Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belweder1985

To już związek czy nie?

Polecane posty

Gość belweder1985

Jestem po 5-ciu randkach z facetem. Przytulamy się, już się całowaliśmy. Obydwoje niestety mamy języki zawiązane jeśli chodzi o rozmowy o takich rzeczach. Mamy też po 27 lat i nie wiem czy mam czekać na słowa: będziesz ze mną, bo czasem mam wrażenie, że tak było w liceum, ale czy w tym wieku też padają takie słowa? Jako kogo mam go traktować? Dla mnie pocałunek dużo znaczy.

Gość ciekawosc prowadzi do niebos
serio 27 lat i takie pytania??? :) zartujesz chyba.... pogadaj lepiej z Nim..... zreszta poza pocalunkami chyba o czym rozmawiacie i pewne rzeczy da sie wyczuc.....

Gość belweder1985
No właśnie takie pytania mi się wydają głupie :) Tak rozmawiamy, widzę, że mu strasznie zależy, on widzi, że mi też zależy. Mówimy jak to wiele mamy ze sobą wspólnego, niedługo idziemy razem na wesele, no i np. nie wiem jako kogo mam go przedstawiać? Pewnie po imieniu po prostu ale znając moją rodzinę, padną pytania: chłopak?

Gość ciekawosc prowadzi do niebos
no to wyluzuj..skoro sa plany, jakies wspolne wyjscia...dajcie sobie czas i tyle.... ja jak swojego faceta poznalam, to akurat wyjezdzalam na miesiac na wakacje zaplanowane wczesniej i oplacone wczesniej (poznalam go 2 tyg. przed wyjazdem) i po prostu go spytalam - co z nami, czy chce to kontynuowac potem na serio...On powiedzial ze tak, choc tez deklaracje wydawaly sie zbyt wczesne. Choc potem mi przyznal ze i tak czekal na mnie z przymruzeniem oka, bo nie wiadomo co na tych wakacjach moglo sie wydarzyc (jechalam ze znajomymi)

Gość aleksandraW.w
spytaj luzno czy sie z kims spotyka czy macie siebie na wylacznosc w niby zartach a nie z grobowa mina,bedziesz wiedziec na czym stoisz moze jestes tylko kolezanka a moze sie zakochal,musisz to wiedziec

Gość Zuzanna Amelia & 23
Randki i plany do niczego nie zobowiazuja. Ani Ciebie ani tym bardziej jego. Plany moga sie zmienic.

Gość belweder1985
W zasadzie dla mnie całowanie się może nie jest zobowiązaniem ale na pewno poważnym krokiem ku związkowi. Jedno od drugiego jest bardziej nieśmiałe, nigdy byśmy się nie pocałowali, gdyby nie atmosfera jaka towarzyszyła. Dlatego po prostu czuję obawy czy czasem za 3 m-ce nie będę stała na tym samym :)

Gość mondeo
a lubisz jak cię całuje i przytula ?

Gość belweder1985
Tak, bardzo. W zasadzie jak siedzi obok blisko to myślę głównie o tym, żeby to się stało (pocałunek, przytulenie).

Gość kjumkjum1
czuły, fajne masz poczucie humoru :)

myle ze ze szybko na takie pytania:P ja by po protu a Twoim miejscu zachoala cierpliwosc i n apewno po jego zachowaniu odczujesz czy traktuje Cie serio cz nie;)

Gość wcale nie szybko
nie traktujcie doroslego faceta jak niedorozwiniete dziecko

Gość belweder1985
No ja chyba jednak poczekam i nic nie będę robiła na razie