Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfgd

Narzutka S /M DENIM CO

Polecane posty

Gość fgdfgd
piszcie na ibutik ile proponujecie z przesylka juz

Gość chcejamiec
ale sliczna dam za nia 80 moze byc? nie mam konta tam

Gość to ile za nią chcesz
jest napisane 1zł do negocjacji to ok daje 1zł a wysyłka to chyba listem koło 3-4zł no więc 5zł z wysyłką :)

Gość mozliwawymiana
czy jest mozliwa wymiana? mam tez konto na ibutiku ale jestes pustak, na i butiku sa takie zwyczaje ze jak ktos chce zeby ktos zaproponowal cene to tak pisze a co ma napicac?? 300 zl i czekac az ktos napisze ze da np 100zl nikt by nie spojzal na ogloszenie

Gość no nie musi od razu 300
ale jakieś tam granice swoje można mieć prawda? Uwierz, że są osoby co policzą sobie jak za nową, a są takie co pozbywają się z szafy symbolicznie... sama sprzedaje tez firmowe nawet ostatnio koszulke z denim, rurki z zary itp i wszystko symbolicznie 5-10zł a ciuchy z aktualnych sprzedaży

Gość fgdfgd
tylko sprzedaż

Gość kupierurkzzaryza5zl
"no nie musi od razu 300" cos sprzedasz symbolicznie?

Nie mam teraz nic :P ale po ciąży będę miała pełno bluzek s/m typu oversize ze sklepów zara, h&m, NY, reserved itp to chodzić już nie będę :P Kupuje teraz więc "na topie" później sprzedam za byle ile :P

a spodnie sprzedawałam te http://idolo.pl/i/galeria/264/15/s2_144648.jpg i wystawiłam za 10zł, ubrałam raz i to podwijanie mi się nie podobało, a rozwinięte za długie :P jak dziewczyna po nie przyszła do mnie to jeszcze 5 innych par kupiła w tej cenie i też firmowych zachwycona jak cholera :P

Gość anusiulleczek80
co sie chwalisz co za ile sprzedalas jak taki masz gest i prawie nowe ciuchy za bezcen rozdajesz to wstaw tu linka do jakies twojej aukcji a nie piszesz tylko bez sensu

Przecież napisałam, że sprzedawałam, a nie sprzedaje teraz nic... skomentowałam jedynie fakt wystawiania ciuchów za 1zł do negocjacji z myślą, że chce się ileś tam - to zaznacz od razu czy to koło 100zł do negocjacji czy koło 50zł do negocjacji czy właśnie faktycznie Cię nie interesuje ile kto da więc wystawiasz od 1zł a więc osoba która zaproponowała 5zł nie jest pustakiem tylko korzysta z okazji. Ja sprzedaje ciuchy za właśnie daj ile chcesz i jak ktoś mi da więcej to spoko jego gest ( taką sytuacje też już miałam z ciuchami po córce jak przyszła babka i z 10 ciuchów wybrała jednak tylko dwa to ja do niej, że aaa to dobra 5zł na kubek ciastoliny i niech bierze - a ciuchy normalne konkretne, to dała mi 5zł bo tak powiedziałam i córce do kieszonki drugie 5zł :D ) - ja wyznaje zasadę, że na ciuchach które mi zalegają nie zarabiam, niektórzy tak