Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugugaga

Kobiety energetyków- łączmy się

Polecane posty

Gość gugugaga

Czy wy też macie takie okresy w życiu że siedzicie same całe dnie bo wasi faceci są na awariach? Mój od poniedziałku po popołudniowej burzy jest non stop w pracy, wyjeżdza rano i wraca po 23, raz nawet nie wrócił na noc- ponoć całą noc usuwali awarię i od rana dalej do roboty. I nie zapowiada się że szybko się to skończy. Rozumiem że praca, ale przez to jestem sama całe dnie z niemowlakiem który ząbkuje i nie mam chwili spokoju, cały dom na głowie... Eh...

mój na szczęscie jest w dziale gdzie siedzi 0o 7 do 15 w biurze i potem do domu :D

Gość gugugaga
Mój robi w terenie, teoretycznie też od 7 do 15 ale niestety po burzy czy wichurze przeważnie wołają go na awarie, a ja wtedy sama

mój zajmuje się planowaniem wyłaczeń. często mi o tym mówi a mi jednym uchem wpada a drugim wypada bo generalnie nie wiem o co chodzi ;) choć w zasadzie już czasami wiem o czym mówi, nie tak jak na początku znajomości ;p

Gość Monster monster
Tak po burzy ma awarie w gaciach i jedzie "druta" naprawic do samotnej wdowki ktora na spiecie w majtkach i cza jej zalorzyc nowy bespiecznik :)

Gość trza bylo wyjsc za maz za
informatyka lub inzyniera a nie faceta po zawodowce

Gość gugugaga
Fakt, mój facet jest po zawodówce, ale pracują razem z nim także ludzie po maturze.

Gość gugugaga
Potem się okazało, że ta awaria, którą usuwali, miała długie nogi i na imię Roksi :(

Gość gugugaga
Spadaj podszywie jeżeli ten temat cie nie dotyczy

Gość trza bylo wyjsc za maz za
do gugugaga, to twoj nawet matury nie ma?wow........

Gość maniooo ciekawskiii =)
Oczywiście, wszyscy muszą koniecznie skończyć studia i dzięki temu, nie będzie miał kto naprawić linii energetycznych :D Jakby ci co pokończyli studia, byli masowo, wszyscy niezwykle bystrzy, inteligentni. :D

no i co z tego po jakiej szkole jest?? mój jest mgr inż ale jakoś na czole tego nie ma zapisane. poza tym, na tych awariach bardzo dużo płacą, od mojego narzeczonego z pracy to się po studiach ludzie pchają własnie do tego działu żeby na awarie jeździć i na zmiany pracowac, po nochach itp, własnie ze względu na kasę

Gość gugugaga
Nie mogli jej usunąć i musiała druga ekipa przyjechać :classic_cool:

Gość gugugaga
Chciałabym cie uświadomić ze po zawodówka nie kończy sie maturą. Ale za to ma skończonych wiele kursów i uzyskał wiele uprawnień, dzięki temu wypłata nie jest najgorsza

Gość gugugaga
*że zawodówka nie kończy się maturą

Gość Monster monster
Dotyczy ,bo akurat mieszkam na terenach gdzie energetycy pracuja przy "Awariach" i widze jak pochlaniala wzrokem i sie slinia na dziewczyny i co chwile przylatuja pod innym pretekstem o cos zapytac ,a to czy swiatlo jest Ok ,czy moga z toalety tam tego albo czy mam czas na kawe i tak wszyscy mlodz i te stare stropy ,od rana do nocy do placzu te robole.

Dziewczyny taka praca jak jest awaria to nie ma wyjścia takie są w naszej pracy priorytety. W dzisiejszych czasach nie da się funkcjonować bez energii elektrycznej i pewnie to potwierdzicie i nie mówię to o laptopie , komputerze czy telewizorze ale o szpitalach ,stacjach dializ i innych ratujących życie instytucjach.

Gość gugugaga
Do monster- wiem że są tacy robole co tylko zaczepiają dziewczyny, sama nieraz też byłam zaczepiana np. przez takich co robili dach.

dajcie spokój z tymi robotnikami. od trzech lat na budowach pracuje....

Gość Monster monster
No masz racje w kazdej branzy sa tacy sam .

Gość gugugaga
Czasem sobie myśle że on z kolegami też tak pewnie robi.I szlag mnie trafia. Sam kiedyś mówił że jego kumpel z którym pracuje ciagle komentuje wygląd jakichś dziewczyn

Gość Monster monster
Ja mojego ex kedys tak zalatwilam,pracowal na budowie (woda i ogrzewanie) i kiedys przypadkowo przechodzilam kolo tej budowy ( nawet nie wiedzialam ze on tam pracuje) a tam chichy gwizdy za dziewczynam z jakiejs szkoly ktora byla na przeciw ,no oczywisci "moj koles" w srodku i gra za wodzireja , nic mu niemowilam ale na trzeci dzien mialam czas i sie wybralam na ta budowe w tym samym czasie(przerwa w szkole ) uzbrojona w GWIZDEK niemusialam dludo czekac jak ta zgraja z "Moim" na czele zaczeli tam wygwizdywac , a ja podeszlam od tylu i tak mu gwizdnelam tym gwizdkiem w uch ze on tak sie przestraszyl i straci przytomnosc,ale ja mialam przyjemnosc.( Oczywiscie to nie bylo przyczyna naszego rozstania)

Gość gugugaga
heh ja na pewno nie będę miała okazji zobaczyć co on robi w pracy... zawsze twierdzi że on sie tak nie zachowuje bo ma mnie itd.. Gadka szmatka

Gość Monster monster
A nawet gdyby sie tak zachowywal to niema co sie przejmowac miedzy facetami to jest calkiem normalne a ten ktory zachowuje sie inaczej jest uwazany za nie normalnego.teraz jest mi to obojetne czy i jak sie zachowuje miedzy kolegam nawet o tym niemysle i jest mi to obojetne.