarnych a sama jak sie zachowujesz, wyzywasz ludzi od wieśniaków udając znawczynię i wytykając ludzi z Podlasia. Nie jestem z Podlasia dla twojej wiadomości Kim ty jesteś zeby oceniać ludzi? Gówno wiesz o warszawiakach bo sama pewnie jesteś przyjezdna

Gość proekozielona
warszawskie penisy sa male. Nie to co londynskie. Miec takiego w tzipie mmmm to jest cos :)

Gość Nie zazdroszczę!
Z jakiej jesteś wiochy że ludzie mają takie pojęcie rasistowskie? Czarnoskóry też człowiek! Skoro obecny facet jest innego zdania to sobie daj spokój.Nie ma nic gorszego od rasisty!