Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KEA 00000

Dziewczyny,miałybyscie odwage

Polecane posty

Gość KEA 00000

spytac sie faceta,ktoremu widac, ze sie podobacie, o to wlasnie? Gdybyscie mialy tylko takie przypuszczenia, a nic pewnego,ze tak jest? Bylybyscie na tyle odwazne zeby zaryzykowac tym pytanie? Jezeli tak ,to jak je zadac?

Gość Zuzanna Amelia & 23
Tak

Gość taaa jasnee
parasolka? :D:D:D hehehe na mnie by to nie podziałało, ja tam niedomyślny raczej jestem, nie ufam domysłom tylko czynom, faktom i słowom. Jakby mnie ktoś wprost zapytał to bym odpowiedział szczerze, nawet jakby mi się dziewczyna nie podobała, na pewno nie zrobiłbym tego w sposób, żeby ją urazić. Ale tak jak wspomniałem, wolę kawę na ławę bez owijania w bawełnę. :)

Gość taaa jasnee
No ok rozumiem. Tylko skąd takie myślenie, że Tobie się sprawdziło to komuś też. NIgdy nie rozumiałem tego myślenia kobiet :D Każdy jest przecież inny. Patrząc na mnie: jakbyś coś takiego zrobiła, to bym Ci podniósł tę parasolkę i tyle, nic więcej by mi do głowy nie przyszło :D

Gość Zuzanna Amelia & 23
16:05 [zgłoś do usunięcia] Panienka Róża Akurat on okazał się gentelmanem i podniósł, a ja go zaprosiłam na kawę i coś, coś... TY zaprosilas go na kawe. A kto zaplacil ?

On, sam chciał :) Ale już widziałam, że mu się podobam i na każdego to nie działa, ale najpierw zrobiłam wywiad środowiskowy, usłyszałam, że romantyk i zaryzykowałam :)

Gość Zuzanna Amelia & 23
No to Ty nie zaprosilas go na kawe tylko naciagnelas na kawe. Jak sie tak dal to tak trzymaj. Zapowiada sie optymistycznie. Moze bedzie slub.

Gość konkIawe
oczywiście za niego też nie będziesz płaciła:)

Gość KEA 00000
No a jakby byl w salym zwiazku?tez byscie mialy odwage?

Gość ja taka sobie
jakby byl w stalym zwiazku to nie osmielilabym sie komus wpier***c sie w zycie ... ot co...

Gość Zuzanna Amelia & 23
Autorka nie pytala o "wpierdalanie sie w zycie" tylko o zadanie wprost pytania czy sie podoba. To duza roznica. Podobac to sie moze kazdy kto jest atrakcyjny. Czy w zwiazklu z tym ktos ptrowadzi zakusy na odbicie go innej kobiecie to juz zupelnie inna bajka.

Gość pampampamalipam
KEA 00000 No a jakby byl w salym zwiazku?tez byscie mialy odwage? Jakby był w stałym związku to uwierz mi ,że na miejscu jego dziewczyny/narzeczonej/ żony bym cię zatłukła:D Pamiętaj nie czyń drugiemu co tobie nie miłe... Czyli nie flirtuj z facetem należącym do innej kobiety ,bo za parę lat spotkasz tego jedynego z którym będziesz chciała być na zawsze,założycie związek w którym będziecie z 3-4 lata ,pozniej będziesz chciała ślubu i ustatkowania,a on ci powie: "Kochanie wiesz... już cię nie kocham... poznałem inną dziewczynę... na początku był to tylko flirt... wiesz zapytała : "podobam ci się?" i tak jakoś wyszło ,że wylądowałem z nią w łóżku... " i jak byś cię czuła po takich słowach? miło by ci było? a może wpadłabyś w rozpacz ,że po tylu latach związku partner cię zdradził z jakaś ... lafirydną.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Nawet ostatniemu skurwielowi , bandycie i gnojowi nie zycze aby sie zwiazal z taka kobieta jak opisala PAM. W takim ukladzie odbicie go byloby wyrwaniem go z koszmaru.

Gość karmie krogulca i baranka
Zuzanna Dlaczego ostatni był chujem i skurwysynem?

to czy się podobam to widać, nie muszę pytać, moge spytać tylko w formie flirtu (takei pytanei retoryczne) trudniej sie dowiedzieć czy ejst zainteresowanym i cyzm jest zainteresowany, a o to dama nie pyta a facet i tka prawdy nei powie

Gość pampampamalipam
ja tu nie opisałam postaci kobiety... omg.... podałam prosty przykład ... "Pamiętaj nie czyń drugiemu co tobie nie miłe... Czyli nie flirtuj z facetem należącym do innej kobiety ,bo za parę lat spotkasz tego jedynego z którym będziesz chciała być na zawsze,założycie związek w którym będziecie z 3-4 lata ,pozniej będziesz chciała ślubu i ustatkowania,a on ci powie: "Kochanie wiesz... już cię nie kocham... poznałem inną dziewczynę... na początku był to tylko flirt... wiesz zapytała : "podobam ci się?" i tak jakoś wyszło ,że wylądowałem z nią w łóżku... " i jak byś cię czuła po takich słowach? miło by ci było? a może wpadłabyś w rozpacz ,że po tylu latach związku partner cię zdradził z jakaś ... lafirydną."

Gość KEA 00000
Ja nie chce go odbijac jego kobiecie ,ani z nim sypiac. Zuzanna,dobrzez zrozumiala mnie.Chodzi tylko o zdobycie sie na odwae i zapytanie wprostbo juz mnie wkurwia jego lampienie sie

Gość KEA 00000
tia ,Big Brother :D

Gość karmie krogulca i baranka
co, ja tak żyję. chłop mi nawet kibel widzi w 3 wymiarach. co lepsze, to nie jest mój facet. mojego to pierdoli co robię. fajnie?