Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrea 88

Facet wkurzony o coś, czego nie zrobiłam.

Polecane posty

Gość chamska sis
Pewnie arab

Gość andrea 88
No, właśnie NIE ARAB.

Gość nie rozumiem tego w ogóle
Oj dziewczyno, myślę, że to do następnego razu już teraz...

Gość andrea 88
Właśnie próbuje zwrócić na siebie uwagę. Pokazuje mi jakąś głupią piosenkę w necie. Ignoruję go.

Gość jak wróci to sie nie odzywaj
a jak wyciągnie rekę, to mu powiedz, że Ty go nie obrażałaś i skoro mówisz, ze nie ruszalas listu tzn, ze tak jest dorzuc, ze gdybys cos z nim zrobila albo przypuszczała, ze np przez pomyłke moglas wywalic, to bys go o tym poinformowała a jesli on oprzez takie GŁUPSTWO jest w stanie obrazic Cię w taki sposób... no to ja przepraszam bardzo- jesteś jego kobietą czy co? ja wiem, ze w kłótni można sobie mówic chamskie rzeczy, ale rzucanie takim mięchem to już jest nie halo... :O nie wyobrażam sobie powiedziec do swojego faceta czegoś podobnego :O

Gość andrea 88
a poza tym wszystkim lubiem jeśc ciepłą kupę :)

Gość andrea 88
Mądrze prawisz :) To nie był powód do takiego ordynarnego wyzwiska! Ja nawet w koszu na śmieci grzebałam w poszukiwaniu tego cholernego listu. A poradził sobie bez niego jakoś. Powiedziałam, że spojrzę na niego, jeśli podwiezie mnie jutro do fryzjera. Tam i spowrotem. Ale na rozmowę ze mną nie ma co liczyć. Będę twarda i nieugięta.

Gość andrea 88
To jest moja metoda - nie odzywam się do niego. Dzięki temu osiągam znacznie więcej, bo już po chwili szuka ze mną kontaktu. Kiedyś był na mnie wściekły, ale już po 3 godzinach przyszedł pogadać. Jestem ambitna i pracowita. Cały czas dokształcam obcy język. Pracuję w salonie samochodowym. W łóżku jestem ostrą suką, tak jak lubi. Nie czyham na jego kasę, bo mam swoją. Dlatego nie pozwolę się tak traktować.

Gość SKWEREK
PROWO IDIOCI

Gość andrea 88
No, niestety nie prowo! Widać, że nigdzie nie byłeś i nie znasz życia ;p