Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysniona suknia

co myslicie o tej sukience ?

Polecane posty

Gość wysniona suknia

http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Elizabeth-Passion,E-2491T,2012,item,1669.html to jest moja wymarzona suknia, jak jej nie znajde w salonach to sobie taka uszyje . Podoba sie wam ? Prosze o szczere opinie :)

Gość TO PO CO GO CHCESZ SOBIE
bardzo ładna,skromna,bez zbednych detali--ale szykowna. Snieznobiała. ile ona kosztuje? zresztą wszystkie z tych ponieżej tez ładne.

Gość Renkaaa
Przepiękna! Zakochałam się w niej :)

Gość koktajlowocowy
A moim zdaniem suknia ślubna powinna być wyjątkowa. Ta która wybrałaś jest ładna owszem ale jak ktoś taka uszyje w kolorze zielonym to możesz w niej iść np na wesele do koleżanki i nikt sie nie zorientuje, że to miała byś suknia ślubna.

Gość piekna jest a co do postu
chyba ona ma sie dobrze czuć , a nie myślec co ludzie powiedzą.Zreszta na brzydkiej babie każda będzie wyglądąć brzydko , nawet : najbogatsza". A ta z linku piękne , elegancka z klasą. Inne z tej firmy też ładne.

Gość summertime sadness......
bardzo ładna :) wgl wszystkie tu suknie z linków są śliczne A co sądzicie o tej? http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Fulara-Zywczyk,Anastasia,2012,item,153.html

Gość koktajlowocowy
Ale ja nic nie wspominałam o tym "co ludzie powiedza" ani, że ma być bogara i nie narzucam nikomu mojego zdania tylko ja po prostu wybałabym taką, żeby potem już nigdy więcej nie było okazji założyć czegoś takiego tylko w innym kolorze. A sukienka z linku jeszcze raz powiem, że jest ładna.

--->wysniona suknia Podoba mi się taki styl - elegancko, ale delikatnie. Osobiście zmieniłabym tylko wstążkę na wyrazistszy kolor (najlepiej dopasowany do bukietu). --->summetime sadness Mnie się akurat nie podoba. Dół w miarę ładny, prosty, ale góra strasznie optycznie "spłaszcza".Musisz mieć co do niej włożyć.

Gość nieinterpretujciesnow
Ładna, ale bardzo skromna. Ja będę miała tą, z tego samego salonu :) Jak wam się podoba? (na zdjęciu z jakimś okropnym bolerkiem) http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Elizabeth-Passion,E-2482TBL55,2012,item,1677.html

Gość Renkaaa
Koktajlowocowy - a moim zdaniem ta suknia jest właśnie wyjątkowa, wśród tych wszystkich wielkich kiecek na kołach, bez, piór, falbanek, koronek i cholera wie czego jeszcze. Tylko rzeczywiście tak jak ktoś napisał, przydałoby się zmienić wstążkę pod kolor buukietu :)